עבור לתוכן

יש לי שאלה עם חיברו לי את ה zotac 9800gtx+ טוב?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שקשה לך לשים לב, אבל תנסה לעקוב, יש לך חיבור 8 פין? יופי, הוא מתחבר למפצל לשני 6 פין שאמורים לקבל עם הכרטיס (כמו בתמונות),

הכל מחובר?

עוד פעם, צלם את זה אצלך, באיכות טובה שנבין.

• תגובות 40
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לא כי עובדה שאני מיסתכל בהתחלה אני רואה רק חיבור של 8 פין מה שהכי מוזר גם בחוברת לא מראים לי שני חיבורים של 6 פין שמיתחברים לכרטיס,אחשיו הכרטיס מחובר לכבל 8פין,והוא הולך בכמו צינור שחור וניכנס לתוך החור של הספק, אתה מתככוון שאני יגיד לך לאן הקצה השני של הכבל מיתחבר? אני צריך בישביל זה ליפתוח את הספק,מה שאני יודע שיש לי כבל של 6 פין של pci-e ולידו צמוד אליו מיתחבר עוד 2 פין שניכנס לכרטיס כמו בתמונה הראשונה שהבאתי שפתחתי תאשכול,שזה 8 פין את הקצה השני לא ראיתי

פשוט לא הבנתי למה אתם מיתעקשים שאמור להיות לי חיבור לכרטיס של שתי חיבורי pci-e בכרטיס ואני מיסתכל ופשוט יש חיבור אך ורק ל 8 פין

פורסם

צלם!

אמור להיות לך משהו כזה http://img144.imageshack.us/i/05042009061.jpg/, זה בא עם הכרטיס גם בתמונה

שלהם באתר, יש לך את זה? 8PIN ל2 6PIN... זה הכל...

פורסם
  • מחבר

רגע מרים בתמונה 8 Pin שמחוברים לכרטיס? כי בתמונה רואים שיש עוד מקום לעוד 6 פין

ואיך הקבלים הקצרים האלו אמורים בידיוק להגיע לספק

פורסם

לי יש את הכרטיס הנ"ל אבל של ה 1GB

ואצלי יש חיבור של 6PIN וגם של 8PIN

ושניהם מחוברים...

פורסם
  • מחבר

מה?? זה שמעליי מחובר לך לכרטיס גם כבל של 8 פין וגם עוד כבל של 6 פין שמחוברים לכרטיס??? מה זה לא הגיוני 14 Pin סך הכל??

פורסם

לא לא לא טעות שלי!!

רק 8PIN מחובר!

זה בערך כמו אצלך חיבור 6PIN עם עוד שני פינים שמתחברים אליו מהצד

פורסם

רגע מר[glow=red,2,300]א[/glow]ים בתמונה 8 Pin שמחוברים לכרטיס? כי בתמונה רואים שיש עוד מקום לעוד 6 פין

תחליט, או שיש לך את הכרטיס הזה או שלא (ולא אין שם עוד 6 PIN זה בדיוק מה שיש לך אמרת.)

ואיך הקבלים הקצרים האלו אמורים בידיוק להגיע לספק

איך שהם מגיעים עכשיו...

זה מאוד פשוט, או שיש לך או שלא, תפסיק לחפור על התפל ותתיחס לעיקר, תענה בנקודות.

1. איזה חיבור יש על הכרטיס [glow=red,2,300]שלך[/glow]?

2. יש לך את המפצל 8 לשני 6 PIN?

3. אם קשה לך כל זה אז חביבי תסתדר לבד...

פורסם
  • מחבר

כן בידיוק יש לי 8 פין והקצה השני שלו מחחובר עוד שני חיבורים כאלה לבנים שלכל אחד יש 6 פין ככה ניראה לי, אבל חח בתמונה שהבאתה הכבל כל כך קצר לא הבנתי איך הוא יכול להגיע עד לספק זה קבל ממש קטן לפחות איזה 14 ס"מ

וזה בסדר כמו שתיארתי שיש לי 6 פין ומחוברים אליו עוד 2 מהצד? כי כולם פה אמרו לי אתה צריך 2 חיבורים של 6 פינים

פורסם

אתה צריך 2 חיבורים של 6 פינים כדי לחבר אותם למעביר של ב8PIN שקיבלתה עם הכרטיס

וזה רק אם אין לך חיבור 8PIN ייעודי מהספק!

פורסם

עשיתם ממנו מטומטם גמור, הוא אמר לכם כי הוא לא מוצא שקע נוסף מלבד שמונת הפינים (ודבר כזה אי אפשר לפספס, הם אמורים להיות צמודים) לכן אני מסיק שזו גרסה מסוימת של הכרטיס, לה יש רק חיבור אחד.

עריכה: צירפתי תמונה, אם יש לך את הכרטיס הנ"ל, אתה יכול להיות רגוע, הוא מצריך חיבור אחד בלבד. ;)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים