פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אני רוצה לחבר את המחשב שלי לLCD (SAMSUNG A450 ואני לא יודע איזה כבל לקנות.. הבנתי שצריך לקנות כבל HDMI עם מתאם לDVI, זה נכון?ואם אני מחבר ככה איך אני מקבל סאונד? מהרמקולים של המחשב?ועוד שאלה... כמה בערך יעלה כל העסק הזה?
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אתה צריך מתאם DVI ל HDMIבגלל שאני לא יודע איזה מפרט יש לך ואיזה כרטיס מסך (זה חשוב) אז קצת קשה לענות לך על הכלבגדול אתה מחבר בתאם DVI לHDMI ואז עם כבל HDMI מתחבר לטלויזיהלגבי הקול... אם יש לך כרטיס ATI חדש יחסית יש לו כרטיס קול מובנה שצריך להגדיר רק.אם יש לך NVIDIA אז לחלק מהכרטיסים אפשר לחבר את הכרטיס קול הפנימי של המחשב ואז הקול יעבור כמו במקרה של ATI בכבל HDMIאבל... נגיד שלא, אתה יכול לחבר כבל PL (חיבור אוזניות 3.5 רגיל) למחשב ומצד שלי RCA (אדום ולבן) לטלויזיה ואז לשמוע ברמקולים של הטלויזיה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר אתה צריך מתאם DVI ל HDMIבגלל שאני לא יודע איזה מפרט יש לך ואיזה כרטיס מסך (זה חשוב) אז קצת קשה לענות לך על הכלבגדול אתה מחבר בתאם DVI לHDMI ואז עם כבל HDMI מתחבר לטלויזיהלגבי הקול... אם יש לך כרטיס ATI חדש יחסית יש לו כרטיס קול מובנה שצריך להגדיר רק.אם יש לך NVIDIA אז לחלק מהכרטיסים אפשר לחבר את הכרטיס קול הפנימי של המחשב ואז הקול יעבור כמו במקרה של ATI בכבל HDMIאבל... נגיד שלא, אתה יכול לחבר כבל PL (חיבור אוזניות 3.5 רגיל) למחשב ומצד שלי RCA (אדום ולבן) לטלויזיה ואז לשמוע ברמקולים של הטלויזיהיש לי GEFORCE 7600, כרטיס דיי ישן, בטוח שאין לו כרטיס מובנה.תודה על העזרה.לא צריך מתאם מיוחדיש כבל HDMI ל DVIתודה על ההכוונה, אני אקפוץ למחסני חשמל או לחנות אחרת באיזור עוד היום ואקנה אחד.
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים בגלל זה לוקחים מאתם DVI HDMI שעולה 20 שקל ברוב חנויות המחשבים ועוד כבל HDMI זול שאותו בטוח יש בכל חנות אלקטרוניקה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים בדיוק כמו שכבל DVI לHDMI יעלה 50 שקלים בערך.תעשה את הבחירה מה יותר נוח לך.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים כמה בערך יעלה מתאם + כבל HDMI?זה תלוי כמה יש לך להשקיעאני קניתי כבל ומתאם מקצועיים ומצויינים ,עלה לי כ-200 ש"חהם באמת איכותיים אבל קודם כל,זה תלוי באורך של הכבלמהו?
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים איפה מצאתם בכאלה מחירים? כל מקום מוכר את הכבל הכי ג'נרי ב100 שקל לפחות (HDMI-HDMI)
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מתי אנשים ילמדו?... DVI וגם HDMI הם דיגיטליים - משמע אין הבדל בין כבל שהוא כביכול איכותי לכבל הכי זול שתמצאו.אני ממליץ לך לקחת כבל DVI-TO-HDMI הכי זול שתמצא.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים הנהפה קניתי:http://www.daganm.co.il/rec/603-כבל-HDMI1.3C-24AWG-סופר-מקצועי,-1.5-מטר,-תוצרת-KONIG/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.