עבור לתוכן

איך מחברים מחשב לכמה טלוויזיות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי כונן קשיח חיצוני שיש לי בו מבחר יפה של סדרות וסרטים. אני רוצה ליצור VOD ביתי כך שמכל הטלוויזיות בבית יוכלו לגשת אל הכונן ולצפות בתוכן שלו. הרעיון הוא שיוכלו להשתמש בתכנים שעל הכונן באמצעות תוכנה כמו BOXEE או XBMC.

השאלה שלי היא איזה ציוד אני צריך בשביל לגרום לזה לקרות. אני אתחיל ממה שאני יודע ואני אשמח להכוונה בנושא מחברי הפורום:

ברור לי שאם אני רוצה שכל אחד מחברי הבית יוכל לצפות בסרט/וידאו שונה בו זמנית, ליד כל טלוויזיה אני צריך מחשב. אני תוהה אם אין דרך זולה יותר מלרכוש מחשב לכל טלוויזיה.

אם כל הסיפור של לצפות בתכנים שונים יתברר לי כיקר מדי אולי אעשה את זה בהדרגה ובשלב הראשון כולם יצפו במה שמשודר באותו רגע מהמחשב המרכזי. במידה וזה המקרה, אני תוהה איך אני מפצל מהמחשב יציאות וידאו להרבה טלוויזיות, והאם אפשרי לבצע את הפיצול הזה באמצעות מחשב נישא במקום מחשב נייח.

בכונן ישנם תכנים רבים באיכות HD ולכן הפיתרון צריך להתאים לאיכות הזו.

ועוד שאלה קטנה - איך מחברים יציאת VGA ממחשב אל טלוויזיה ישנה? (ברור לי שבטלוויזיות ישנות איכות HD לא תהיה. )

תודה על הסיוע.

פורסם

אתה יוצר שרת NAS, משהו בסגנון http://www.hometheater.co.il/p-1.article01541 ויוצר רשת ביתית. אין שום אופציה אחרת לצפייה בתכנים שונים בו זמנית במקומות שונים בבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים