עבור לתוכן

המחשב מתחמם רצח אפילו אחרי הוספת 3 מאוררים ולפי מדריך הסירקולציה

Featured Replies

פורסם

לפני הוספת המאוררים בשיא הקיץ כששיחקתי בsof2 במולטי הרבה זמן הלוח אם הגיע ל51 מעלות!!! והמעבד ב49 מעלות! באיידל הלוח44 מעלות בערך הלכתי קניתי עוד 4 מאוררים עכשיו הטמפ ירדה ב3-4 מעלות מסכנות במקום 51 אז 47 או 48! ובאיידל עדיין 42 מעלות ככה או 39 הלכתי לפי מדריך הסירקולציה שמתי מאורר אחד בגג המארז שמכניס אוויר אחד בדלת שמוציא אוויר ושתיים בגב המארז העליון מוציא אוויר והתחתון מכניס וכל זה לא עזר כמו כן גם אספתי את כל הכבלים במארז באזיקונים....הינה כמה תמונות של המארז שלי אחרי כל העבודה יש משהו אולי שמפריע לסירקולציה? או שהסדר של המאווררים שלי לא נכון? *אל תשימו לב למאורר של הchipset כי רק הוצאתי אותו לנקות אבק והחזרתי אותו...המאוורר הכחול הוא על הגג של המארז

http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308181338004200&user=wz4

*נ.ב. עם המאורר ה4 עדיין אין לי מה לעשות כי יש לי מקום לעוד מאוורר אחד מקדימה אבל קשה מאוד להבריג אותו שמה! כמעט בילתי אפשרי ומה שהוא יקרר גם אם אני יצליח לקבע אותו שמה זה רק את ההארד דיסקים האם זה חשוב כל כך?

• תגובות 37
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עליון מוציא אוויר, דלת מכניס

פורסם

ועדיין לא הבנת את עניין התיאור? בכותרת אתה שם את הנושא והערות מטומטמות שמים בתיאור, לא ההפך :P

פורסם

ועדיין לא הבנת את עניין התיאור? בכותרת אתה שם את הנושא והערות מטומטמות שמים בתיאור, לא ההפך :P

LOL

;D

פורסם
  • מחבר

חחחחחח

ותודה רבה nargila אני ישנה את הסדר מקווה שזה יעזור :D

פורסם

תעגל כבלים , גם של הספק וגם את ה IDE (האלה של הסי די רום ושל ההרדיסק ) ויש מקום לשיפור בסידור הכבלים אצלך .

ההרד דיסקים אמורים להיות חמים ועוד יש לך שניים אחד מעל לשני ... חובה מאורר שיקרר אותם ! עשה מאמץ ותשים את המאורר האחרון ;).

עוד משהו ... תעשה רווח של כונן אחד בין הסי די רום לצורב זה אמור להוריד לך בקצת את הצטברות החום למעלה .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :D

בקשר לעיגול הכבלים אני לא ממש רוצה להתעסק עם זה וגם הכבלים של הספק באו כבר מעוגלים :)...אבל כל השאר אין בעייה ובקשר למאורר האחרון זה משנה אם אני ישים אותו בתוך המארז עצמו או לא במקום עם חורים במארז? או שחייבים להשים אותו במקום שמיועד לו?

פורסם

תשים אותו במקום שהוא מועד להיות בו . במספק שלך רק הכבל הגדול שמתחבר ללוח מעוגל כל שאר הכלבים לא .

אני יודע כי יש לי ספק כמו שיש לך :).

יש לי גם מארז דומה לשלך , יש לי תמונה חלקית של איך שעיגלתי וסידרתי את החוטים במארז (צולם במצלמת אינטרנט אז האיכות לא משו) :

http://forums.ort.org.il/files/30/1824803/4820325.JPG

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה רבה על העזרה ;D אולי אני גם יעשה רווח של בלוק אחד בין שתי הארדדיסקים אז באותה ההזדמנות יהיה לי הרבה יותר קל להשים את המאורר שיקרר אותם ואתה סידרת את החוטים יפה מאוד רק הבעייה הא שאצלי זה דיי בלאגן ואני מפחד לקרוע\לחתוך בטעות את החוטים כשאני יעגל אותם

פורסם

אז למה שלא תקנה כבלים מעוגלים בשביל ההארד דיסק, הפלופי וה-CD-ROM?הם לא עולים כל כך הרבה...

פורסם
  • מחבר

אז למה שלא תקנה כבלים מעוגלים בשביל ההארד דיסק, הפלופי וה-CD-ROM?הם לא עולים כל כך הרבה...

כמה הם עולים?

עריכה:

בדקתי והכי זול לide זה70 שקל!! שזה הרבה יחסית!! אולי אפשר ללפף את הכבלים פשוט עם איזה דבק בד כמו במדריך של הסירקולציה?

פורסם

בהחלט שאפשר.

*בחו"ל המחירים של הכבלים האלו לא עולה מעל 15 ש"ח

פורסם

קודם כל תשנה את הכותרת.

עכשיו באיזה מערך עומדים המאווררים שלך? מה הטמפ' של הלוח/מעבד במאמץ/מנוחה?

איזה קירור יש לך על המעבד?

פורסם
  • מחבר

בהחלט שאפשר.

*בחו"ל המחירים של הכבלים האלו לא עולה מעל 15 ש"ח

בחו"ל זה לא באר...כמה דמי משלוח וכל זה?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תשנה את הכותרת.

עכשיו באיזה מערך עומדים המאווררים שלך? מה הטמפ' של הלוח/מעבד במאמץ/מנוחה?

איזה קירור יש לך על המעבד?

לוח במאמץ הכי גבוה:47-48 מעלות עם כל המואררים לפני זה הוא היה ב51 מעלות במאמץ הכי גבוה בשימוש נמוך במחשב (גלישה icq וכו') 40-43 המעבד במאמץ גבוה 45 מעלות בשימוש נמוך 41 מעלות הקירור על המעבד הוא הקירור המקורי שקיבלתי איתו ולמה אתה מתכוון מערך מאוררים? אם אתה מתכוון למוציא אויר ומכניס אוויר אז הסברתי בתחילת הנושא וגם יש תמונות של המארז :P ואני ישנה את הכותרת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים