פורסם 2009 ביולי 1516 שנים המחשב שלי היום פעל מצוין אומנם קצת לאט אז פתחתי אותו ועם פן עשיתי לו רוח כדיי להעיף את כל האבקאחר כך חיברתי הכל והדלקתי אותו והשולחן עבודה עלה ופתאום נכבה המחשב אחר כך כל הפעמים שניסיתי להדליק את המחשב הוא הגיע עד לקטע של הסמל של וינדוס ורואים אותו שקוף כאילו בקושי רואים אותו ואז נכבה המחשבאז מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים תריץ chkdsk /r דרך Recovery Console: תעלה את ההתקנה של ה-Windows וכנס ל-Recovery Concosle באמצעות לחיצה על R בזמן המתאים -
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר ניסיתי לעשות מה שאמרתם אבל כשאני נכנס לsetup עדיין אחרי כמה זמן המחשב נכבה....
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר כן יש מצב זה זה אבל מה עושים במצב כזה? וגם איך בדיוק בודקים טמפרטורה בביוס? תודה
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים כל דבר בעתו קודם נאשר שזה באמת זהלחץ DELETE או F2 (אם מדובר בלוח של אינטל)לאחר הדלקה,לחץ ברצף עד שהתפריט של הביוס יעלהותלוי בביוס הטמפרטורות/מתחים מוצגים בpc health status/h/w monitor/system hardware monitor/power>>hardware monitor
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים זה אני מהמשתמש הרגיל שלי .פשוט לפני כן לא היה לי מחשב חלופי אז רשמתי מהמשתמש של חבר שלי.טוב לענייננו..עשיתי מה שאמרת אחי בדקתי טמפרטורה מהביוס והתוצאות מזעזעותהטמפרטורה של המעבד : 99 מעלות צלזיוס / 213 פרנהייטטמפרטורה של המערכת (אני לא יודע אם זה חשוב ) : 37 מעלות צלזיוסהאם הבעיה היא במאוורר של המעבד?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אכן טמפרטורה מזעזעת,בכל אופן יש שני אפשרויותאיזה מהם יותר כדאית לך תחליט כבר לבד1) פרק את הקירור של המעבד ונקה אותווגם את הצלעות קירור שלו,בנוסף תצטרךגם לנקות את המשחה הטרמית ולשים חדשהאו להסיר את הפד הטרמי ולשים משחה טרמיתזה תלוי כבר בקירור עצמו,בעקרון משחה טרמיתנועדה להעביר את החום ביעילות מהמעבד לצלעות קירוריש קירורים למעבד שבאים אם פד טרמי ,בדומה לוורודהזה פהhttp://www.pctechguide.com/images/tutorials/MBoard/Heatsink1.jpgשזאת שיטה פחות טובה ולא מומלצת ,ניתן להסיר את הפד הטרמי אם אציטוןומקלות אוזניים/צמר גפן (עדיף אציטון רגיל ללא בושם),צריך לעלות איזה 6-8 שקלאפשר למצוא כמעט בכל סופר ,אם מדובר במשחהטרמית אז תצטרך אלכוהול טהור של 95% כדי לנקות אותה (את זה ניתן למצוא בסופרפארם ב14 שקל) אם אתה אכן צריך להסיר את הפד הטרמי אני ממליץ לך לעבור על הצלעות קירור שוב אם אלכוהול^ אחרי שאתה מסיים ,ומשחה טרמיתאם אין לך תעלה לך 39 שקל מKSP ,קח את הזלמן ZMSTG1 היא הכיקלה לשימוש בגלל המברשת,אז בוא נראה כל הסיפור הזה (בהנחה שאיןלך אף אחד מהחומרים הדרושים) יוצא לך 61 שקל או 53 אם אין צורך באציטון (וזאת עוד בהנחהשיש לך כבר צמר גפן בבית,מוסיף גם 8-10 שקל לעלות אם אין)2) קנה קירור חדש למעבד,אפשר למצוא אחד סביר ב70 שקלאגב איזה מעבד בכלל יש לך? או איזה לוח אם? (כדי שאני אדע אתהסוקט של המעבד בשביל להמליץ על קירור מתאים),איזה קירוריש לך כרגע,מקורי? יש עליו מדבקה של INTEL/AMD?
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אתה באמת שלחת הרגע בנאדם חסר ניסיון לפרק, לנקות / להחליף קירור CPU ללא שום סיבה מבוססת ?הטמפ' אכן גבוהה, אבל לא מספיק גבוהה בשביל לרסט מחשב, בנוסף, לא צוין אחרי כמה זמן עבודה הוא הגיע לטמפ' הזאת, ואם כאשר המחשב מתכבה, צריך לחכות שיתקרר לפני שמדליקים אותו וכו' וכו' ..אין שום סיבה שתופעה מוזרה של כיבוי עקב התחממות תופיע מייד שהוא עשה קצת רוח על המחשב, אם היא לא הייתה קיימת קודם.אני היית ממליץ לבדוק שוב שחיברת הכל כמו שצריך - מאוררים, כבלי מתח, כבלי נתונים - אגב, הקשיח הוא SATA או IDE ? אם IDE ?אני לא פוסל את אופצית ההתחממות, אני רק חושב שזה טיפה לא אחראי להגיע לכזאת מסקנה, ולשלוח את הבנאדם לחנות עם כל כך מעט פרטים.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אתה צוחק עליי? נראה לי אתה צריך שיעור בהבנת הנקרא (או משקפיים)אני רשמתי לו שיבדוק טמפרטורה בביוס,הוא בדקואמר שהמעבד יושב על 99 מעלות , אני לאבנאדם שמגיע למסקנות,אמרתי לו את האפשרויות שלולאחר שביררתי לעומק את הבעיה וקיבלתי ממנו תשובות
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים פותח התרד לא ברור איך מיניקו עם פאן..הגעת לטמפ' כזו..יש סיכוי טוב שהזזת את הקירור ולכן הוא לא יושב טוב על המעבד..בכל אופן..מלבד הסרה והתקנה מחדש של הקירור..אין כל כך מה לעשות..
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אין ספק שזו בעיית חומרה ולא תוכנה.עדיף להדליק את המחשב מבלי לחבר HDD,CDROM .בנוסף תזיז בתנודות קלות את המאוורר של המעבד סביר להניח שהוא לא יושב טוב.במידה וזה לא עוזר ואתה לא מתמצא עדיף שמשהו מקצועי הסתכל על זה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים טוב תודה חברים על העזרה הכל מסודר!החלטתי אתמול לקחת תעניינים לידיים וגיליתי שכשאני לוחץ על המאוורר כלפי פניםכאילו כשאני דוחף אותו חזק יורת על הצלעות קירור הטמפ' יורדתאז פירקתי אותוניקתי תצלעות קירור ואז לחצתי קצת והפינים של הצלעות קירור נתפסו חזק בלוח אםמה שלא היה לפני כן כי זה השתחרר משום מהטוב תודה רבה לכם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.