עבור לתוכן

עזרה בOC E8400.

Featured Replies

פורסם

השם של החנות פחות מעניינת אותי..ואין לך ממש מה לעשות..תשאיר להם את המחשב מספר ימים..בדקת אם התופעה חוזרת לאחר איפוס ביוס ?

פורסם

כן הוצאתי את הסוללה ואז החזרתי אותה וזה עדיין חוזר. אולי עדיף להישאר בלי OC וזהו? :kopfpatsch:

פורסם

הוצאת את הסוללה ? וגם את הספק מהחשמל באותו הזמן ? המעבד כרגע על תדר סטוק ?

פורסם

הוצאתי קודם את הכבל מהחשמל וא ישר את הסוללה חיכיתי איזה 5 דקות ואז הכנסתי אותה וכן המעבד על סטוק.

פורסם

ועדיין בעיות עם הלוח אם ? אם כן..גש לחנות ותגיד להם שיבדקו..או תבקש שיעדכנו ביוס..או שתעשה את זה בעצמך (רוב הסיכוים ששם הבעיה)..אבל לא מחייב..

פורסם

תודה לך על העזרה גבר, ובדקתי יש לי את הגרסא האחרונה של הביוס.

פורסם

אני שמח שאתם כועסים אבל לעשות OC ולעשות בדיקות אנחנו יודעים בTMSFOX...

עידן (וטימור) - הלקוח היה עם המחשב בראשון ולא היו שם שום בעיות. בכל אופן הצענו לבנות לו מערכת חדשה לגמרי וכך עשינו. לאחר כשבוע וחצי לערך טימור החזיר את המחשב שלו ובמקום קיבל מחשב חדש זהה שעבר את כל הבדיקות וOC ל3.6 (מיותר לציין שהוא עבר OCCT 3.10 , MEMTEST, PRIME95 וכל השאר, זה סטנדרטי).

המחשב הורכב , עבר OC ונבנה פה בסניף חיפה. לא היו בעיות יצובות או בעיות OC כלל (כמו במחשב הקודם). אין לי מושג כבר מה זה יכול להיות אבל לא המחשב הישן ולא החדש הראו בעיות אצלנו.

פורסם

טל אף אחד לא האשים את החנות..זה כבר עניין של הלקוח איתכם..וזה צריך להגיע מהצד שלו..שיתן את המערכת שלו לבדיקות של כמה ימים..ויראה..

פורסם

המערכת החדשה שאצלו כבר נבדקה במשך 48 שעות....

פורסם

טימור, תעשה מצווה, קח את המחשב שלך לבית של חבר או דוד, תחבר אותו שם ותראה האם הבעיה עדיין קיימת,

לא יכול להיות ש2 מחשבים זהים בחומרה (חומרה נפוצה לחלוטין) חדשים ותקינים שנבדקו במעבדה בחיפה בזמן ההרכבה ונבדקו שוב במעבדה בראשון שהיו לך תקלות עם הראשון או לפני האספקה של השני ותמיד עבדו יפה אצלך עושים אותה בעיה.

כנראה יש גורם סביבתי, או מוצר כלשהוא שאתה מחבר למחשב, כגון מוצר בחיבור USB כלשהוא או משהו ברשת החשמל (וכן TAOTAO זה קורה לעיתים, כבר נתקלנו בתופעה בעבר, נדירה אבל קיימת)

אם זה לא קורה בבית אחר, ההייתי ממליץ לך לרכוש אל-פסק ולחבר דרכו את המחשב, יכול להיות שזה יפתור לך את כל הבעיות, אבל תקח לפחות 800VA כי יש לך ספק 500W נקי של SEASONIC.

פורסם

ניסיתי לחבר את זה בשקעים אחרים בבית ולא עוזר, ויש לי הארד דיסק חיצוני מחובר בUSB בנוסף רק מקלדת ועכבר.

איך אל פסק יעזור?

פורסם

חברים עם כל הכבוד להזייה הזאת..גם בהגדרות סטוק התופעה מתרחשת..אז או שההגדרות לא נכונות..או "שיש לו משהו בחשמל בבית"..

פותח התרד נסה לבדוק את הסוגיה לא בבית שלך (בספק אם זה יעזור)..כמו כן ומעבר לזה..גש לחנות שיבדקו מה הבעיה (הגדרות שונות וכו)..

שכן לא יכול להיות שהכל תקין במעבדה..ואצלך בבית לא..וההגדרות וכו אותו הדבר..

פורסם

תודה על העזרה אבל אני אוותר עדיף אני אעשאר בלי OC מאשר לעשות את כל הסיבוכים האלה הייתי כבר מספיק פעמים בחנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים