עבור לתוכן

24V מהספק, קיים?

Featured Replies

פורסם

אה, אז ירדת לפסים אישיים. יפה.

בכל הספקים שהתעסקתי איתם עד היום (ומדובר על מאות) המינוס היה מקוצר להארקה. מוזר לי שדווקא אתה מצאת כאלו שלא.

גם הבדיקה שלך די חסרת משמעות, כי במקרה שאין קצר כזה, יש אדמה צפה שהמתח בינה לבין הארקה יכול להיות כל דבר. אם כבר, צריך לבדוק קצר בין המינוס לספק.

פורסם

אני יורד לפסים אישיים. אתה קראת לי אדיוט. אני לפחות הייתי עדין.

עוד משהו קטן, תסיים תואר באלקטרוניקה ואז דבר איתי.

כידוע פוטנציאל מתח החוזר הינו אפס. רוב ספקי הכוח למחשב מבוססים ממירים DC-DC .

צריכים להקפיד רק שזרם החוזר אינו מחובר לגוף GND. הארקה מחוברת זה לא קריטי.

אם תרצה אמנה לך בלוי סכמה וסוג ספק כוח איך לבצע זאת.

[br]פורסם בתאריך: 16.07.2009 בשעה 11:14:34

המשך......... יש לבדוק בזמן ששני הספקים מחוברים למתח הרשת היתגדות אומית בין שחור ספק אחד לשחור ספק שני. ומידה ויש היתנגדות צריכים לבצע שינוים:

1) החלפת פאזה זרם החוזר וזרם ניכנס באחד הספקים.

לשם חיבור 2 ספקים יש לקבל היתנגדות אין סופית בין שחור ספק א לשחור ספק ב

פורסם

אני יורד לפסים אישיים. אתה קראת לי אדיוט. אני לפחות הייתי עדין.עוד משהו קטן, תסיים תואר באלקטרוניקה ואז דבר איתי.כידוע פוטנציאל מתח החוזר הינו אפס. רוב ספקי הכוח למחשב מבוססים ממירים DC-DC .צריכים להקפיד רק שזרם החוזר אינו מחובר לגוף GND. הארקה מחוברת זה לא קריטי.אם תרצה אמנה לך בלוי סכמה וסוג ספק כוח איך לבצע זאת. המשך......... יש לבדוק בזמן ששני הספקים מחוברים למתח הרשת היתגדות אומית בין שחור ספק אחד לשחור ספק שני. ומידה ויש היתנגדות צריכים לבצע שינוים:

1) החלפת פאזה זרם החוזר וזרם ניכנס באחד הספקים.

לשם חיבור 2 ספקים יש לקבל היתנגדות אין סופית בין שחור ספק א לשחור ספק ב

למעשה לא קראתי לך אידיוט. אך לאור כושר הבנת הנקרא שלך, אולי זה באמת העניין.

ספקי מתח למחשב מבוססים DC TO DC? כמדומני שמהרשת מגיע מתח AC, כך שלא ברור לי מה אתה רוצה.

אתה מערבב פה שני עניינים, ולא ממש ברור למה אתה מתכוון. קודם כל - בעל תואר באלקטרוניקה יקר שלי - תגדיר לי בבקשה מהו "שחור"? מונח הנדסי או עוד ירידה לפסים אישיים? אני לא מצאתי מונח בחשמל ששמו "שחור". הואל נא להסביר את עצמך טוב יותר. אם נניח שהתכוונת למינוס המשותף של הספק, הרי שכל הקטע עם החלפת הפאזות הוא המצאה משונה קצת. ספק ממותג מבודד לחלוטין את המוצא ממתח הרשת, וזה לא ממש משנה איפה נמצאת הפאזה בכניסה למיישר. או שאולי לא הבנתי את ה"שחור", ואז כדאי לך להסביר את עצמך טוב יותר.

פורסם

רוב הספקים יראו מתח אפס, אך קרו מקרים שהיה הפרשי מתחים.

לא קצר ולא יער, וד"א לגבי ההצעה של הבחור לקנות שנאי ב50 שקל מטופשת לחלוטין

שנאי טוב ל24 וולט שיתן 1.5 אמפר יעלה לפחות 30 ש"ח. תוסיף לזה גשר דיודות וקבל תגיע ל35 לספק חלשלוש של 1.5 אמפר.

השיטה שלי, בעלות של 2 ספקים משומשים תיתן לו קרוב ל15 אמפר ל24 וולט.

היות וקשה להשיג שנאים של 24 לזרמים גבוהים. אפשרי לרכוש 2 שנאים טרואיד 12 וולט ולחבר בינהם.

לא יודע למה אבל לי נשמע יותר פשוט לקנות שנאי ב 50 שקל, מאשר לחבר 2 ספקי כח מפלצתיים באמצע החדר.

שלא אישית אין 2 בספייר לחבר בשביל מכשיר ספציפי.

עם שינוי התצורה שלהם כדי להוציא 24V בהספק של מאות ווטים. כשאתה צריך להפעיל רק מסך קטן.

(את ההפרש כבר יכסה החשבון חשמל שתקבל מההפעלה של הספקים האלו)

תתן לפותח הדיון לענות לשאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים