עבור לתוכן

מחפש תשובה מיקצועית: ATP3 vs 2100...

Featured Replies

פורסם

1. למה אין מכס ?

2. אני מניאק אם המשלוח לא יוצא לפחות 80$ .

• תגובות 63
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כדי לי להזמין משם רק אם באמת המוצר עולה 100 והמשלוח גג 30 דולר וכמובן שאין מכס, למרות שאני לא מבין למה :\.

פורסם

אם במכס יגדירו את זה בתור רמקולים למחשב אז לא יהיה מכס, זה עולה 100 דולר באתר של קליפש

משלוח זה החלק הכי בעייתי בכל הסיפור

פורסם

הם לא יגדירו את זה בתור רמקולים למחשב . הם יגדירו את זה בתור מערכת בידור ביתית . ומכאן שיהיה מכס ומעמ שיוצאים משהו כמו 70% .

פורסם

לא הם לא, כי זה מערכת 2.1

וגם אחת במחיר של 100 דולר (אם תביא קבלה שמוכיחה), רוב הסיכויים שזה ישוכלל בתור רמקולים למחשב ואז יש רק מע"מ.

איזה מדינה עילגת, על דברים שאני קונה במדינה אחרת אני צריך לשלם למדינה שאני נמצא בה :kopfpatsch:

פורסם

יש מכס של 70% רק על מערכות רמקולים 5.1+ {אולי גם 4.1}.

פורסם

בקיצר , למה אנחנו סתם מדברים ?

קודם , שיברר בקשר למעמ ומכס .

דבר שני, שיברר בקשר למשלוח . ובקשר לזה , אני בטוח שזה יהיה לפחות 80$ , ככה .

פורסם

לא הם לא, כי זה מערכת 2.1

וגם אחת במחיר של 100 דולר (אם תביא קבלה שמוכיחה), רוב הסיכויים שזה ישוכלל בתור רמקולים למחשב ואז יש רק מע"מ.

איזה מדינה עילגת, על דברים שאני קונה במדינה אחרת אני צריך לשלם למדינה שאני נמצא בה :kopfpatsch:

מכס זה מס שהומצא לפני כמה אלפי שנים

אני בטוח שיש בו הגיון (או שבזמן הזה מישהו כבר הספיק להמציא לו)

לדעתי יש בעיה עם משלוח של רמקולים מחו"ל זה גדול וכבד מדי.

אני הזמנתי פעם נגן MP3 מקנדה, מוצר קטן שעקף את כל המכשולים והגיע תוך 3 ימים לדלת ביתי עם שליח בלי מכס ובלי בטיח.

פורסם

זה לא שווה את כל הסיבוכים האלה, פשוט תיסע לחנות מחשבים גדולה תבקש מהם להשמיע לך את ה ATP 3 וה 2100 ואם יש להם משהוא יתר טוב אז גם אותו, וזהו, תגיד להם (המוכרים)) שאתה הולך לקנות אחת מהמערכות והם יעשו הכל בישביל שתקנה.

אני יעשה את זה השבוע אולי, אני יגד לך מה דעתי.

פורסם

לי יש ATP3, זה מפוצץ את כל הבית...

באסים חזקים מאוד, כשהבאס נמצא על מקסימום הוא פשוט כבר מוגזם... איכות טובה מאוד, הם יפים מאוד, נוחים... רק חסר בהם שקע לאוזניות והם ממש מושלמים לתקציב שלהם, אני מאוד מרוצה מהם.

אני מאוד ממליץ לך עליהם, אפשר בכיף לעשות איתם מסיבה בבית.

פורסם

אתמול קיבלתי את הATP 3 החדשים שלי 8)

אחלה רמקולים

מעולים במשחקים ונשמעים ממש טוב במוזיקה (למרות שציפתי לקצת יותר)

אם אתה יכול ללכת על הקלפיש לך עליהם!!

אם אי אפשר תלך על הATP 3 או על ה2100 (אחרי שתשמע אותם)

פורסם

השאלה היא מי יותר טוב ה2100 או הATP3?

ולא כמה טוב הATP3 או ה2100?

פורסם

באתר של קליפש אין במלאי את הרמקולים האלה עכשיו . כשיהיה להם אז הם ישלחו לי איי מאייל. מקווה שיהיה להם עוד 15 יום .

זה לא שווה את כל הסיבוכים האלה, פשוט תיסע לחנות מחשבים גדולה תבקש מהם להשמיע לך את ה ATP 3 וה 2100 ואם יש להם משהוא יתר טוב אז גם אותו, וזהו, תגיד להם (המוכרים)) שאתה הולך לקנות אחת מהמערכות והם יעשו הכל בישביל שתקנה.

אני יעשה את זה השבוע אולי, אני יגד לך מה דעתי.

הבעיה היא שלא ראיתי כמעט חנויות שמוכרות את ה ATP 3 עם ה 2100 הזה . חנויות שנותנות לשמוע אלה החנויות הגדולות כמו ה OFFICE DEPOT שיש להם את המוצרים בתצוגה, אבל הבעיה שיש להם בתצוגה רק את ה CREATIVE 2.1 את ה Z340 ואתה YAMAHA 2.1 .

פורסם

מה הרעיון בלקנות את ה Klipsch Promedia 2.1 THX הם עולים 700-800 ש"ח בח"ול אחרי משלוח ומיסים זה יצא לך יותר מ1000 ש"ח!!

אם אתה גר ליד קיסרייה לך לקניון החדש, אמורה ליהות שם חנות המחשבים הגדולה בארץ (סקאל קומפיוטרס), אם היא שם אני מאמין שיש להם את שתי הרמקולים.

פורסם

אם תלך לשם ותאזין לשתי הרמקולים עדיף בכמה סוגי מוזיקה . ותשפוט בצורה אוביקטיבית מי טוב יותר .

הקליפש לא יוצאים יותר מ 1000 שח כי הם עולים 100 דולר + 18 דולר מע"מ. זה יוצא 118 דולר כפול 4.5 (עכשיו דולר שווה ל 4.5 שח נכון ?) זה יוצא 530 שח . הכל תלוי במשלוח :\ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים