עבור לתוכן

צריך המלצה על גוף קירור לגשר הדרומי

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה לציפסט הדרומי 8) - ( חשבתי גם להשיג קירור טוב לצפוני )

והמלצה לקירור של כונן קשיח

דרך אגב שרואים בביוס טמפרטורה זה של הציפסט הדרומי או הצפוני ? חוץ מהטמפרטורה של המעבד.

פורסם

צפוני

איזה לוח יש לך?

קירור לקשיח = מיותר

פורסם
  • מחבר

לא צפוני דרומי !

אני צריך קירור לדרומי SOUTH !

לצפוני יש

שמתי קירור לזכרונות , ממש מוזר יש ציפוי על המתכת אמורים להוריד את זה וזה כאילו התייבש בקיצור מקווה ששמתי את זה טוב .

פורסם

מאחר ולא טרחת לכתוב מה הלוח אם שלך, ואני אהמר שסיכוי טוב שהכרטיס מסך מפריע לכל בלוק מעל גובה מסויים

אפשר ללכת על Extreme Spirit II של TT, רק תוריד את המאוורר כי הוא יהיה מיותר

פורסם
  • מחבר

83547212.jpg

קירור DEEPCOOL .

זה קירור משנת 2002 ישן באריזה חדשה רק עכשיו פתחתי הבעיה שמסירים את המדבקה על ה SINK כמו שרשום בהוראות זה לא יוצא כאילו הדבק התייבש ויש חתיכות פלסטיק חום " צבע של משחת קירור " על הצלעות .

בדקתי אולי זאת משחה זאת לא משחה ההיפך רשום בהוראות להסיר את זה חלק מוסר בקלות ורואים מתחת דבק ... ממש הזוי .

רשום בהוראות : TEAR OUT GLUTINOUS LAYER FROM HEAT SINK INTERFACE

באריזה זה נראה פשוט כמו פלסטר שיוצא בקלות ויש שכבה של דבק או משחה בצלעות אבל בפועל יש שכבה עם דבק יבשה .

59711313.jpg

83577843.jpg

לפי התמונה ההסרה קלה נורא ויש שכבה של דבק או משחה טרמית בפועל זה ממש לא ככה יש דבק יבש שהחזיק את הרצועה שאמורה לצאת .

70641325.jpg

זה החלק העליון גירדתי אותו לראות אולי פיספסתי שיכבה מסתבר שלא גם זה לא סביר שיעשו שיכבה דקה כל כך ומסובכת .

58258316.jpg

זה החלק האחורי אחרי שמסירים כנראה הדבק התייבש זה אמור לצאת דיי בקלות הזיכרון אמור להידבק לצלעות עם הדבק (-:

בלי קשר האלומיניום הזה אמור להוריד את ההתחממות של הזיכרון ? תכלס זה נראה סתם חארטה

פורסם
  • מחבר

סתם בא לי להשקיע קצת

פורסם

אז תקנה מערכת חדשה..או שתשקיע בשידרוג רכיבים חיונים..לזרוק כסף על קירורים מגוחכים זה כבר :s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים