עבור לתוכן

atp3 "גוססים" - האם ניתן לתיקון + מחפש תחליף עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

נתקלתי בבעיה בה הרמקול השמאלי מפסיק לעבוד מפעם לפעם ויש צורך לשחק עם הקונקטורים. זכור לי שמישהו נתקל פעם בבעיה כזו, אשמח לדעת אם ניתן לתקן זאת ואם מישהו הצליח (האם לרוב הבעיה בקונקטור על הכבל או זה שבסאב, מה המק"ט של הקונקטור וכו').

כמו כן, במידה ולא אצליח לתקן, אשמח לתחליף ראוי עד 500 ש"ח. יש לציין שאין לי צורך במשהו איכותי יותר מה-ATP3, לכן אעדיף מחיר זול ככל הניתן.

תודה.

פורסם

אם הבעיה היא בכבלים אז אני מאמין שהלחמה פשוטה יכולה לפתור את הבעיה.

פורסם

בעקרון היורש של ה-ATP3 היה צריך להיות ה-VS2421 (גם של אלטק לנסינג) שעולה בערך 400 שקל.

הבנתי שהוא לא הכי מוצלח ואני אשמח לשמוע גם רעיונות לתחליף למרות שאני מאוד מרוצה מה-ATP3 שיש לי (עוד מעט 9 שנים!).

עריכה: הרמקולים שלי תקינים לחלוטין - אני סתם מתעניין לגבי מחליף ראוי.

פורסם

עדיף לכם ללכת לאלקטרונאי או עדיף מישהו שיודע להלחים כמו שצריך, שיבדוק את ההלחמות של החוטים ואת הכבלים באופן כללי ואז במידה וצריך לחדש הלחמות או להחליף את הכבלים ואז תרוויחו עוד כמה שנים עם הרמקולים האלה.

פורסם

אם הוא יודע להלחים והבעיה באמת בחוטים אז אני לא רואה שום סיבה למה לשלם למישהו שיעשה את זה .

פורסם
  • מחבר

הקונקטור שעל הכבל הוא עם יציקה ולא ניתן לפרק אותו. אם הבעיה בו, אאלץ כנראה לקנות קונקטור זהה, למצוא בגוגל את החיווט ולהלחים (בהנחה שיש קונקטורים כאלו עם הלחמה ולא עם קרימפים).

בכל אופן, כרגע זה עובד בסדר גמור, אך אשמח להמלצות לרמקולים חלופיים במידה והעסק יפסיק לתפקד.

פורסם

היי, זה הייתי אני שפתחתי פה ת'רד על אותה הבעיה. פתחתי את הקונקטור הזה (mini din 7) וניסיתי לשרטט את החיבורים אבל בסוף לא עשיתי עם זה כלום ואין לי מושג אם השרטוט שלי נכון, אם אתה רוצה אני אתן לך אותו.

שרטוט כלשהו של הרמקולים או של החיווט אתה לא תמצא, חרשתי את הרשת ולא מצאתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים