פורסם 2009 ביולי 1516 שנים צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני )והמלצה לקירור של כונן קשיח דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר לא צפוני דרומי !אני צריך קירור לדרומי SOUTH !לצפוני יש שמתי קירור לזכרונות , ממש מוזר יש ציפוי על המתכת אמורים להוריד את זה וזה כאילו התייבש בקיצור מקווה ששמתי את זה טוב .
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מאחר ולא טרחת לכתוב מה הלוח אם שלך, ואני אהמר שסיכוי טוב שהכרטיס מסך מפריע לכל בלוק מעל גובה מסוייםאפשר ללכת על Extreme Spirit II של TT, רק תוריד את המאוורר כי הוא יהיה מיותר
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים מחבר קירור DEEPCOOL . זה קירור משנת 2002 ישן באריזה חדשה רק עכשיו פתחתי הבעיה שמסירים את המדבקה על ה SINK כמו שרשום בהוראות זה לא יוצא כאילו הדבק התייבש ויש חתיכות פלסטיק חום " צבע של משחת קירור " על הצלעות . בדקתי אולי זאת משחה זאת לא משחה ההיפך רשום בהוראות להסיר את זה חלק מוסר בקלות ורואים מתחת דבק ... ממש הזוי . רשום בהוראות : TEAR OUT GLUTINOUS LAYER FROM HEAT SINK INTERFACE באריזה זה נראה פשוט כמו פלסטר שיוצא בקלות ויש שכבה של דבק או משחה בצלעות אבל בפועל יש שכבה עם דבק יבשה . לפי התמונה ההסרה קלה נורא ויש שכבה של דבק או משחה טרמית בפועל זה ממש לא ככה יש דבק יבש שהחזיק את הרצועה שאמורה לצאת . זה החלק העליון גירדתי אותו לראות אולי פיספסתי שיכבה מסתבר שלא גם זה לא סביר שיעשו שיכבה דקה כל כך ומסובכת . זה החלק האחורי אחרי שמסירים כנראה הדבק התייבש זה אמור לצאת דיי בקלות הזיכרון אמור להידבק לצלעות עם הדבק (-: בלי קשר האלומיניום הזה אמור להוריד את ההתחממות של הזיכרון ? תכלס זה נראה סתם חארטה
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים רומן אני לא מבין למה פתחת תרד חדש ? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=419543.10 כמו שציינתי כבר אתה מבזבז את הכסף שלך..אין צורך לקרר שום רכיב במערכת שלך..אם אתה מתעקש..זה כבר
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אז תקנה מערכת חדשה..או שתשקיע בשידרוג רכיבים חיונים..לזרוק כסף על קירורים מגוחכים זה כבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.