פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים no NaRGiLa jokes plz... ודברים פסיכודליים שמחליפים צבעים רק הוא רואה... או ראה לפחות... לא התכוונתי אליך
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אני רואה שהרבה אנשים שרוטים נכנסו לתר'ד הזה, שאולי גם צריכים איזה משקפיים בדרך תסתכלו טוב מאוד ותוכלו לראות בפלסטיק העליון מאוורר, ואם תיסתכלו עוד יותר טוב (או שתקנו משקפיים) תוכלו לראות גם את המאוורר על הפלסטיק התחתון. עבודה יפה מאוד! רעיון גם נחמד מאוד, לי היה משהו כזה במארז, אבל לא שניתן להזיז אותו, רק חתיכת ברזל שהחזיקה מאוורר מול ההיטסינק של המעבד מאחת דפנות המארז.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר זה לא דיון בנושא "סוטול" , אני רק רציתי להראות לכם מה עשיתי.תודה SUB , גם אני חושב שזה נחמד . ;D
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר ודבר נוסף אני לא מבין איך הגעתם לזה שאלו הם חיברים למארז , אלו הם חיבורים שמחזיקים את המאורורים.והנה התמונה עם ההסבר לכל מי שלא הבין איך זה עובד ואיפה המאורורים.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר ודבר נוסף אני לא מבין איך הגעתם לזה שאלו הם חיברים למארז , אלו הם חיבורים שמחזיקים את המאורורים.והנה התמונה עם ההסבר לכל מי שלא הבין איך זה עובד ואיפה המאורורים.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר גם על זה חשבתי שמים מאורור 1 של 120 מילימטר על הדלת במקום שבוא נמצאים המאורורים פחות או יותר שיוציא אוויר ויעשה לי קצת רווח וזהו נפתרה הבעיה אפשר לשים גם שרוול אבל זה יהיו מסורבל
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים באמת יפה, אבל לא התייחסת לשאלה של סאב...איך תפסת את המאוררים על הזרועות?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר כנראה שלא שמתי לב לשאלה !אופס קדחתי חורים בפלסטיק ( שהייה קודם סרגל חתחתי אותו לשניים ) וחיברתי עם ברגים (לא ברגים של עץ)
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים הנקודות חזרותסדר את החוטים במארז ואם אתה לא סוגר את הדלת יהיה הרבה אבק אחי מה נסגר איתך ועם הנקודות ? :-X
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים שלחתי את התמונות באיציק אף אחד לא ראה חוץ מידידה טובה שליולא עישנתי כלום שתיתי קצת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.