עבור לתוכן

עזרה בOC E8400.

Featured Replies

פורסם

המפרט שלי הוא:

E8400

GSKILL 4GIGA 4-4-4-12

GIGABYTE GA-EP43

עכשיו בביוס מוגדר OC על 3.6 עם מתח למעבד של 1.35 ולזיכרונות 2.0

זה עבד שלי סבבה עד שכיביתי את המחשב ואז הדלקתי אותו שוב והוא לא עלה לי ונכנסתי לביוס והיה BIOS FAIL.

עכשיו כשהוצאתי את הכבל של הספק וחיכיתי כמה דקות והחזרתי אותו זה שוב עלה עם ה3.6 ועבד רגיל עד ששוב כיביתי את המחשב ושוב אותו סיפור.

מה הבעיה פה?

הטמפרטורות נורמאליות. 35-40 מנוחה/ 55-60 מאמץ.

פורסם

מאז התרד הקודם החליפו לי את המחשב כל המחשב חלקים חדשים הכל, עכשיו זה בא מהמעבדה כבר על 3.6 ואצלי התחילו הבעיות.

עכשיו מה זה יכול להיות כאילו אי יציבות של מה?

פורסם

זה שהחליפו את החלקים (לאותם חלקים אני מאמין) לא אומר שהבעיה תפתר..בדקת איזה גירסת ביוס ? ניסת לדבר עם החנות שיבדוק את הבעיה ?

פורסם

כן הם החליפו את כל החלקים קיבלתי מחשב חדש ואמרו שמבביחנתם הבעיה אצלי כי במעבדה הכל היה בסדר.

ובקשר לביוס אני לא יודע

פורסם

אז תראה להם "במעבדה" שהדבר קורה..שכן לא יכול להיות שהתופעה מתרחשת רק אצלך בחדר.. ;D

פורסם

אין לי כוח עוד פעם לנסוע לשם זה נסיעה רצח.

אולי אתה יכול לעזור לי אולי זה משו עם ההגדרות שלא עשיתי טוב מתחים משהו?

פורסם

אני לא יכול להצביע על הגדרה ספציפית שתעזור..או שתבטל את הOC..או שתתחיל לשנות דברים ולראות מה קורה..

פורסם

נגיד אתה יכול לעזור לי לקבוע מתחים? כי מתח של המעבד והזכרונות נראה לי בסדר אבל יש שם עוד מלא שזה על AUTO.

פורסם

לא ממש..יש הרבה מתחים..ואין ממש הגדרה קבועה...יש אפשרות שזה גם לא ממש מתח..אלה הגדרות אחרות אבל זה בספק..

בכל אופן מה המצב בביוס עכשיו ? אם יש לך אפשרות לעלות תמונה..זה יעזור..

פורסם

אחי עכשיו הורדתי את הOC כי זה אפילו OC של 3.0@3.15 קורס.

עכשיו זה על הגדרות היצרן

הקטע הדפוק הוא שאם אני מוציא את הכבל של הספק ומחזיר זה בסדר אבל אחר כך שוב קורס.

פורסם

תאפס ביוס..ותטען הגדרות DEFAULT..תראה אם הבעיה חוזרת..אם כן..גש לחנות שכן זה כבר בעיה חומרתית..

פורסם

החנות אומרים שזה כבר בעיה אצלי בגלל שהחליפו לי את המחשב לחדש .

פורסם

מה זה אצלך ? בקיר ? בחשמל ? מה זה גן ילדים ? תאפס את ההגדרות..בדוק אם התופעה חוזרת אם כן..תחזור לחנות !! ולאחר מכן תגיד להם כמה ה"ההצעות הטכניות" שלהם גרועות !! (מצטער על התגובה ה :pissed: אבל "החנות" הזו ממש :bash:)..

פורסם

אחי אני יודע פוקס השרמוטות האלה, התקשרתי הם אמרו בגלל שהם החליפו לי כבר למחשב חדש והם בדקו אותו במעבדה אז הבעיה כנראה אצלי בחשמל או משו.

הבעיה שגם את המחשב השין הבאתי כבר למעבדה ואצלם זה עבד כאילו ראיתי בעיניים שזה 3.6 איך שהגעתי הבית זה עבד כמה ימים ואז שוב היה BIOS FAIL.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים