עבור לתוכן

מחפש תשובה מיקצועית: ATP3 vs 2100...

Featured Replies

פורסם

אם מישהו יכול להגיד איך ATP3 בסרטים כמו AVI

אצלי יש 2.1 של AWIA ושומעים את האפקטים מצויין אבל את הדיבורים על הפנים

• תגובות 63
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לקליפש באתר promedia 2.1 refurbisehd, זה מה שעולה 100 דולר.

זה יחידות שהיו מקולקולת ועברו תיקון במפעל לחזרה למצב המקורי, נמכר בחצי מחיר וכולל אחריות ל90 מיום... לדעתי שווה.

פורסם

זה יחידות שהיו מקולקולת ועברו תיקון במפעל לחזרה למצב המקורי, נמכר בחצי מחיר וכולל אחריות ל90 מיום... לדעתי שווה.

זה לא מקולקל את המקולקלים הם בטח זורקים

אלו יחידות שנארזו מחדש, אחרי בדיקה, מהחזרות של לקוחות שהחזירו אותם תוך ניצול תנאי ההחזרה (המדהימים) של האמריקאים.

פורסם

לא מצאתי כאלה באתר שלהם .

אבל מצאתי באתר שיש להם דילרים בתל-אביב ... זה נכון ?

פורסם

כן יש להם, אבל הם לא מוכרים את הרמקולים למחשב אלה את הציוד אמיתי שלהם.

אולי תזמין את הרמקולים ותבקש מקליפש לשלוח את זה דרך היבואן אלייך, בהחלט יכול להיות שהם יסכימו.

klipsch promedia 2.1

פורסם

הקליפש לא יוצאים יותר מ 1000 שח כי הם עולים 100 דולר + 18 דולר מע"מ. זה יוצא 118 דולר כפול 4.5 (עכשיו דולר שווה ל 4.5 שח נכון ?) זה יוצא 530 שח . הכל תלוי במשלוח :\ .

אתה טועה, בארץ (או בכל מדינה אחרת) מחשיבים לך גם את מחיר המשלוח במע"מ.

כלומר אם המוצר עולה 170 דולר באמאזון לדוגמא, והמשלוח יעלה לפחות עוד איזה 50 אם לא יותר (וסביר להניח שהוא יעלה המון כי הם כבדים!!), המע"מ יהיה 18% מהמחיר ששולם על המוצר + המשלוח שזה יצא..

כמו כן המערכת (שלי לפחות, אולי זה שונה מאז שקניתי לפני כמה שנים..) היא 120V 240Watt 2A, ככה שאתה צריך לקנות ממיר מתח איכותי מאוד ל-240V, עוד תוספת נאה למחיר של לפחות 100 ש"ח.

בקיצור אם אתה שואל אותי, זה יעבור את ה-1000 ש"ח בכיף.. אני צופה סביבות ה-1300-1400 ש"ח (בהנחה שקונים Retail חדש כמובן..).

Refurbrished זה בד"כ מוצר שהיה לא תקין ונשלח לחברה, הם תיקנו אותו (החליפו חלקים אם היה צורך), והם מוכרים אותו עכשיו מתוקן במחיר מוזל, כשהוא אמור להיות תקין, אבל לא בהכרח נראה כמו חדש (יתכנו שריטות וכו'..).

זה לא רק אריזה מחדש.

בציטוט ישיר מהאתר שלהם:

What is refurbished?

Klipsch has taken merchandise not fit to be sold as new and replaced parts tested to be reliable and meeting factory specifications. Systems are sold with the understanding that they may have cosmetic imperfections.

עריכה:

ניסיתי עכשיו לראות בהזמנה של אמאזון כמה יוצא המשלוח, וההודעה המתקבלת:

*** We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. ***

כנראה שהם פשוט כבדים מדי..

פורסם

תשכחו מהיבואן, דיברתי איתו לפני מספר חודשים, הוא רצה 2300 שח עבור הקליפש פרומדיה 2.1

פורסם

LOL 2300

לי כל הזמן אומרים שה ATP3 נשמע יותר טוב מה2100

אני חושב שאני יקנה אותו בסוף.

פורסם

לפי המפרטים היבשים והסקירות נראה ש ATP3 עדיפים.

פורסם

טוב אז ה ATP3 הם OWNZ ? אם כך כנראה אני אקנה אותם בסוף 8).

פורסם

הם היו אצלי בחדר לאיזה שבועיים...דבר נחמד ביותר

פורסם

טוב אז ה ATP3 הם OWNZ ? אם כך כנראה אני אקנה אותם בסוף 8).

ראיתי אותם כמעט בחינם

פורסם

פ"ת 450 ש"ח

עכשיו שמתי ווליום גבוה עם גימי הנדריקס והאזניים מצלצלות....

בקיצור, יש להם כוח איכות ומראה. והבס שמאד חזק.

פורסם

זה מה שאמרו לי בפורום של X-bit labs

http://www.xbitlabs.com/forum/viewtopic.php?t=1484

אחלה פורום ;D, רק חסרים אנשים (1500 משתמשים) :-\

550 אשדוד.

ביזה חנות זה 450 בפ"ת

פורסם

נראה לי ששלך יותר בחינם משלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים