עבור לתוכן

מחפש תשובה מיקצועית: ATP3 vs 2100...

Featured Replies

פורסם

מי שמע את 2 המערכות ויכול לומר חד-משמעית מי יותר טוב?

אני יודע של2100 יש SNR 65 לעומת SNR 70 של ATP3....

והיכן ניתן לקנות בזול אותם???

תודה......... :D

• תגובות 63
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

2100, ואפשר לקנות אותם בחנויולת באינטרנט.. אני לא אגיד איך קוראים להם..

פורסם

אני יגיד לכם את האמת....לי יש ATP3 מרוצה מכל רגע! והדבר היחיד שלא חסר זה באס. אז הסאב הכפול הזה לא נראה לי שווה את ההבדל

פורסם

אני יגיד לכם את האמת....לי יש ATP3 מרוצה מכל רגע! והדבר היחיד שלא חסר זה באס. אז הסאב הכפול הזה לא נראה לי שווה את ההבדל

מילים כדורבנות!! ::)

פורסם

לי יש אטפ3 וחסר לי באס... :smiley7:

פורסם

אז כנראה מה שאתה מחפס זה סאונד לא חלק שפשוט ירעיד אותך....הסאב של הATP3 מאד מאד חזק ומרגישים אותו מאד....

פורסם

לי יש אטפ3 וחסר לי באס... :smiley7:

אז הם כבר דפקו לך ת'אוזניים..

גם לי יש שניי סאבים 12" ואני חושב שחסר לי אבל שחברים שלי באים ושומעים הם מקבלים הלם..

פורסם

הסאב של ה 2100 יורד ל 30 HZ כשהסאב של ATP3 יורד ל 45 .

גם בתדרים הגבוהים ה 2100 מגיע ל 20KHZ כשה ATP 3 מגיע ל 18 KHZ .

וגם העוצמה הכללית של ה 2100 היא 50 W כשהעוצמה הכללית של ה ATP 3 היא רק 30 W.

אבל עדיין אני כנראה אלך על ה ATP3 :) אלא אם אבא שלי יוסיף לי קצת כסף ל 2100 הנחמדים האלה 8).

פורסם

ה-2100 ללא ספק טובים יותר.

פורסם

לדעתי:

רמקולי קונים פעם ב שלוש שנים בערך, זה הרכיב היחיד בחומרה של המחשב שלך שלא יוצא בדגם חדש כל שבוע (כרטיסי מסך,

לוחות אם ...), אז למה לא לקנות את ההכי טוב שאתה יכול, הוא ישאר ההכי טוב שאתה יכול לקנות במשך שנה או יותר!

אם אתה קונה מערכת 2.1 ולא 4.1 או יותר, אז תקנה כבר כמה שיותר טוב.

ה2100 יותר טובים בהכל מה ATP3 לא רק הבס או ה SNR, הם פשוט קצת יותר טובים בהכל והם ניראים פי 100 יותר טוב.

לדעתי זה שווה את ה 150 ש"ח יותר.

אני יודע שאני קונה 8)

פורסם

דבר אחד אני לא מבין ברמקולים האלה (2100) מאיזה רמקול מופקים הצלילים הבינונים (הגבוהים מהטויטרים והנמוכים מהסאב... ומאיפה הבינוניים?) ?

ב ATP3 הצלילים הבינונים מופקים מהרמקול של ה 3אינץ' ברמקולים הלויניים, אבל לפי מה שראיתי ברמקולים הלויניים של ה 2100 אין רמקול דומה כמו אצל ה ATP3.

פורסם

הרמקולים בסטלייטים הם FULL RANGE, כלומר שהם יוצרים גם מיד וגם טרבל (ויש יחידות פול ריינג' שנותנות גם באס)

פורסם

בביקורת הזאת : http://forums.tweakers.com.au/showthread.php?s=ea0de60fb06606b12a21cfbfbb9e89d4&threadid=5236&perpage=15&pagenumber=1

ולפי התגובות בת'רד ההוא ה ALTEC 2100 הם בכלל לא משהו ואומרים שם שהם לא שווים את תוספת הכסף של במקום ה Z340 !!!

הרמקולים שם קיבלו רק 7.5 מתוך 10 . :\ עכשיו אני מבולבל לגמרי .

פורסם

גם למערכת מיני יש כביכול הספקים גבוהים וכל מיני דברים שנשמעים טוב על הנייר אבל בתכלס. זה אינידיוזואלי. תחפש מישהו עם ATP3 אם זה מספיק לך אז תקנה אותם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים