עבור לתוכן

(נפתר)MUGEN II - טמפרטורה גבוהה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשדרג את הקירור במחשב שלי למשהו יותר שקט. מדובר על מאוורר למעבד שהעדיפות היא יותר לשקט מאשר לOC שגם בא בחשבון.

מפרט שלי הוא כזה:

AMD Phenom II 940

Gigabyte GA-MA790GP-DS4H

OCZ Reapers 4GB

Thermaltake SopranoRS

SPIRE 550W

SAPPHIRE HD 4830

תודה לעוזרים

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת למשהו ענייני יותר..תודה..

כמו כן הקירור סטוק רועש לך מדי ? מה הטמפ' כרגע ? ניסת להוריד RPM ?

פורסם

תוסיף את המחיר שאתה מוכן לשלם לכותרת..

פורסם
  • מחבר

מנוחה:

CPU : 46C

RPM : 3400

מאמץ של 50 %:

CPU : 58C

RPM : +5000

הבעיה העיקרית היא מהספק. המאוורר שלו דיי רועש ביחס להתחלה אך יש גם משקל למאוורר של המעבד. המחשב לא בOC.

פורסם

קירור למעבד - Scythe Mugen 2 עולה 195~

איזה דגם של 4830 יש לך? במידת הצורך Accelero L2 Pro ב100 יוריד את הרעש ממנו

לגבי הספק... חוץ מהחלפת מאוורר בספק (מסיר אחריות) אין הרבה מה לעשות

תארגן בבקשה תמונה של המארז שלך מבפנים אולי נראה עוד משהו

פורסם

סניר אז בדוק בדיוק..מה רועש לך מדי..שכן להחליף חצי מהמאווררים במחשב..זה לא ממש פרקטי..בדוק טוב..לפני שאתה רוכש..

פורסם
  • מחבר

התמונות צולמו במצלמה של הפלאפון אז אני מתנצל מראש על האיכות.

רוב הרעש מגיע מהמאוורר של המעבד(שיש לי הרגשה שהוא לא אמור לעבוד מהירויות של 4K+). במקום השני בהפרש קטן מגיע המאוורר של הספק.(ציינתי לעיל את דגם הספק וייתכן שאצטרך המלצה למאוורר חלופי עבורו) ואלה הם הבעייתיים יותר. לאחר מכן יש את מאווורר של ATI שהוא לא מרעיש כמעט(לאחר אוברקלוק הוא ירעיש) ואת המאוורר סטוק שהגיע עם המארז ולבסוף את הENERMAX 12CM UCEV12 המעולה שיושב בקידמת המחשב ועושה עבודה נפלאה.

להלן התמונות:

17072009_001.jpg 17072009_002.jpg 17072009_003.jpg 17072009_004.jpg 17072009.jpg

פורסם

או קי..אם אתה לא מתכנן OC גבוה..יש לך את הFREEZER 64 שיעשה את העבודה מצויין..

זה ישאר לך סכום מכובד לכל השאר..לספק כמו שציינו אין ממש מה לעשות..זה רק להחליף אותו לגמרי !

פורסם
  • מחבר

תשאיר בצד את הספק. במחיר של 300 ש"ח רק למאוורר של מעבד. תן לי את המאוורר שהכי שקט וטוב למעבד שלי כי ראיתי ש‎Freezer 64 Pro‎ אינו תומך במעבד שלי.

פורסם

איפה ראית שהFREEZER 64 לא מתאים ? הוא מתאים בהחלט..

ואם אתה לא מתכנן OC קיצוני אין סיבה לרכוש יותר מזה..מעליו יש את הMUGEN 2 של SCYTHE שיהיה הכי משתלם בטווח הזה של ה200+..

פורסם
  • מחבר

בקשר לפריזר הוא אכן מתאים. בדקתי לפי מקור לא מהימן.

כנראה מחר אני אחליט אם לקנות MUGEN או AC

פורסם
  • מחבר

קניתי את המוגן בסוף אך שבאתי להתקין אותו על SOCKET גיליתי שהגוף קירור לא יוצא. השתמשתי בטיפה כח והוא יצא ואיתו גם המעבד. מסתבר שהמעבד דבוק חזק לגוף קירור!!! אני עדיין בשוק קצת אך מכיוון שהוצאתי אותו בצורה הזאת אין לי אפשרות להכניס את המעבד בחזרה למקום(הידית הנועלת של המעבד חייבת להשאר למעלה). יש לי עדיין אחריות מעבדה בIVORY אך השאלה היא האם הם יטפלו במחשב מכיוון שהם יוכלו לטעון כי התעסקתי בו בעצמי ולא פניתי אליהם.

ולעניין יותר חשוב: איך אני משחרר את הדבק הזה. יש שם המון דבק תרמי...

בבקשה עזרה, די דחוף.

פורסם

אתה לא יכול להוריד קירור מליבה כשהו מודבק עם דבק טרמי..

למה שמו לך דבק טרמי??..

דבר עם החברה...הם יעזרו לך נראה לי

פורסם

לא שמו לו שם דבר טרמי... הוא מדבר על משחה בסה"כ

הדרך הנכונה להוציא את המעבד הייתה לסובב את הגוף קירור קצת קודם לכן בשביל להוציא אותו כראוי

עכשיו קח כרטיס אשראי או משהו דומה ודחוף בין המעבד לגוף קירור

פורסם

פותח התרד זאת "תקלה" ידועה..בגדול עם סכין חד במיוחד או משהו חד..תגלף את הצדדים של המשחה הטרמית..

כמו כן שפוך אלכוהול 70% מסביב..ותחדיר אותו לאט לאט עם ספוג/מטלית..לאחר מכן תזיז את המעבד לאט לאט ימינה ושמאלה..עד שיצא.. :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים