עבור לתוכן

ניאו נאצי ברחובות ת"א

Featured Replies

פורסם

הופה ,מישהוא הבין את הנקודה ,וזה לא רק פה ,זה גם באירופה

טוב זה סרטון שקצת יותר מיצג את המצב ומסביר אותו (אני אוהב להראות את הסירטון הזה ,הוא מעולה ).

• תגובות 46
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסרטון לא נכון בכלל.

הנתונים הם של CIA :\

חוץ מזה כל מי שהיה באירופה יודע שזה לא נכון ואין שם כל כך הרבה ערבים.

פורסם

הסרטון לא נכון בכלל.

הנתונים הם של CIA :\

חוץ מזה כל מי שהיה באירופה יודע שזה לא נכון ואין שם כל כך הרבה ערבים.

\

איפה הייתה באירופה ? פעם אחרונה שביקרתי בצרפת ,היה פשוט אין סוף ערבים ,פחדנו לדבר שם עיברית .

פורסם

דנמרק,חוץ מזה נראה לך שהאירופאים טיפשים? הם לא יתנו לדבר כזה לקרות.

שוב הנתונים הם של CIA אז לא נראה לי..

פורסם

אני לא יודע מה יש לך נגד ה cia ,אבל לדעתי זה הוא גוף מספיק אמין בשביל לתת הערכה גסה של כמה מוסלמים יש באירופה ,וכן האירופיים יתנו לזה לקרות ,כי הם בעד הערבים והמוסלמים ,וברובם נגדיינו ,עכשיו זה אצלהם באופנה ,חלק נאו נאצים וחלק מוסלמים או אוהבי מוסלמים ,כל השאר יעלמו אלה עם כן לא יעשו פעולות שיעצרו את קצב הריבוי במיגזר המוסלמי (אבל לא רק ,כי אני חייב להגיד שאני תומך נילהב של הגבלת ילודה ,בטח שלמיגזר כל כך פרימיטיבי ומיתרבה כמו המיגזר המוסלמי ,וגם לחרדים בארץ הזו ).

פורסם

בכל העולם, דיברתי עם קרובי משפחה שהיו כמה חודשים בקנדה הם אומרים שפשוט יש שם מלא מלא ערבים.

פורסם

\

איפה הייתה באירופה ? פעם אחרונה שביקרתי בצרפת ,היה פשוט אין סוף ערבים ,פחדנו לדבר שם עיברית .

צרפת ברובה מוסלמית, ככה שאין מה לדבר...

באירופה יש מלא מלא מלא מוסלמים, וגם באמריקה הצפונית...

פורסם

נו אז יפה את מחזקים את מה שאני אומר ,יש צורך להתחיל לפעול ,העולם מתאסלם

פורסם

חוץ מלחכות למשיח או לפוצץ תעולם בנשק גרעיני אין ממש מה לעשות. :nixweiss:

פורסם

מבחינתי המשיח לא קיים (אלה עם כן הוא יבוא עכשיו ויפטור לנו את הבעיו הללו ) ,אבל דבר אחד בטוח ,צריך הגבלת ילודה פשוט וכך ,האוכלוסיה בעולם גדלה הרבה מעבר למה שהיא צריכה להיות ,לכן יש צורך לאזן את המיספרים .

פורסם

נו באמת אי אפשר לאכוף את זה, מה אתה דיקטטור מסין?????

פורסם

לא צריך להיות דיקטטור מסין בשביל להכניס את החוקים האלו ,בסופו של דבר כל המדינות יגיעו לזה ,הבעייה היא שאני מפחד שזה יהיה מאוחר מידיי .

פורסם

פתאום פתרון נוסח היטלר נראה פחות מרתיע. :-X

פורסם

לא צריך להיות דיקטטור מסין בשביל להכניס את החוקים האלו ,בסופו של דבר כל המדינות יגיעו לזה ,הבעייה היא שאני מפחד שזה יהיה מאוחר מידיי .

כבר מזמן מאוחר מידיי .

פורסם

מאוחר מידיי זה מצב בילתי הפיך ,בו אנחנו נוכל לחיות ,אבל לא יהיה טבע ולא יהיה עצים ליופי הכל ינוצל בשביל להפיק אוכל לאוכלוסיה של 30 מיילירד+ ,אז אנחנו נגיד שזה מאוחר מידיי ,אבל כרגע עוד אפשר לשנות ,העיניין הוא להתחיל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים