פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים לפני כמה ימים כתבתי אותו שאלה בפורום. אני חוזר על זה ומספר לך פרטים מלאים מהם השלבים עשיתי בדיקה למחשב שלי.אני משתמש בחלונות 2000 פרו בעברית + 2 תוכנות משולבות אנטי וירוס+ firewall בחברה פנדה.יש לי מחשב פנטיום 2.6זיכרון (400) 2X256=512 MBכרטיס מסך AGP G-4 128MB Tiדיסק קשיח 80GBאני מדליק את המחשב שלי, בעליה רואים סמל לוגו : WINDOWS 2000 PRO......ולמטה יש פס כחול עולה ועולה, ופתאום באמצע רואים ההודעה שגיאת מופיעה לי המסך כחולהוא:*** stop: 0X0000007F (0X00000008, 0X00000000, 0X00000000,0X00000000)UNEXPECTED_KERNER_MODE_TRAPאני נסיתי ליפתור את הבעיה הזאת בעצמי. כמה שלבים לאתר תקלה הם:1. הוצאתי זיכרון אחד לבדוק אחד מיהם מי לא תקין בזיכרון. וגליתי שניהם תקינים.2. יש לי תוכנה service pack 4 עברית של חלונות 2000. אין שום שגיאה בחומרה נמצא תקין.3. מנהל פורום נתת לי כתובת האתר שנקרא http://support.microsoft.com/?kbid=822789 והיסתכלתי לשם פרטים אבל בסוף ניכנסתי לאתר של נורטון אנטי וירוס סימנטק. כל מיני הוראות קראתי אבל מה אני צריך נורטון. אין לי נורטון אנטי וירוס. מה הקשר?4. נסיתי לבדוק 8 פעמיים הפעלה מחדש וגם כיבוי מחשב וגליתי שפעם אחת או 2 הודיעו לי תקלה בשגיאה במסך כחול בעליה לפני כניסה חלונות 20005. בדקתי בביוס יש נקרא הפעלה BOOT הוא היה מכוון לבדוק במחשב בעליה cd-rom ואח"כ לבדוק כונן 1.44MB ואח"כ דיסק קשיח. ואז הופיעו לי בעליה חלנות 2000 באמצע הודעה שגיאה מסך כחול. אני שניתי בביוס ב- BOOT לבדוק בעליה מחשב 1.44MB ואח"כ דיסק קשיח + cd-rom. ואז רואים כמה פעמיים 1 או 3 בעליה באמצע חלונות 2000 הופך מסך שחור ועושה סריקה Scandisk משהו כזה. כמו פקודה כזה CHKDSK.EXE מה קורה לפעולה כזו?איני יודע איך לתקן ולמצוא את התקלה הזאת. מה עוד חסר לי ליבדוק במחשב שלי?מה יכולה להיות הבעיה התקלה הזו?מישהו מכיר את התופעה הזאת?איך פותרים?בתודה מראשמיקי
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים זה ניראה שהמחשב שלך נכנס למצב של "לופ שגיאות" שהוא לא יכול לצאת ממנו... או לתקן אותןתתקין מחדש וינדואס
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר זה ניראה שהמחשב שלך נכנס למצב של "לופ שגיאות" שהוא לא יכול לצאת ממנו... או לתקן אותןתתקין מחדש וינדואסהיתקנתי מחדש. עדין חוזר לי הבעיה כמה פעמיים שגיאה במסך כחול. שקורה לך לפעמיים אני לוחץ על כפתור ריסט מפעיל מחשב מחדש.ומיד עולה לי חלונות 2000 פרו.פעם עולה ופעם לא עולה לי באמצע שגיאה כזו.יש עוד פיתרון ליפתור את הבעיה?מה עם בביוס?יש לי לוח Asus דגם P4P800. אתה מכיר את הלוח?מה חסר לי בבעיה הזו?בתודה מראשמיקי
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר נשמע כמו בעית חומרה... בדקת את הזכרונות עם MEMTEST86? יש לי זיכרון (400) 2X256=512MB בתוצרת קינסטוהם תקינים.עכשיו משהו קורה לי. בעליה חלונות 2000 באמצע יש חלון קטן באמצע הוא סריקה כמו scandisk. כמו דוס שכותבים פקודה CHKDSK.EXEאתה מבין?אולי הוא כנראה מבצע סריקה כמו בחלונות 98 בפקודה scandisk.איך בטלים את סריקה הזו, בחלונות 2000 פרו בעברית?בתודה מראשמיקי
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים בXP אפשר לבטל את הבדיקה 10 שניות לפני שהיא מתחילה... עם 2000 אני לא יודעאבל אם אתה לא יכול לבטל אז מאוד מאוד מומלץ שתמשיך איתה
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר בXP אפשר לבטל את הבדיקה 10 שניות לפני שהיא מתחילה... עם 2000 אני לא יודעאבל אם אתה לא יכול לבטל אז מאוד מאוד מומלץ שתמשיך איתהתודה לךכנראה שאין פיתרון על הבעיה שלי.בתודה מראשמיקי
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אולי אם ניסית כל זכרון בנפרד ובכל זאת נוצרה הבעיה שניהם פגומים? ניסית להשתמש בזכרון שונה לגמרי?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אם פרמטת וזה חוזריש לך בעיית חומרה מעבד-זכרון-לוח זה הבעיה הקשהיתכן שגם הדיסק הקשיח עושה שגיאותשווה להתחיל איתו .
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר אם פרמטת וזה חוזריש לך בעיית חומרה מעבד-זכרון-לוח זה הבעיה הקשהיתכן שגם הדיסק הקשיח עושה שגיאותשווה להתחיל איתו .לוח אם + זכרון +מעבד הם תקינים. וחוץ מזה עשיתי בדיקה דיסק קשיח אחד בגודל 80GB בתוצרת W.D. ובדקתי אותו עשיתי Fdisk מחדש, ועשיתי אות כונן רק ב- C, וכתבתי פקודה Format, ונמצא אות כונן תקין ב- C. אין שגיאות Bads.אגב: הדיסק קשיח שלי חדש מאוד.לא מזמן קניתי אותו.ואח"כ חילקתי אות כוננים מחדש.חלוקת אות כוננים הם:אות כונן בנפח 24.5GB ב- Cאת כונן בנפח 16.4GB ב- Dאות כונן בנפח 16.4GB ב- Eאות כונן בנפח 8.48GB ב- Fאות כונן בנפח 8.47GB ב- Gואפילו היחלפתי זיכרון חדש בתוצרת קינסטו חדש מאוד.עדין הבעיה חוזרת על זה.אני לא יודע מהו המקור הבעיה. נראה לך שזה דיסק קשיח שלי חשוד?מישהו יודע את התקלה הזו?בתודה מראשמיקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.