פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר תעתיק את הכתובת שלהם לadress באקספלורר והן יעבדו כי פשוט אסורל עשות מנענע direct link
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר רגע אם אני עושה את השיטה של הולי אז אני צריך להישאר עם מארז פתוח? כי אין למאוורר מאיפה לקחת אוויר קר ואז אם אני לא טועה הוא רק יזרוק אוויר חם על ההיטסינק?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים קודם כלנוסף על כך, החל מהיום (31.7.2002) חל איסור על הקפצת ת'רדים בידי היוצרים שלהם.אם מישהו רוצה להגיב לנושא שלכם הוא יגיב, אל תקפיצו את הת'רד כדי למשוך תשומת לב מיותרת, נושאים שיוקפצו ע"י יוצריהם יינעלו מיד.הקפצת כבר שלוש פעמים את הת'רד הזהלשאלתך: תנסה!! שום דבר לא יכול להזיק פשוט תריץ סנדרה בזמן שאתה מתעסק עם המיקום של המאוררים ותראה מתי יש ירידה ומתי יש עלייה בטמפרטורהזה מה שאני עשיתי כשעברתי לאיזור המרכז (אני ירושלמי במקור) ופתאום גיליתי שהמעבד עובד על 67! מעלות בIdleעכשיו הוא על 50 בלי להחליף שום דבר רק שינוי במיקום של המאוררים ופתיחת מארז
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר בסדד תודה אבל אני דיי לחוץ בזמן והודעה השנייה לא הייתה הקפצה אלה עוד שאלה וההקפצה עכשיו היא כי מהצהריים לא ענו לי! ואני חייב לעשות את זה כבר ועוד משהו איפה ממוקם החיישן של הלוח אם?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים בסדד תודה אבל אני דיי לחוץ בזמן והודעה השנייה לא הייתה הקפצה אלה עוד שאלה וההקפצה עכשיו היא כי מהצהריים לא ענו לי! ואני חייב לעשות את זה כבר ועוד משהו איפה ממוקם החיישן של הלוח אם?בכל זאת אסור לך להקפיץ. ואם אתה רוצה לשאול עוד שאלה אז תשתמש בכפתור העריכה.החיישן נמצא בגשר הצפוני שבלוח אם
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר תודה אבל החיישן נמצא על הsis 655 chip? (איפה שהמאורר הקטן שכתוב עליו agp x8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.