עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה 120-160 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה בסיסי.

השימוש העיקרי יהיה צפייה בטלוויזיה, אבל אם יש כרטיס בטווח הזה שמאפשר עצירת שידור (כמו ה-YESMAX) זה יהיה ממש נחמד.

בנתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים:

‏LeadTek WinFast TV2100.

או

Aver Media AVerTV Super 007 FM

אני מתכוון לקנות את הכרטיס מ-KSP או IVORY אז אם אפשר המלצות ממה שיש להם.

אם צריך מפרט מחשב אז הוא מופיע בצד.

פורסם
  • מחבר

-הקפצה-

אין פה אף אחד שיכול לעזור לי בנושא הזה?

פורסם

קניתי לפני כמה זמן מ-ksp את הכרטיס winfast dtv1800h, ואני מרוצה ממנו. הוא תומך במדיה סנטר, ושם אפשר לעצור את השידור, להקליט והכול. אבל מה אין לו מקודד mpeg-2 מובנה, מה שאומר שהעומס נופל על המעבד ( עם c2d אני לא מרגיש כלום...).

בקשר לכרטיסים שלך, השני נראה לי עלוב מדי, ואם אני זוכר נכון יש לו בעיות עם ןןינדוס 64 ביט כמו לרבים אחרים (לשלי אין..). הכרטיס הראשון שהבאת נשמע סבבה, אבל לפי מה שאני זוכר הוא יקר.. אם לא בכל מקרה תבדוק באתר של היצרן אם הוא תומך במדיה סנטר של ויטה וב-64 ביט).

פורסם
  • מחבר

התאימות לויסטה לא משנה מאחר והמחשב לא סוחב אותה.

הכרטיס הראשון (של LEADTEK) ממש לא יקר, הוא עולה 160 שקל.

בכללי מה שאני צריך זה כרטיס איכותי (ביחס למחיר) שכמובן יכול להציג תכני טלוויזיה ואם יש בתקציב הזה כרטיס שיכול לבצע פעולות כמו עצירת שידור וכו' זה יהווה תוספת נחמדה.

העניין בהתלבטות בין שני הכרטיסים זה האמינות שלהם... אני לא רוצה כרטיס שיתפגר לי תוך חצי שנה... עד כמה שידוע לי LEADTEK עוסקים גם בכרטיסי מסך כבר הרבה שנים אז ככה שהם ממש בתחום, לעומת זאת אף פעם לא שמעתי על AVERMEDIA.

כרגע אני נוטה לכיוון ה-LEADTEK.

לפי מה שידוע לי שני הכרטיסים תומכים בעצירת שידורים:

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=452

http://www.avermedia.com/avertv/Product/ProductDetail.aspx?Id=22

אגב, עוד נושא שנכלל בשיקולים זה הבאנדל. מה קיבלת עם הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

-הקפצה-

מישהו???

  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האם קנית Tv2100 בסוף?

אתה מרוצה מאיכות השידור והסאונד? מתחבר לממיר הכבלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים