פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים לוח במאמץ הכי גבוה 48 , מעבד במאמץ הכי גבוה 45למה זה לא נשמע לי מתחמם רצח ?
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים יש לג'יגהבייט בעיית חום נוראה בצ'יפסטים...Holy (?) פירסם ת'רד עם פיתרון נחמד שהוא עשה כדי לקרר את זה...
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים צודק צודקדרך אגב שלי עכשיו עומד על 44 וזה בבטלה מושלמתככה זה בקיץ... גם עם סירקולציה טובה זה יכול לקרותאצלי המעבד גם על 40-46... בלי להתאמץ... במאמץ זה כבר גובל ב60 ואף יותר...מתי יבוא החורף? :-[
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים יש לג'יגהבייט בעיית חום נוראה בצ'יפסטים...Holy (?) פירסם ת'רד עם פיתרון נחמד שהוא עשה כדי לקרר את זה...אפשר אולי קישור לתראד הזה???
פורסם 2003 באוגוסט 2422 שנים עשיתי כמה חיפושים, לא מצאתי.נחכה שמישו שזוכר ת'כותרת או משו יגיב...עריכה:הנה הת'רד:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=38560
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר כן עשיתי את מה שאמרת נרגילה וזה לא ממש עזר אבל תודה בכל זאת ותודה רבה למי שמצא את התרד של הולי זה כנראה ממש יעזור לי (אני מקווה אם המזל שלי לך תדע....) כי יש לי בדיוק מאורר 80 מ"מ שאין לי מה לעשות איתו אז אני ינסה את השיטה הזאתי בקרוב ;D עריכה: מאורר ג'נרי של 80 מ"מ יעשה את העבודה?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים כן, כל מאוורר יעשה ת'עבודה... נ.ב. ותודה רבה למי שמצא את התרד של הולי זה כנראה ממש יעזור לי :
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר כן, כל מאוורר יעשה ת'עבודה... נ.ב. : חחחח אופס מצטער לא שמתי לב שזה אתה פשוט דיי מיהרתי
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אני לא יכול לראות את התמונות שהוא שם בתראד... אני רואה רק את הלוגו של נענע...ככה זה למעשה עם כל התמונות שמאוחסנות באתר של נענע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.