עבור לתוכן

מיקי רוזנטל ושיטת השקשוקה נתבעים ע"י משפ' עופר

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תראה מה השיעמום עושה לבן אדם ( כמה פוסטים הוא פותח )

785630724.png

וכולם מיותרים לכל אחד שיש לו גישה ל YNET :nixweiss:

הולכים על כמות היי ?! כי איכות אין כאן ותמלוגים עוד פחות מיזה - חח

• תגובות 87
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אמיר לא איכזבת (לא שזה טוב).

גם שמראים לך בפנים עובדות (הסרט) אתה מתלונן על משהו אחר, מיקי עשה בחכמה שלא הזכיר את הצוללנים (יש משפט שמתנהל בנושא והוא לא צריך

עוד סעיפים לתביעה נגדו) אם אני צריך להסביר לך את זה אז המצב עגום יותר משחשבתי.

ובמקום לומר לזה לא התיחסתי ולזה לא, אז תתיחס, עם הלא צריך גם לומר מה כן.

אבל אני כבר מזמן נכנעתי, אתה יודע הכל הרי וכולנו סתם טיפשים...

איצי, לא תוציא ממנו את הגיל, ניסיתי, חופש גדול נשמע מתאים בול אבל...

אתה מבין זה ההבדל בינינו, אתה מדבר על עובדות אני מספק עובדות.

אני אמרתי לך שאין התיחסות בסרט לצוללנים של השיטת ה13 ושמיקי כלל לא התכוון עליהם ולאחר שטענת שזאת סתם פרופוגנדה אפילו הבאתי לך ציטוט שלו שמגבה את הטענה, כמו כן צרפתי לך עובדה פשוטה שמשפחת עופר לא הייתה בעלת המפעלים בשנת 1993, כלומר בכל מקרה אין זאת אשמתם.

ואפילו השארתי לך פתח מילוט שהכוונה היא כנראה למשפט של הדיגים (זה שהתחיל ב2001) , הנה אני אסרטט לך את זה:

מקרה קישון שיטת 13 (1993) -> אחים עופר רוכשים מפעל (1999) -> תביעה של הדיגים (2001 התחיל ב2005)

תביע של הדיגים הייתה כנגד שרשרת של מפעלים על גדת הקישון אשר חלקם שיך למשפחת עופר.

אתה רק צינת שאתה מכיר את המקרה וזהו ... עכשיו בהחלט יכול להיות שאני טועה, בניגוד אליך אין לי שום בעיה להודות בזה (היי אני אידיוט רק היום גיליתי שיש בירה נשר) אבל בשביל שאני אתיחס למה שאתה אומר אז תביא לי משהו מוחשי.

לגבי טיפשים לא יודע, לגבי אימפולסיבים שקופצים למסקנות (אההם עכביש) אז כן, זה שאני מסכים עם הרעיון הכללי זה לא אומר שאני מסכים עם כל הפרטים.

(כנ"ל לגבי המאגר, אני עדין לא סגור לגביו אבל אני לא ממש מצליח למצוא עובדות למה לא ואתם ממש לא מפתחים טיעונים שלכם ולא מספקים משהו חדש)

פורסם

יש לי שלושה דברים לומר לך,

תלמד היסטוריה, תלמד היסטוריה ותלמד היסטוריה...

פורסם

וזה בדיוק למה אתה מקבל מימני את היחס שאתה מקבל, כי עוד אף פעם לא הבאת עובדה/מקור/משהו, כאילו כמה קשה זה היה עכשיו להביא אותה, ועוד שבסוף הרמתי לך להנחתה ::)

פורסם

אמיר, יודע מה, מתעקש על עניין הצוללנים. אתה מאוד תמים אם אתה חושב שש-13 לא צוללת בקישון. אתה מאוד תמים אם אתה חושב שמיקי רוזנטל ניפח את הסיפור הרבה יותר מידי - ובקו התחתון, הוא די צודק.

תקדים? למה? ממתי יש בעיה לעשות סרט/תחקיר/מה שרק אתה לא רוצה על קפיטליזם/הון שילטון במדינה?

אתה צוחק? אני מקווה שאתה יודע למה לקח שנה לשדר את הסרט ועוד בערוץ הממלכתי, ואני לא צריך לספר לך על תביעות הענק. כשאילי ההון שולטים בתקשורת, אתה לא יכול לעשות סרטים כאלה כמה שאתה רוצה. לרוזנטל יש ביצים, ואני מעריך את האיש הזה כעיתונאי, אפילו אם הוא עיוות פה ושם כמה דברים.

פורסם

אמיר, יודע מה, מתעקש על עניין הצוללנים. אתה מאוד תמים אם אתה חושב שש-13 לא צוללת בקישון. אתה מאוד תמים אם אתה חושב שמיקי רוזנטל ניפח את הסיפור הרבה יותר מידי - ובקו התחתון, הוא די צודק.

תגיד אתה צוחק? אני מרגיש פה כאילו אני בקובצת דפרים, מה קשור מה שאתה אמרת למה שאני אמרתי?!?!?!?

אני לא אומר לך שהצוללנים לא חטפו סרטן בקישון אני אומר לך שכשהם חטפו אותו לא היה שום משפחת עופר בסיפור !!!!

מקרה קשיון הגיע לתביעה ב1993 והתביעה הייתה על השנים הקודמות, משפחת עופר רכשה את המפעל רק ב1999 מה לא מובן.

מקרה קישון שיטת 13 (1993) -> אחים עופר רוכשים מפעל (1999) -> תביעה של הדיגים (2001 התחיל ב2005)ונים שלכם ולא מספקים משהו חדש)

חוץ מזה גם הדיגים טובעים את המפעלים (שמשפחת עופר היא רק אחת מהבעלים) גם על התקופה שלפני הרכש ....

אתה צוחק? אני מקווה שאתה יודע למה לקח שנה לשדר את הסרט ועוד בערוץ הממלכתי, ואני לא צריך לספר לך על תביעות הענק. כשאילי ההון שולטים בתקשורת, אתה לא יכול לעשות סרטים כאלה כמה שאתה רוצה. לרוזנטל יש ביצים, ואני מעריך את האיש הזה כעיתונאי, אפילו אם הוא עיוות פה ושם כמה דברים.

כן הסיבה שלכך לו כל כך הרבה זמן זה לא כי הוא מדבר על הון שליטון אלא כי מציג כתבה חד צדדית שעלולה להעמיד אותם בפני תביעה של הוצעת לשון הרעה ...

זה למה אמרתי אם מיקי היה עושה אותו דבר רק נצמד לעובדות ועושה סקירה נטרלית אז לא היו לו בעיות... כי זה פשוט לא חכם לטעון שעסקה שעברה במבחן בג"ץ בהרכב מלא היא לא חוקית אלא אם יש לו משהו חדש.

טוב עזבו אתם מבזבזים את הזמן שלי בקטנוניות מפגרת, תביאו משהו מוחשי אני אגיב.

פורסם
  • מחבר

למה אתה הולך לפתוח עוד תרד מיותר ? בסגנון האם גם אתם מגרדים בביצים כיש לכם מנדבושקס ?

האם הגזים בקולה טעימים לכם ? או האם התרד הזה הוא תרד מספר 11 או מספר 10 ? או האם אתם משתמשים בפונט דיוויד או טיימס ולמה ? או האם מצתם כי הדגשה של טקסט משיגה את התוצאות ? או האם יש לכם ידיות בכיסא והאם חשים שהידיות נתקעות במגירת המקלדת ? או האם יש לכם חבילת טישו ליד המחשב ולמה ? או האם אתם משתמשים בהטיה של המסך ? או אולי למישהו יש אחות והאם היא מדברת הרבה בטלפון ? או למה אני לא עושה משהו מועיל כמו ללכת לסרט או משהו ?

אמיר בטוח כבר סימן השאלה על המקלדת נמחק לך מרוב לחיצות עליו .

פורסם

זה בסדר אתה כבר ירדת מתחת לרמתו של תותח הוא לפחות מנסה, אתה כשרואה שיצאת מפגר יורד לפסים אישים.

פורסם

הוא מביע תיסכול, דיי בצדק ...

אתה אטום כמו בונקר, אני לא הולך להוכיח לך כלום, אני לא חייב לך כלום, אתה רוצה שאני אוכיח? תעסיק אותי

עם משכורת ואז נדבר (על גובה המשכורת כמובן)...

אולי אתה לא מסכים עם הדרך (גם אני לא הייתי מציק לאנשים בחתונה שלהם, אולי רק לצלם מבחוץ ורחוק) אבל העובדות קיימות...

לתביעות מהסוג הזה יש שם, וגם אותו אני לא אגלה לך (כי אתה צריך ללמוד לבד...)

פורסם

מיקי רוזנטל הציג את משפחת עופר כירודה ושפלה.

אני לא אמהר לראות בהם כאלה עד שלא אלמד גם את הצד שלהם לעומקו. (אם מישהו יוכל לשים כאן קישור לסרטו התגובה שלהם, אשמח)

אני חושב שלמיקי רוזנטל יש סיכוי לצאת זכאי, תלוי מי יהיה השופט. אם מיקי יראה עובדות באשר הן עובדות, ויביא את כל האנשים שהתראיינו בסרט שלו, לגבותו גם במשפט, אז כאמור יש לו אחלה סיכוי לזכות (במידה והאחים עופר לא יצליחו להדוף את טענותיו)

אגב העורך דין שהוא לקח מקצועי מאד לפי מה שהבנתי..

פורסם

רב הסיכויים שזה לא יגיע למישפט...

פורסם

הוא מביע תיסכול, דיי בצדק ...

אתה אטום כמו בונקר, אני לא הולך להוכיח לך כלום, אני לא חייב לך כלום, אתה רוצה שאני אוכיח? תעסיק אותי

עם משכורת ואז נדבר (על גובה המשכורת כמובן)...

אולי אתה לא מסכים עם הדרך (גם אני לא הייתי מציק לאנשים בחתונה שלהם, אולי רק לצלם מבחוץ ורחוק) אבל העובדות קיימות...

לתביעות מהסוג הזה יש שם, וגם אותו אני לא אגלה לך (כי אתה צריך ללמוד לבד...)

אוי לא, אתה יודע ולא תגלה לי, ממש גנון... :kopfpatsch:

ולא שיש פה מה להוכיח, אמרת שאתה מכיר את הפרשה תגיד מה היא, שניה חיפוש בגוגל יתן לי את כתב התביעה וסימנו

אבל אין לך, כי אם היה לך אתה הייתה מפרסם את זה באותיות קדוש לבנה וחוגג :-\

ובכלל זה פשוט טימטום להתוכח על נקודה כל כך שולית, לא רלונטית ולא מענינת עם איזה פרד עקשן שטוען שהוא יודע אבל לאא יגלההה :kopfpatsch:

אני לא אמהר לראות בהם כאלה עד שלא אלמד גם את הצד שלהם לעומקו. (אם מישהו יוכל לשים כאן קישור לסרטו התגובה שלהם, אשמח)

דרך אגב מה אתה אומר לגבי טענות הנגד שלהם (לקראת האמצע זה נעשה ממש טוב)

http://www.omov.org

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים