פורסם 2009 ביולי 1516 שנים המפרט שלי הוא:E8400GSKILL 4GIGA 4-4-4-12GIGABYTE GA-EP43עכשיו בביוס מוגדר OC על 3.6 עם מתח למעבד של 1.35 ולזיכרונות 2.0זה עבד שלי סבבה עד שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו שוב והוא לא עלה לי ונכנסתי לביוס והיה BIOS FAIL.עכשיו כשהוצאתי את הכבל של הספק וחיכיתי כמה דקות והחזרתי אותו זה שוב עלה עם ה3.6 ועבד רגיל עד ששוב כיביתי את המחשב ושוב אותו סיפור.מה הבעיה פה?הטמפרטורות נורמאליות. 35-40 מנוחה/ 55-60 מאמץ.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים Timor אם לא הבנת את התשובה מהתרד הזה..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=417438.30אז כמו שציינו כבר..יש בעית יציבות כלשהיא עם הלוח אם..אתה יכול לנסות לשנות פרמטרים שונים..או לחילופין לנסות לעדכן ביוס..
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מאז התרד הקודם החליפו לי את המחשב כל המחשב חלקים חדשים הכל, עכשיו זה בא מהמעבדה כבר על 3.6 ואצלי התחילו הבעיות.עכשיו מה זה יכול להיות כאילו אי יציבות של מה?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים זה שהחליפו את החלקים (לאותם חלקים אני מאמין) לא אומר שהבעיה תפתר..בדקת איזה גירסת ביוס ? ניסת לדבר עם החנות שיבדוק את הבעיה ?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים כן הם החליפו את כל החלקים קיבלתי מחשב חדש ואמרו שמבביחנתם הבעיה אצלי כי במעבדה הכל היה בסדר.ובקשר לביוס אני לא יודע
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אז תראה להם "במעבדה" שהדבר קורה..שכן לא יכול להיות שהתופעה מתרחשת רק אצלך בחדר.. ;D
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אין לי כוח עוד פעם לנסוע לשם זה נסיעה רצח.אולי אתה יכול לעזור לי אולי זה משו עם ההגדרות שלא עשיתי טוב מתחים משהו?
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים אני לא יכול להצביע על הגדרה ספציפית שתעזור..או שתבטל את הOC..או שתתחיל לשנות דברים ולראות מה קורה..
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים נגיד אתה יכול לעזור לי לקבוע מתחים? כי מתח של המעבד והזכרונות נראה לי בסדר אבל יש שם עוד מלא שזה על AUTO.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים לא ממש..יש הרבה מתחים..ואין ממש הגדרה קבועה...יש אפשרות שזה גם לא ממש מתח..אלה הגדרות אחרות אבל זה בספק..בכל אופן מה המצב בביוס עכשיו ? אם יש לך אפשרות לעלות תמונה..זה יעזור..
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אחי עכשיו הורדתי את הOC כי זה אפילו OC של 3.0@3.15 קורס.עכשיו זה על הגדרות היצרןהקטע הדפוק הוא שאם אני מוציא את הכבל של הספק ומחזיר זה בסדר אבל אחר כך שוב קורס.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים תאפס ביוס..ותטען הגדרות DEFAULT..תראה אם הבעיה חוזרת..אם כן..גש לחנות שכן זה כבר בעיה חומרתית..
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים מה זה אצלך ? בקיר ? בחשמל ? מה זה גן ילדים ? תאפס את ההגדרות..בדוק אם התופעה חוזרת אם כן..תחזור לחנות !! ולאחר מכן תגיד להם כמה ה"ההצעות הטכניות" שלהם גרועות !! (מצטער על התגובה ה אבל "החנות" הזו ממש )..
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים אחי אני יודע פוקס השרמוטות האלה, התקשרתי הם אמרו בגלל שהם החליפו לי כבר למחשב חדש והם בדקו אותו במעבדה אז הבעיה כנראה אצלי בחשמל או משו.הבעיה שגם את המחשב השין הבאתי כבר למעבדה ואצלם זה עבד כאילו ראיתי בעיניים שזה 3.6 איך שהגעתי הבית זה עבד כמה ימים ואז שוב היה BIOS FAIL.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.