עבור לתוכן

מה דעתכם על הפאנל הזה ?

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות למארז שלי את הפאנל לשליטה על מאווררים הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd1765039785.htm

כרגע יש לי 2 מאווררים במארז אחד בדלת ואחד מאחורה שגם הוא יעבור בקרוב לדלת ו Vante Aero Flow על המעבד

מה דעתכם על הפאנל הזה הוא נראה יפה מאוד לדעתי וגם זה אחד הסיבות שאני בוחר בו גם ראיתי מודינג של After Shock

שלדעתי יצא פצצה ויש לו כזה פאנל וזה נראה טוב אני יוכל לחבר אליו גם את המאוורר של המעבד ?

אמרו לי פעם שאמרו בפורם הזה שיש לפאנל הזה הרבה בעיות זה נכון ? מה הבעיות ?

*אגב אני מצטער שזה הדיון השלישי שלי בזמן כזה קצר פה פשוט יש לי כמה שאלות :-\

פורסם

לא רע בכלל... גם ניראה יפה

דרך אגב, לא כדאי לך לחבר את המאוורר של המעבד לשום פאנל. זה יכול להיות מסוכן לפעמים.

פורסם
  • מחבר

כן עכשיו שאני חושב על זה על באמת כדי לוותר על החיבור למעבד ... יכולים לקרות דברים לא טובים

אני שמח שזה מצא חן בעייניך אבל אי פעם שמעתה על בעיות עם הפאנל הזה ? או מישהו אחר ?

פורסם

דווקא אפשר לחבר, רק להמנע מלשחק איתו יותר מדי.

אני למשל בניתי לעצמי בייבאס וגם המאוורר של המעבד מחובר אבל בניגוד לשאר המתגים, המתג שלו הוא דו מצבי - 12/7 ככה שאני לא יכול לכבות אותו בטעות...

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי בקשר לחיבור של המעבד אבל עזבו את זה שמעתם על בעיות עם הפאנל הזה ?

או שיש למישהו בפורם הזה את הפאנל ?

פורסם

איזה בעיות יכולות להיות לחיבור של מאורר מעבד לפאנל ?

יש לי פאנל נקסוס מולטי-פאנקשיון - של חברת וונטק

ויש לו שליטה על מאורר המעבד - המאורר מתחבר לפאנל, והפאנל ללוח אם

אני לא משחק איתו יותר מידי אני פעם ביום- פעמיים ביום מעלה או מוריד אותו באיזה 500-700 סלד, תלוי בטמפ'

פורסם
  • מחבר

את החיבור למעבד זה לא כל כך חשוב לי כי יהיה לי משהו כמו 3 - 4 מאווררים על המארז ואם אני לא ישים 4 אז אולי

אני יחבר את הפאנל למעבד אבל יכול להיות לי בעיות עם הפאנל הזה ? שמעתם על משהו כזה ?

פורסם

לי יש את הפאנל הזה כבר שבועיים והוא מצוין ! !

פורסם

אסור לקנות אותו !

מוצר נוראי - הוא רועש ! כאשר המאווררים על 7V הוא מרעיש (הפאנל) הבעיה דווחה גם בביקורות בחו"ל.

מוצר זול ולא מוצלח.

פורסם

לי יש את הפאנל הזה והוא לא מרעיש ולא מפליץ, למה אתה אומר שטויות ?!

פורסם

שטיות ??

בביקורת בחו"ל נתקלו בבעיה הזו וגם בכמה וכמה פאנליםכאלה שניקנו מפנדה התגלתה בעיה כזו.

פורסם

אוקיי אז מה אני אגיד לך ? לי אין את הבעיה הזאת ! מאוד יכול להיות שהיא נפתרה אחרי שהם תיקנו את הבעיה שהייתה להם עם הברגים שהם בלטו

פורסם

איך הפאנל יכול להרעיש בכלל ?!

אין בו חלקים נעים , עד כמה שאני יודע ::) ..

יכול להיות שהוא קצת רופף וזהו .

פורסם

יש לי את הפאנל כבר כמה חודשים טובים

4 ערוצים יש לו, 2 חיבורי מולקס 2 חיבורי 3 פינים.

על ערוצי המולקס אתה יכול לשים 2 מאווררים לכל ערוץ (כל עוד אתה לא עובר את ההספק)

הפוטנציומטר שלו שולט בין 7V ל12 , ושמכוונים למינימום מתח - אז המכשיר מזמזם (בגלל הרכיבים שם שמורידים את המתח, אם תקרב את האוזן תוכל לשמוע)

הלדים הכחולים שלו בהחלט יפים אבל ממש חזקים ולצערי בלתי ניתנים לכיבוי.

אין בעיות עם הדבר הזה והוא בהחלט שימושי כשרוצים שקט לפעמים, אתה יכול לחבר מאוורר של מעבד לדעתי אבל צריך להיות ממש זהיר כי מאורר על מינימום כמעט ולא דוחף אוויר.

פורסם

מה לעזעזל ?! מה זה משנה שזה מרעיש אם האוזן במרחק של מ"מ ? מישהו פה יושב במרחק של מ"מ מהמחשב שלו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים