עבור לתוכן

Direct X 9 Support, what for ?

Featured Replies

פורסם

השוק מוצף בכרטיסי מסך שמתהדרים בתמיכה ב DX 9, אבל למה ? לפי מה שאני יודע היום אפילו HL2 לא יעשה שימוש ב DX9 אז השאלה שלי היא האם זה דבר חשוב בקנייה של כרטיס ומתי השימוש ב DX9 יתחיל ויראה במשחקים ואיפה יהיה השינוי ?

פורסם

יש כבר כמה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה של dx9 כמו מידנייט קלאב 2 ועוד כמה אחדים שאני ממש לא זוכר. השינוי היחיד ממשחקים אחרים שתומכים רק ב-8.1 ששמתי לב אליו הוא התאורה היותר מפורטת ואמיתית.

פורסם

אם יהיה לך תמיכה בDX9 תקבל תוצאה הרבה יותר גבוהה ב3DMARK 2003 (אם זה חשוב לך)

פורסם

Oh joy! 3Dmark results!.

Directx 9.0 is pretty unused at the moment in gaming, but people who use their products long-term will use it eventually. Atleast it's not as redundant as AGPx8

פורסם

אתם מתלהבים יותר מדי מהציון שלכם במחנים הסינטטים המסריחים האלה!

בתכלס, זה לא נותן לכם כלום!!! רק עוד זיוני שכל!

פורסם

אמממ....דיירטיקס 9 זה סטנדרט בכל כרטיס MID MARKET אז בסבבה....אולי היום זה לא נותן הרבה (למרות שיש כבר כמה אפליקציות ספורות שמשתמשות בזה) אבל בעתיד הלא רחוק זה יהיה התקן הכרחי אז....תסיקו את המסקנות בעצמכם .

פורסם

Direct X 9 הוא סוגייה קשה:

אם אתה קונה כרטיס Low End כמו הFX5200 אז אתה בכלל לא יכול להבטיח שהכרטיס יסחוב במשחקים שידרשו אותו

אם אתה קונה כרטיס בינוני רק בשביל התמיכה, כמו למשל 9600\R9500 מול ג'פורס4 TI אז נשאלת כאן שאלת הכסף. הביצועים בינהם (כל עוד אתה לא משחק עם פילטרים, דבר שלא קריטי לכל אחד) די דומים והפרש מחירים יכול להגיע ליותר מ500 ש"ח, הפרש ענקי שאפשר בעזרתו לקנות כיום ג'יפורס 4 T4200 ולשמור את ה500 ש"ח לזמן בו תצטרך לשדרג אותו.

פורסם

לפני שנתיים אנשים שאלו בשביל מה זה טוב לקנות כרטיס שתומך ב DX8, ומי שבכל זאת השקיע באיזה רידאון 8500 או GF3/4TI קיבל כרטיס שמסוגל לסחוב עד היום די יפה.

אני לא מציע לקנות GF FX5200 בשביל התמיכה ב DX9, אבל התמיכה ב DX9 היא בכל זאת יתרון ולא צריך להתעלם ממנה.

פורסם

תלוי מה בשביל הלקוח שקונה כרטיס

נחשב - "סוחב יפה"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים