עבור לתוכן

מה דעתכם על הפאנל הזה ?

Featured Replies

פורסם

אז זה כן מרעיש, אה ?

ווסטי המתח מרעישים.

פורסם

אז זה כן מרעיש, אה ?

ווסטי המתח מרעישים.

זה מרעיש ממרחק של מ"מ בדיוק ! ואף אחד פה לא יושב במרחק של מ"מ מהמחשב שלו. אז מה אני אגיד לך?! האנשים ב"פורום בחוץ לארץ" חושבים שהכל מושלם, אבל מה לעשות ?! שום דבר לא מושלם, ובשביל המחיר הזה, הפאנל הזה שווה ועוד איך ! אפילו אם הוא מרעיש ממרחק של מ"מ

פורסם
  • מחבר

MonoMan אני לא מבין בזה כל כך מה זאת אומרת "4 ערוצים יש לו, 2 חיבורי מולקס 2 חיבורי 3 פינים." מה הם החיבורים האלה ?

למאווררים שיש לי במארז יש חיבורים כאלה לספק לבנים כאלה זה מולקס ? לכל מתג אני יוכל לחבר מאוורר ?

זה שאמר שהפאנל עושה רעשים כמה אנשים אמרו שיש להם את זה וזה לא עושה רעשים יש לך אולי את הביקורות שאומורת שזה מרעיש ?

פורסם

Matrix-Hacker

לפאנל יש 4 כפתורי שליטה (פוטנציומטרים) אתה יכול לחבר לכל ערוץ - מאוורר, 2 מן הכפתורים בעלי חיבור 3 פינים(בידיוק כמו של מאוורר לCPU,או מאווררים שמתחברים אל הלוח אם)

2 החיבורים האחרים הם חיבורים של הספק (כמו אלה שמתחברים לסידירום\HD) ונקראים מולקס.

וכדי לשמוע את הזמזום כל הפוטנציומטרים צריכים להיות מכוונים על מינימום,הרעש חלש וחסר חשיבות)

אחפש את הביקורת שבה אומרים שהוא מרעיש - אוסיף את הלינק כשאמצא.

-

עריכה, קבלו ביקורות:

the sound's coming from the circuitry and it only appears when the knob is set to it's minimum setting. And I have to put my ear to the unit in order to hear it. This is a known effect of PWM circuits but it could've been eliminated with use of higher quality components or circuitry

לקוח מכאן:

http://www.virtual-hideout.net/reviews/vantec_nexus_controller/index2.shtml

--

לעומת זאת אחד אחר שלא שומע את הרעש

I have read some other fan controller and rheobus reviews that complained of a high-pitched whining noise or other noise coming from the unit, but I put my ear up to the NXP-201 with all fans on the lowest settings and I did not hear anything

לקוח מכאן:

http://www.extensiontech.net/reviews/cooling/accessories/nxp-201/2.shtml

פורסם

לחלק גדול מהגירסאות של הפנל הזה היו בעיות עם מאוררים חזקים

הפנל יצא מכלל שליטה, אי אפשר היה לשלוט על המהירות של המאוררים ויצא ממנו ריח של משהו שרוף.

היו הרבה בעיות עם הפנל, יכול להיות שסידרו אותם כבר.

פורסם
  • מחבר

MonoMan הבנתי תודה :-)

ואולי על באמת יכול להיות שהיה איזה כמה דפוקים כי חלק אומרים שהוא בסדר וחלק אומרים שהוא לא בסדר

וגם אפשר לראות את זה בביקורות אני הולך להזמין את זה מ PCH ואחד אמר שכמה הזמינו מ PANDAS אז אולי

כמה שלהם היו דפוקים

פורסם

לדעתי כנראה תקבל אחד ללא בעיות, את שלי קניתי מזמן ויש לו את הזמזום הזה...

יכול להיות שהחדשים שנמכרים עכשיו יהיו שקטים החדשים אגב - הוסיפו להם יותר חורים לחיבור הפאנל למפרץ 5.25"...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אני יזמין אותו בקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים