עבור לתוכן

מחפש מקלדת אלחוטית לטווח ארוך עם תאורת מקשים

Featured Replies

פורסם

עריכה: טוב, עקרונית רציתי לקנות את ה-IONE כי היא משולבת עם טראקפד וזה היה יכול להיות אחלה ל-HTPC (לחסוך את השימוש בעכבר), אבל יקח זמן עד שיחדשו את המלאי אצל היבואן (ואני לא מעוניין לקנות מחנויות אחרות) אז זה פחות רלוונטי כרגע.

מה שאני מחפש עכשיו זה שוב פעם מקלדת אלחוטית עם טווח גדול (4-5 מטר לפחות) ושיש לה תאורת מקשים (וחשוב שגם האותיות בעברית יוארו),

לא חובה עם טראקפד או משהו, אני יכול להסתדר גם עם עכבר רגיל.

תודה רבה.

ההודעה המקורית:

אני מעוניין רק במוצרים שיש בארץ, הקטע של האחריות חשוב לי שמדובר במקלדת\עכבר, זה דברים שנוטים להתקלקל לא מעט.

עדיפות גבוהה (מאוד) למקלדת עם אותיות בעברית, אני עקרונית מסתדר יופי עם מקלדות סטנדרטיות בלי עברית, אבל מכוון שלציוד HTPC יש נטיה להיות בגדלים ועיצובים לא סטנדרטיים, אז אני לא רוצה לקחת סיכון שאני לא אצליח להקליד עיוור בקלות, אז במקרה הזה חובה מקשים בעברית.

כמובן חשוב שהוא ידע לשלוט גם על הסמן של העכבר כי אני לא יושב מול שולחן אז עכבר סטנדרטי לא יעזור לי.

זה לא רק בתוך תוכנת HTPC יעודית ככה שכן אני צריך לשלוט הרבה על הסמן של העכבר, אז חשוב שהמוצר יהיה מדוייק ונוח גם בנושא הזה.

אני לא יושב צמוד למארז מן הסתם, אז חובה שהמקלדת תעבוד לפחות ב-3-4 מטר, היתה לי מקלדת מדיה קונטרולר של מיקרוסופט שהיתה משגעת אותי עם המרחק קליטה.

עדיף שיהיה לה עיצוב יפה, לא משהו פלסטיקי מצועצע.

מכוון שיש לי המון המון דרישות, המחיר הוא בהתאם, גם מקלדת ב-1000 שקל תיהיה לי בסדר במידה והיא עונה על כל הדרישות.

אם זה מוצר שלא עונה על כל הדרישות שלי, מן הסתם שלא תיהיה לי שום סיבה להשקיע עליו מחיר אסטרונומי.

המקלדות שחשבתי עליהם עד עכשיו:

האדסו \ אקסגן - נראה נחמד, מחיר מעולה(!), אני נרתע בעיקר מהעיצוב המפלצתי והמצועצע שלו, הבנתי שהוא גם לא שיא האיכות מבחינת הבניה, לא רוצה לקחת משהו שיגרום לי להתעסק איתו הרבה אחר כך, סה"כ זה מוצר שאמור לשרת אותי, לא אני אותו.

לוג'יטק דינובו מיני - נראה מגניב, אבל אין לו מקשי Fים שזה קריטי כשצריך לערוך הרבה שמות קבצים, ולהתחיל לעשות RENAME במיוחד כשיש עכבר לא ממש נוח זה בטח ישגע אותי + אני לא חושב שיש לה עברית ועוד במימדים כאלה קטנים זה נראה לי יכול להטריף.

לוג'יטק דינובו אדג' - נראת סבבה, בתמונה היא נראת קצת גדולה מידי ולא נוחה לעבוד על הברכיים, אבל טכנית ("על הנייר") היא עונה על כל הדרישות שלי, הבעיה שיש לא מעט תגובות משתמשים שליליות בנוגע לאמינות ולנוחות שליטה במשטח של העכבר אז אני מפחד לזרוק 1100 שקל על משהו שאולי לא מושלם (ובמחיר הזה, חסר לו שלא יהיה מושלם).

אני מעדיף לשלם מעט על משהו לא מדהים, מאשר לשלם המון על משהו לא מושלם שאחר כך אני אבכה על כל שקל שזרקתי עליו.

אשמח לשמוע אם יש עוד מוצרים בארץ שיכולים לענות על הדרישות שלי, ואם אין אז כמובן שאשמח לשמוע תגובות על המוצרים שהזכרתי.

תודה.

פורסם

יש לי את האדסו קניתי ב340 שקל והיא פצצה!

הקליטה שלה מעולה ומקלדת באמת נוחה, גם קטנה ונוחה על הרגליים (לי בכל אופן)

השאר אני לא בדקתי, חיפשתי משהו לא יקר וטוב זה ענה לי על הדרישות

פורסם

מביקורות עולה שה-X-Gene מצויינת.. וגם המחיר שלה זול יחסית למחירים שאתה מדבר עליהם... שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

לחבר יש את ה-XGENE ולאח של חבר אחר יש את האדסו, שניהם מתלוננים על עבודה לא חלקה אחרי כמה מטרים.

אני יודע שהיא מצויינת בכללי, אבל הקטע של הקליטה ועבודה חלקה גם בהקלדה מהירה חשוב לי מאוד.

בכל אופן כנראה שאני אנסה את ה-IONE שהגיע עכשיו לזיגזג, נראה ממש נחמד וגם קיבל ביקורות חיוביות מאוד ב-Hometheather.

פורסם

לדעתי חלק מהעניין זה גם מיקומו של המקלט,אולי אצלהם הוא לא נמצא בצורה גלויה למדי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ההודעה עודכנה, יש לי בעיה להביא את המקלדת שרציתי, אז אני מתפשר על העניין של הטראקפד לטובת תאורת מקשים (וחשוב שגם האותיות בעברית יוארו).

עדיין יש חשיבות גבוהה לעניין הטווח קליטה, 4-5 מטר לפחות.

פורסם

ביקורות על ה-X-Gene דווקא אומרות שמיש יותר מ-4 מטר.. אני חושב לתת לה ניסיון בשביל ההורים..

האופציה אחרת שאני רואה זה להשקיע כבר ב-Entertainment 7000 של MS שהיא בלוטות' (לא שזה עונה לדרישות שלך), אבל נראה לי שזה יהיה מסורבל כדי לגלוש בסלון.. כאילו בשבילי זה דווקא סבבה, כרגע אני בסלון עם עכבר אלחוטי BT ומקלדת חוטית ולא נוחה בעליל שבקושי מגיעה אלי ואין לה עברית והיא קומפקטית ככה שלא נוח להקליד עיוור (חחח בדיוק כל התחלואות שציינת)..

היתה לי גם diNovo Mini (נזקקה לאחריות), הייתי אומר שלא הכי נוחה בעולם, במיוחד לא העכבר. נראה לי שהיא תעבור לחדר שינה בעתיד כשתהיה שם טלוויזיה.

היי מקסימום ה-X-Gene לא תתאים לאבא (עדיין איש מבוגר לא יודע אם הוא יתרגל לרעיון) אני אגנוב לו אותה ואקנה להם Entertainment 7000 או משהו אחר במקום.

אגב - דוגרי לדעתי התאורה לא באמת כזה משנה, זה לא שאתה בחדר חושך מצרים, יש אור מהמסך, אפשר להסתדר בלי תאורה דיי בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים