פורסם 2009 ביולי 1516 שנים 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066MHZ מה אתם אומרים על אלו אני מתכוון לקנות חדשים...אולי יש לכם הצעות אחרות במחיר הזה בערך?.... ואני בעיקרון גיימר אז אני מחפש משהוא יחסית טוב...http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5639
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים יש לי כאלה כבר כמעט שנה, אין תלונות.צריך מקום בשבילם כי הם גבוהים יותר מהממוצע.אמנם הם יותר טובים מהקינגסטון אבל לא כל כך תשים לבלתוספת ביצועים משמעותית.(יחס 2 ג'יגה קינגסטון ו-2 ג'יגה OCZ)ו-4 ג'יגה יעבוד במלואו עם מערכת מבוססת 64BIT.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר מפרט של המחשב שלי הוא:מעבד:INTEL E6750 2.66GHZכרטיס מסך:HD 4890 VAPOR-X 1GB SAPPHIREלוח אם:ASUS P5KRRAM:KINGSTON 2X1GB 800MHZמסך: 19' אינץ' לרוחב CHIMEI CMV 958D
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים להגיד שאין הבדל זה יומרני מדי . עדין זה הבדל של 20 ומשהו אחוז בינהם מבחינת תדר עבודה .לא יודע כמה זה קריטי יהיה לו ברור שעדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר טוב/מעבד כמובן שזה תלוי תחת איזה תיזמון עובד אותו תדר
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים שלום לך הקישור לא טוב - מפנה רק ל - KSP ושם צריך לחפור תהקישורים לKSP מביאים אותך לדף ההוא של בחירת סניף, ואחרי שאתה בוחר סניף זה מביא אותך למוצר המבוקש. להגיד שאין הבדל זה יומרני מדי . עדין זה הבדל של 20 ומשהו אחוז בינהם מבחינת תדר עבודה . לא יודע כמה זה קריטי יהיה לו ברור שעדיף להשקיע בכרטיס מסך יותר טוב/מעבד כמובן שזה תלוי תחת איזה תיזמון עובד אותו תדר אתה זה שטועה, זה שיש 20 ומשהו אחוז יותר MHZ לא אומר שזה באמת משפיע על הביצועים בתכל'ס. וזה כמעט ולא משפיע, את ההבדל הוא לא באמת ירגיש. שיחסוך את הכסף וזהו. את התשובה לשאלה הזאת יש בסטיקי זכרונות, חבל שאתם לא קוראים שם כלום.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר אהבתי את השילוב 4890 ומסך 19 אינצ' בטח לא עובד על רזולוציה מקסימלית!! לא הבנתי למה לא עובד על רזולוציה מקסימלית?!?!?!?! הרזולוציה שלי היא 1680X1050 זה המקסימום וזה עובד =\\\\ ----------------------------------- ובקשר לOC איך אני בידיוק עושה OC לזיכרון???... ומה אני צריך בשביל זה..
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים שאתה OC למעבד אתה עושה אוטומטית OC לזיכרון..(לא משנה באיזו צורה) כמה OC ? זה תלוי במכפלות ובתדרי BUS שאתה מגדיר עד כמה שזכור לי אפשר גם לשנות את התדר BUS ולעשות OC לזיכרון מבלי לעשות למעבד , מדובר בקפיצות רציניות במהירות זיכרון לא כמו במעבד , זה מכפלות כאלה.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים ובקשר לOC איך אני בידיוק עושה OC לזיכרון???... ומה אני צריך בשביל זה..יש לך כבר קיט זיכרון של 2GB, למה אתה רוצה לקנות 4GB חדשים?אתה יכול לקנות עוד קיט של 2GB בזול (120 שקלים)אגב- במערכת XP 32bit אתה לא תוכל להשתמש בכל ה-4GB. ה-1GB האחרון יהיה לא מנוצל בחלקו או במלואו.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר כן אני יודע שהוא לא יהיה מנוצל לכן אני עובר לוינווס 7....וחשבתי ליקנות כבר 4 GB מפני שהמהירויות תדר יותר גבוהות אבל עם אתם אורמים שזה לא משנה אז אני יעשה אוברקלוק וזהו...תודה רבה לכם על העזרה חבר'ה...=]
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אתה לא צריך אוברקלוק, ואתה לא צריך זכרונות מהירים יותר. הרי אתה בעצמך אמרת שהמהירות לא משנה, אז בשביל מה לעשות OC?חוץ מזה, זה לא קשור לXP\ויסטה\7... זה קשור לגירסא של מערכת ההפעלה, 32 ביט או 64.
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אז אתה אומר ש2GB יספיק לי?אתה לא צריך יותר מה-2GB שכבר יש לך. מקסימום בעתיד תוסיף עוד 2GB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.