עבור לתוכן

דיווח: הסטי"לים בסואץ - הכנה לתקיפה באיראן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל הקטע זה ניסיון לשמור את נאירנים על "אש קטנה" כשהמטרה היא מצד אחד לא לא לאיים (אף אחד לא מגיב טוב לאולטימטום) מצד שני להשאיר את האיום באוויר.

כאשר מבחינת האירנים יש להם בעיות בבית, ההפגנות עדין ממשיכות אם כי ממש ממש לא באותם הקפים וגם אופזציה שלהם רועשת הרבה יותר (בדיוק יו"ר הארגון לאנרגיה אטומית התפתר) אז מצד אחד הם רוצים להראות השגים ומצד שני לא לעורר בעיות וחיכוך מיותר בבית בזמן הקרוב.

כאן מגיעה נושא הגרעין שמצד אחד הם לא יכולים עדין להראות השגים מצד שני זה אחד הנושאים שנכנסים בהם פעם אחר פעם, אחרי שהם מזרימים מליארדים לגרעין במקום לאנשים הרעבים.

ונראה לי שאובמה וחבורתו לא מפגרים והם יודעים שבכוח עם איראן זה ילך בלי פלישה קרקעית, אז סביר להניח שהם השקיעו בתוכנית לטווח ארוך, להרוס את התוכנית מבפנים עלידי עירעור יסודות המשטר, מצד אחד בעירק השכנה רמת החיים בעליה ואם אני זוכר נכון הם נמצאים בעשרים הראשונים מבחינת פיתוח תעשיתי (אנחנו באיזה 70 או משהו) מצד שני המצב הכלכלי הלא חביב של אירן עם תשתיות גרועות, אבטלה גבוה שכר על הפנים וכו..

אז מה שהם עשו זה לקחו את הצעצוע המועדף עלפני מדינות דיטטוריות להאשים את האויב, במקרה הזה מערב וארה"ב, עלידי שצבעו את פרצוף המערב מחדש (בשני המובנים) הם הציכו את עצמם כהולכים לקראת הערבים והאירנים דיברו בנואם והיו בדיוק הפך ממה שאחמנידגאד התלונן עליב קודם.

ועכשיו, הם מנסים לצל את המצב הפנימי באירן ומציגים להם את המקל... + כל מיני ידיעות ופילטות קטנות מגורמים שונים כדי לשמור על הלחץ על האירנים

למשל דברים שכולנו ראינו בחדשות לאחרונה שהם קבעו תאריך יעד, האירופים קבעו תאריך יעד, בידן אמר שתקיפת ישראל באירן היא זכותנו, פירסומים על ניסוי חץ לטווחים ארוכים, צוללת גרעינית אחת שעוברת בתעלת סואץ (כלומר המיצרים הם לצידנו), 2 הסטילים שלנו שעושים שם טיולים ומגוון ידיעות נוספות שמטפטפים להם בעיקר בערוץ BBC האירני.

קיצר אני לא חושב שאנחנו הולכים לתקוף באירן אבל לדעתי מאחרוי הכלאים מתנהלת מערכה רצינית כנגד הגרעין האירני.

• תגובות 31
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי הרגשה שישראל לא ממש מתכוונת לתקוף שם, אלא רק לחמם את האיראנים. למה? בשביל הסיכוי שאירן תתקוף בישראל, ואז לארה"ב ולישראל תהיה סיבה מוצדקת לתקוף באיראן,+כל העולם יחרים אותה (כולל ניתוק קשר מסחרי-תעשייתי, מה שגם אומר כיוויכול ביטול הזרמת נשקים גז וכו').

פורסם

המציאות לChaoShon: בוקר טוב, מקווים שיצאת מהחלום.

פורסם

אני לא מאמין שאתם עדיין חושבים שתהיה תקיפה באיראן. צאו מהסרט. נגמר. לא תהיה שום תקיפה.

פורסם

lev יש לך מידע פנימי שאתה רוצה לחלוק איתנו?

בכל אופן, התקיפה לא חייבת להיות עם מטוסים בפומבי.

ישנן אפשרויות לעשות זאת בעזרת עבודה מבפנים, לגייס שם כמה עובדים, או לא יודע איך זה עובד במוסד,

לגרום שם כשל בעניינים שיצור איזה בלאגן (פיצוץ?).

לא חסרות דרכים ואני בטוח שכבר חשבו על הכל והכינו הכל.

אם ידעו שבוודאות שהאיראנים רחוקים זמן קצר מפצצה גרעינית, אני מאמין שאנחנו נפעל בדרך כזו או אחרת.

פורסם

לא מדובר במתקן/אתר אחד שאתה יכול להשמיד אותו בעזרת מישהו מבפנים וזהו, מדובר בסדרת מפעלים שאתה צריך להפציץ מהאוויר, אין שום אפשרות אחרת.

פורסם

וגם הפצצה אווירית לכל היותר תגרום לדחייה, הדרך הכי אפקטיבית לביטול מוחלט של תוכנית האטום תהיה הפלת המשטר וזה יתרחש עם 5-6 מיליון חיילים שיבואו לכבוש את איראן.

פורסם

וגם הפצצה אווירית לכל היותר תגרום לדחייה, הדרך הכי אפקטיבית לביטול מוחלט של תוכנית האטום תהיה הפלת המשטר וזה יתרחש עם 5-6 מיליון חיילים שיבואו לכבוש את איראן.

או אחד או יותר כאלו על כל מתקן של אירן

.
פורסם
  • מחבר

מי ישלח 5-6 מיליון חילים לאירן :s05:

או אחד או יותר כאלו על כל מתקן של אירן

.

זאת בערך התוכנית ה"רישמית" להפיל BUNKER BUSTERS, הבעיה שלעשות את זה זה מאוד קשה.

זה לא עירק שמשם יצאנו במזל, כאן יש לך מספר מוקדים שמפוזרים ברחבי ובעומק איראן פה אתה צריך עשרות עד עדי מאות מטוסים כמו בתרגיל ניסוי שערכנו מעל הים התיכון כשיחקנו עם המערכת הטילים שהרוסים מציבים באירן שהייתה מוצבת ביוון (שדרך אגב משתינה על כל מה שיש לנו) זאת תיהיה התקפה לא פעולה אסטרטגית וצפוית אבדות רבות.

פורסם

עדכון ,אנחנו צריכים כמה כאלו מעל אירן

.
פורסם

עדכון: הבעיה היא לא ההפצצה עצמה אלא הטיסה מעל שטח אויב מוגן ביותר שבוודאות יגיב באופן תקיף לכל חדירה לתחומו האווירי שממילא נמצא במרחק עצום משמי המדינה.

פורסם

הם בטוחים שאנחנו חושבים כך ,ושלא נתקוף אותם ,בגלל זה הם לא שמים זיין על הסנקציות ששמים עליהם ,בגלל זה צריך לתקוף אותם ולהעיר אותם ,ועוד משהוא ,באזור 2012 אנחנו אמורים לקבל את ה f35 שאמור להיות מסוגל לעבור את המערכות האלו בלי יותר מידי בעייה .

או שאפשר לשכנע את חברינו האמריקאים לשלוח איזה כמה מפציצי b2 ולטפל בעיניין .

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה אתה חושב שזה אומר בלי יותר מידי בעיה ?

למרות שמפתחת המטוס F35 טוענת שהם מסוגלים להתמודד עם S300 הזקן יותר בעשור + צריך קודם כל לבדוק על איזה גרסאה של S300 הם מדברים.

בנוסף לשים לב שה S300 זאת מערכת נידת כך שזה לא כזה פשוט לירט אוטה מצד שני היא מסוגלת להיות להתפרס בחמש דקות ויש לה טווח של 300KM

אבל ה S300 זה "צעצוע אלקטרוני" נחמד בוא לא נשכח שעל הקרקע יש את הציוד הישן והטוב

בנוסך אני לא בטוח שה F35 יכול ל"סחוב" פצצות בקליבר שאנחנו נצטרך כנגד חלק מהמתקנים שנבנו מראש מתחת לאדמה (כחלק מהמסקנות של המתקפה שלנו בעירק) ומטוסים שכן יכולים לא נהנהים מהיכולות מיוחדות כנגד ה S300 ...

פורסם

אתה צודק ,הf35 לא סוחב את הפצצה ,c130 הרקולס עושה את זה ,או אולי מפציץ b2 ,אבל הf35 יעשה "חגיגה באוויר" בשביל לאפשר לc130 להיכנס ולשטח להם את הצורה .

פורסם

אתם כ"כ חמודים שאתם מריצים פה תרחישים דמיוניים לחלוטין כאילו אתם משחקים בRed Alert 3.

Do Continue, It amuses me greatly.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים