עבור לתוכן

ותודה לבג"ץ ששומרים על הצדק במדינה *SARCASM*

Featured Replies

פורסם
תספר לי שזה החוק ואין מה לעשות כשיהרסו בתים לא חוקיים של ערבים באותה מידה שהורסים בתים לא חוקיים של יהודים.

אני לא אספר לך שום דבר, אני מסכים איתך שהאכיפה היא סלקטיבית ביותר ומופנית בעיקר כלפי מאחזים יהודיים, ואני יכול רק לנחש שהסיבה לכך היא מדינית-פוליטית ולא לוגיסטית.

עם זאת, אני עדיין מאמין שבמקרה הספציפי לא הייתה לבג"ץ ברירה אלא לחייב את המדינה לפעול על פי החוק. אם המדינה הוציאה צוי הריסה לפני 4 שנים, חד וחלק היא חייבת להרוס את המבנים המדוברים. אני מאוד לא אוהב את ההחלטה הזאת, אבל עוד יותר לא הייתי אוהב החלטה שמאפשרת למדינה להתעלם מהחוק. זה מלכוד 22, לכן בסופו של דבר אנחנו צריכים לבחור איזה מחיר עדיף לנו לשלם בתור חברה.

פורסם

אני מעדיף לבחור את הדרך שתומכת בצד שלי, ולא של האויב שלי שמנסה להרוג אותי.

פורסם

בושה וחרפה

עוד מעט ישימו ערבים בבג"צ

פורסם

השעון מתקתק עד שיעשו את זה - הם תקועים לנו בכנסת כמו עצם בגרון.

פורסם

כמה לא ליזי מצדך לומר כזה דבר.

פורסם

בושה וחרפה

עוד מעט ישימו ערבים בבג"צ

למען האמת...כבר יש (אלא אם נוצרי מרוני בשם סלים ג'ובראן הוא לא ערבי בשבילך...), ולמען האמת אין בכך שום פסול.

פורסם

חוץ מזה שהבג"צ אנטי ישראלי ואנטי יהודי,

הבעיה העיקרית שלו היא כזאת:

הוא כל כך שיכור מהכוח שלו שהוא חושב שהוא רשאי, ואפילו חייב, להתערב בכל ההחלטות במדינה, אפילו לבטל החלטות של הכנסת.

בייניש, ראש הקנוניה, נלחמה בפרידמן כי הוא הראשון שניסה להוריד להם את האף.

חבל שהוא לא הצליח להשלים את המשימה.

הוועדה לבחירת שופטים יותר ימנית-ציונית כעת וזה צעד ראשון.

השופט ברק הראה תפרצוף האמיתי שלו, וזה משקף את פרצופם של כל השאר.

אפשר רק לייחל שבעוד כמה שנים הבג"צ יעבור מהפכה כוללת, וכל השמאלנים אוהבי המחבלים יראו את פרצופם רק בהפגנות בנעלין ובלב תל אביב, ולא במוסדות המדינה.

כשזה יקרה, הבג"צ של אחרי המהפכה כבר יטפל בהם כמו שצריך.

אבל עד אז... חיילים קדושים שמסרו נפשם למעני ולמענכם, שמם ימשיך להיות מחולל בשם ה"חוק והצדק הבינלאומי".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים