פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אהלן פורום אני חייב עזרה . :'(יש לי מערכת של שארפ רגילה עם רמקולים גדולים ואני רוצה עכשיו לחבר את הרמקולים האלו (עם חיבורי הנחושת) למחשב .איך בבקשה אני יכול לעשות זאת?? ???
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים איזה כרטיס קול יש לך (איזה חיבור יש לו ?)לא הבנתי,אתה רוצה לחבר רק את הרמקולים בנפרד ? או את כל המערכת ?נראה לי שאתה חייב לחבר את כל המערכת
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים כדי לחבר את הכרטיס קול למערכת אתה צריך לחבר את החיבור זכר של הכבל ליציאת line out של הכרטיס קול, מצד שני של הכבל יש שני יציאות אחת ימין השניה שמאל, תחבר לAUX במערכת או כל כניסה אחרת (אני לא מכיר את המערכת)
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אתה יכול לחבר את המערכת למחשב דרך הLINE-IN בכרטיס קול והAUDIO OUT במערכת.אתה לא יכול לחבר רק את הרמקולים אם אין להם הגברה פנימית משלהם
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אתה יכול לחבר את המערכת למחשב דרך הLINE-IN בכרטיס קול והAUDIO OUT במערכת.אתה לא יכול לחבר רק את הרמקולים אם אין להם הגברה פנימית משלהםהפוך
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר אי אפשר לחבר רק את הרמקולים ולא את כל המערכת??כרטיס קול - creative live!
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הפוךאתה חושב שזה הפוךתנסה ותיראה בעצמךאת הרמקולים אתה תוכל לחבר רק אם יש להם מערכת הגברה עצמאית... ולא ניראה לי שיש להם כזאת
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אתה חושב שזה הפוךתנסה ותיראה בעצמךאת הרמקולים אתה תוכל לחבר רק אם יש להם מערכת הגברה עצמאית... ולא ניראה לי שיש להם כזאתאתה הבנת מה הוא רוצה בכלל?הוא רוצה לשמוע במערכת כשהוא עושה פלי לאיזה שיר במחשבline in זה להכניס את המוזיקה לכרטיס קולאז הפוך
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אי אפשר לחבר רק את הרמקולים ולא את כל המערכת??כרטיס קול - creative live!טכנית, זה אפשריאבל אני מניח שלא תשמע כמעט כלום כי ההגברה של הכרטיס קול ממש חלשה...וזה גם יכול לגרום נזק לכרטיס.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר מה הדגם של המערכת?אתה צריך כבל RCA שבסוף יש לו חיבור בננה לכ.קול..הדגם של המערכת הוא:Sharp cd-bp160אתה יכול לפרט יותר??הבנת שזה רמקולים רגילים עם חיבורי חוטי נחושת??אתה דיברת על חיבור לרמקולים בלבד?? או לכל המערכת למחשב?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים יש לך יציאת AUX מאחורי המערכת ואליה אתה מחבר את כבל הRCA ומהמערכת אתה מחבר עם מעביר מRCA לבננה שהיא 1/8" לכרטיס קול של המחשב ואתה לוחץ על הכפתור Video/Aux שבמערכת ואתה שולט דרך המערכת על עוצמת הרמקולים.
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים מחבר יש לך יציאת AUX מאחורי המערכת ואליה אתה מחבר את כבל הRCA ומהמערכת אתה מחבר עם מעביר מRCA לבננה שהיא 1/8" לכרטיס קול של המחשב ואתה לוחץ על הכפתור Video/Aux שבמערכת ואתה שולט דרך המערכת על עוצמת הרמקולים.תודה רבה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.