עבור לתוכן

צריך המלצה למערך 5.1 או 7.1 למחשב. תקציב - 1500ש"ח.

Featured Replies

פורסם

אני יודע שפתחתי ת'רד דומה בעבר אבל תוכניות השתנו.... בכל אופן, התקציב הוא 1500 שקל. יש דגש על איכות הרמקולים עם דגש גדול אף יותר על איכות הסאבוופר.

אם כך, שימושים - משחקים, מוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. שוב, דגש על באס איכותי.

חשבתי על T7900 של CREATIVE אבל אני לא בטוח כבר... שכן יש גם את G51 של LOGITECH... ההחלטה היא לא אז או זה, אלו הם רק אפשרויות שהצלחתי למצוא.

בקיצור, על מה אתם ממליצים? תודה רבה למגיבים!!! :xyxthumbs::yelclap:

עריכה: אולי כדאי לי פשוט לחסוך ל-Z5500 וזהו?...

עריכה 2: למה אף אחד לא עונה?... אם מישהו התנסה באחת מהמערכות שצויינו, בבקשה אמור אם אתה ממליץ או לא....

פורסם
  • מחבר

התקציב השתנה ל-1500 עם אפשרות ל-2000 אבל ממש לא רצוי.

פורסם

הייתי עונה אבל אנשים שבחיים לא היה להם 7.1 ומסתמכים על תאוריות בלבד ירגמו אותי פה באבנים אז אני מעדיף שלא לדבר מצטער

פורסם
  • מחבר

חחחח... מי שמתעסק איתך יתעסק איתי... אני ישמור עליך, דבר.

פורסם

אני בעל T7900 בחדר 3 על 3 ככה שהם מסודרים כמו שצריך במרחקים שווים

מחוברים ל x-fi xtreme music

בעיקרון היעוד שלהם ובכלל של ה7.1 בכללי זה משחקים, המציאו את זה בשביל משחקים כי במשחקים תלת מימדיים כמו פעולה, אסטרטגיה, תפקידים וכו' אין כזה דבר קידוד מראש כמו בסרטים שאתה צריך לפנעח וכל זה

זאת אומרת שאם נגיד ירו עליך ממיקום מסויים אתה תשמע באמת מהמקום שירו עליך ועצם זה שיש את הרמקולים בצדדים זה כדי שבאמת המיקום יהיה מדוייק

בשביל מוזיקה וסרטים הם פחות טובים כי אין להם כל כך עוצמה והסנטר יותר חזק מהאחרים ורק בסנטר ובקדמיים יש טוויטרים

אז אם מציק לך שיורים עליך ואתה לא יודע מאיפה זה הפתרון

אם אתה רוצה משהו תותח שמתחרה ראש בראש עם הZ5500 יש את ה creative gigaworks s750 שיש להם נתונים הרבה יותר גבוהים, עוצמה שווה לכל הסטליטים, טוויטרים בכל הסטליטים וסאבוופר חזק 8 אינץ', המערכת הזאת יקרה מדי בשבילך אני חושב כי היא עולה 2900-3000 (פעם היתה 2500 אני חושב זה בגלל הכלכלה שנדפקה) למרות שאם אתה עושה חיפוש בגוגל אתה יכול ליפול על חנות שמוכרת ב2700 לפעמים

הג'יגה וורקס מסוגלים להשמיע מוזיקה וסרטים בעוצמה ואיכות הרבה יותר טובה בעיקרון, והם גם מגיעים עם חיבורים דיגיטליים של DTS

בעיקרון זה כבר high end למי שגם גיימר ולי שלא רוצה להתפשר על האיכות גם במוזיקה ובסרטים כל עוד הדבר הראשי זה סראונד במשחקים כי אחרת אם זה בשביל סלון כבר יש רמקולים לא סטליטים למערכות קולנוע ביתיות שיעשו הרבה יותר

כל עוד אני לא בישום שמשתמש בסראונד, כל הרמקולים שלי עובדים בסטריאו סראונד

זאת אומרת ש3 בצד ימין מקבלים את צד ימין של הסטריאו ו3 בצד שמאל מקבלים את צד שמאל, זאת אומרת שהמוזיקה ממקור סטריאו בכל החדר ומפצה על הגודל של הסטליטים במיוחד בT7900, אני רוצה לציין שזאת פונקציה בכרטיסים של X-fi

לא עולה לי עוד שום דבר בראש כרגע

פורסם
  • מחבר

אז 7900 - אם אני יותר רוצה אותם למשחקים. (תוכל לציין משחקים חדשים שתומכים ב-7.1?)

ו-5500 - אם אני רוצה גם איכות גבוהה במוזיקה וסרטים.

ה-750 הרבה יותר מידי יקרים.... אפילו 5500 חורגים לי בהרבה... אני מקווה שאני אצליח לקנות את ה-5500 אם אחליט לקנות אותם.

תקן אותי אם לא הבנתי אותך נכון.

פורסם

אני לא צריך לציין משחקים שתומכים ב7.1

כמו שכתבתי הכל תומך ב7.1

דום 1 תמך לי ב7.1 שהרצתי אותו בפורט של ווינדוס אני לא צוחק

כל עוד המשחק הוא במרחב תלת מימדי יחסית ומשתמש בopenAL או directX או FMOD וכל אלה, יהיה לו סראונד

בפקמן ודייב לעומת זאת אין תמיכה ב7.1 מצטער

5500 של לוג'יטק זה למי שרוצה 5.1 ולא רוצה מוצרים מקריאייטיב

gigaworks s750 שזה של קריאייטיב ויותר טוב מT7900 עולה יותר יקר אבל ברמה של 5500 ואז אתה לא מפסיד באף קטגוריה

עריכה: יש אפשרות גם לנסות לקנות את הג'יגהוורקס ביד שנייה ממישהו (ראיתי פעם פוסט של אלכס טורובסקי המנהל פורום כללי פה שמכר ב700 שקל את הרמקולים האלה אחרי יומיים, אכלתי את הלב) או להביא אותם מחו"ל אם יש לך איך

אתה יכול גם לקחת את ה5500 אם לא חשוב לך עד כדי כך הדיוק של הסאונד מהצדדים במשחקים התלת מימדיים

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הבאס ואיכות הסאונד ב-7900? אם נגיד 5500 הם 90 מתוך 100... כמה ה-7900? אבל לפני שאתה עונה, יצא לך לשמוע את ה-5500?

פורסם

לא יצא לי לשמוע את הZ5500 אבל אני גם לא אמרתי שום דבר רע על האיכות שלהם, לפי מה שידוע לי הם רמקולים מצויינים

אני דיברתי רק בגדר ה7.1\5.1

הסאב של ה7900 הוא 6 אינץ' האיכות היא בינונית לא משהו high end מין הסתם במוזיקה ובסרטים אבל במשחקים די מספק

האיכות של הסאונד של הסטליטים טובה מאשר רמקולים סטליטים פשוטים יותר ולא מזייפים בעוצמות גבוהות

פורסם
  • מחבר

אני בטוח ש-7.1 זה טענוג במשחקים אבל איכות הסאונד של 5500 פשוט מדהימה... והסאב שלו... פשוט לגמ** עליו.... :lol:

טוב, אני חושב שאם אני אקנה את ה-7900 זה יהיה מאוד דומה ל-X530 שלי באיכות הסאונד... בלי לזלזל כמובן, פשוט הם לא איכותיים מספיק. ולכן יש לי לשדרג רק ל-5500...

אתה חושב אחרת? נגיד ואין שימוש בשני הרמקולים שבצדדים, ואתה שומע 5.1, עד כמה ה-7900 יותר טוב מה-530?

עריכה: הוספתי כמה **.... fighter, אני מחכה לתשובה. ושוב, ממש תודה!

פורסם

לא יודע לא יצא לי לשמוע את ה530

אני רק יכול להעיד שהרמקולים הצדדים הצילו לי את התחת מלא פעמים בתור אחד שמסתמך על ההשמיעה לפני שאני מסתכל בכלל

תקנה את הZ5500 אם אין לך דרך להשיג gigaworks s750 מחו"ל בשושו במחיר נמוך או דרך יד שנייה ולא כזה חשוב לך הדיוק מהצדדים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים