פורסם 2009 ביולי 1516 שנים סלחו לי על הבורות אבל לא הצלחתי להבין כיצד כל העסק הזה עובדבזמן האחרון אני מחפש מסך ואני רואה הרבה מסכים שמתפארים בכך שהם FULL HD ומציינים רזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200 אבל בפועל אין להם כניסת HD (כאשר יש לי יציאת HD בכרטיס המסך) כאשר במסכים אחרים לאו דווקא חדשים יותר אני רואה שישנן כניסות HD האם זה בכלל צריך להפריע לי או שאין שום הבדל?סתם בתור דוגמא למסך הזה של SAMSUNG אין כניסה פיזית של HD http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS23LRZKUV/XYתודה מראש על הסבלנות
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אין שום סיבה נורמלית שבמסך יהיה חיבור HDMI במיוחד שהחיבור DVI הוא אותו חיבור בעצםHD מתיחס לרזולוציה ולא לחיבורים
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות..אז אתם בעצם אומרים שכניסת HDMI היא כניסת DVI + קול? כי אם ככה זה באמת לא משנה לי ואני יכול בשקט ללכת על המסך שרציתי אבל אני בכל אופן רוצה להיות בטוח ב100%
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים כןHDMI = DVI + SOUNDגם לא ממש מדויק. DVI יכול להעביר קול. DVI ו-HDMI זה 100% אותו דבר מבחינה חשמלית, רק החיבור הפיזי שונה. זה שרוב היצרנים בוחרים שלא לממש העברת קול דרך DVI זה סיפור אחר.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים בנוסף לזה יש מסכים בלי רמקולים מובנים עם כניסת HDMI אבל זה ממש לא משהו שצריך להדאיג בעת רכישה.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מחבר בנוסף לזה יש מסכים בלי רמקולים מובנים עם כניסת HDMI אבל זה ממש לא משהו שצריך להדאיג בעת רכישה.לפי מה שהבנתי זה כדי שתוכל לחבר אליהם ממיר טלוויזיה
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים מה הקשר פה לממיר טלוויזיה?יש פשוט מכשירים שאין להם יציאת DVI כמו קונסולות למשל ואתה מעוניין לחבר אותם למסך מחשב.גם חיבור DP למשל הוא לא משהו שממש שמיש היום אבל קיים כבר בהרבה מסכים.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים בדרך כלל ההבדל הוא גם שHDMI תומך בHDCP, לא שמעתי על חיבור DVI שתומך בזה...(אבל יכול ליהיות שיש... )
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים HDMI זה תקן משל עצמו, תגגל את זה ותכנס לויקפדיה.מבחינת חיבור מחשב DVI וHDMI שתיהם יציאות דיגטליות ולכן תראה אותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.