עבור לתוכן

כרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח למוסיקה שמתחבר גם לפנל הקדמי של המחשב

Featured Replies

פורסם

כרגע י שלי JULIA ESI מחליף כיון שחסרה תמיכה לחיבור הפנל הקדמי . מחפש כרטיס סביר חשבתי על CREATIVE MUSIC EXTRIM חשוב שההגברה שלו (לאזניות) תהיה סבירה. האם ASUS DX עדיף על ה-CREATIVE??

מישהו מכיר לוח אם עם כקטיס קול מובנה איכותי?

אשמח לעזרתכם

• תגובות 37
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ל XFI שציינת אמור להיות חיבור לפאנל הקדמי.

פורסם

לשאלותיך - יש כרטיסי קול יחסית איכותיים. נכון להיום הם לא ברמה של הלא-מובנים האיכותיים.

לי יש את ה Asus DX (עדיין מוכרים אותו?) על סטריאו והוא נשמע משמעותית יותר מרשים מהXtremeGamer/XtremeMusic שהיו לי. גם מה Audigy2 אם זה משנה.

אני לא בטוח שהוא יותר מדוייק, אבל הוא נשמע טוב יותר.

לאיזה סט כרטיס הקול מתחבר?

פורסם
  • מחבר

לפי זאפ עדיין ניתן להשיג את ה-dx אותו אבל זה לא וודאי

מתחבר למגבר creek ורמקולים מדפיים של MISSION אבל אני מתכוון בעתיד להחליף את כל העסק הזה במערכת ייעודית למחשב 2.1 כרגע חושב על CREATIVE TZ-3 אבל עדיין לא סגור על זה בעיקר מכיוון שחשוב לי שלט אלחוטי ואפשרות לכיבוי מה שלא מצאתי ברמקולים 2.1 .

איך אתה מגדיר נשמע יותר טוב? יותר מפורט? עשיר יותר? חשוב לי הדיוק, פירוט ושגון הצליל יהיה "רזה" -לא חם מדי

איך ההבדלים מבחינת ההגברה הפנימית של הכרטיסים לצורך שמיעה באזניות?

האמת שערכתי השוואה בחיבור למערכת בין דיסקמן לבין כרטיס JULI של MSI ואין לי שום בעיה עם האיכות של הדיסקמן, לכן אני מאמין שה-CREATIVE אמור לענות על הדרישות שלי אבל לא יצא לי לשמוע אותו ועפ"י ההגיון הזה הייתי מצפה מכרטיסי קול מובנים שייעמדו ברף של דיסקמן איכותי אך בפועל זה לא כך, כל כרטיסי הקול המובנים ששמעתי הם בגדר קטסטרופה בכל הקשור למוסיקה.

פורסם

מתחבר למגבר creek ורמקולים מדפיים של MISSION אבל אני מתכוון בעתיד להחליף את כל העסק הזה במערכת ייעודית למחשב 2.1

למה שבכלל תרצה לעשות את זה? ???

אחל'ה מגבר ורמקולים, שום רמקולים ייעודיים למחשב לא ישתוו להם.

האסוס עדיף מכל בחינה על הקריאטיב, יש כמה דגמים לכרטיס הזה לא יודע באיזה מהם יש חיבור לפאנל קדמי (נדמה לי שב DX יש, אבל תבדוק).

יש לוחות אם עם כרטיס קול מובנה טוב באופן יחסי, אבל שום דבר לא משתווה לכרטיס מקצועי. (אלא אם כן אתה במילא מחבר למחשב מערכת רמקולים זולה שאז אין לזה כ"כ משמעות במילא).

אגב, למה בכלל אתה צריך חיבור לפאנל הקדמי? תמיד הרי אפשר להשתמש בכבל מאריך אם זאת בעיה, וחבל להחליף כרטיס טוב כמו ה JULIA שיש לך.

פורסם
  • מחבר

כל המערכת ובעיקר הרמקולים תופסים מקום רב אני רוצה משהו נסתר ואלגנטי. מבחינת חיבוא לפאנל הקדמי פשוט אין לי במגבר כניסה לרמקולים ואני מעדיף לא להוסיף יחידה נוספת למגבר שגם כך זה תופס מקום מוכן להתפשר קצת על האיכות אבל בכל זאת לשמוע באיכות סבירה, עד שבחרתי את הגמבר פסלתי המון בדרך אבל הגעתי למסקנה שב-99% מהזמן האיכות היא הנוספת שלו היא לא הענין אלא עצם המוסיקה שאני שומע. האמת שלא יצא לי לשמוע את ה-TZ-3 של CREATIVE אני מקווה שאפילו שזה לא ישתווה זו לא תהיה נפילה או משהו כזה

פורסם

כל המערכת ובעיקר הרמקולים תופסים מקום רב אני רוצה משהו נסתר ואלגנטי. מבחינת חיבוא לפאנל הקדמי פשוט אין לי במגבר כניסה לרמקולים ואני מעדיף לא להוסיף יחידה נוספת למגבר שגם כך זה תופס מקום מוכן להתפשר קצת על האיכות אבל בכל זאת לשמוע באיכות סבירה, עד שבחרתי את הגמבר פסלתי המון בדרך אבל הגעתי למסקנה שב-99% מהזמן האיכות היא הנוספת שלו היא לא הענין אלא עצם המוסיקה שאני שומע. האמת שלא יצא לי לשמוע את ה-TZ-3 של CREATIVE אני מקווה שאפילו שזה לא ישתווה זו לא תהיה נפילה או משהו כזה

לא בדיוק הבנתי אותך, ועדיין לא ברור לי למה אתה צריך יציאת אודיו נוספת מקדימה.

למה הכוונה "אין לי במגבר כניסה לרמקולים" - אתה מתכוון לחבר רמקולים רגילים של מחשב למגבר סטריאו? אתה יודע שזה לא בדיוק מומלץ...

אתה מעוניין להפטר לגמרי מהמערכת, או שאתה רוצה לחבר רמקולים של מחשב במקביל למערכת?

אם זאת האפשרות השניה, אתה יכול לחבר את הרמקולים הרגילים ליציאת האודיו הרגילה שיש לך במחשב (כלומר לא של הכרטיס קול JULIA, אלא של לוח האם. אתה יכול לעבוד עם שניהם במקביל).

פורסם
  • מחבר

סליחה התכוונתי לומר שאין במגבר כניסה לאזניות ואני לא מעונין במגבר אזניות נפרד וכו'.

כן בכוונתי להפטר מהמערכת והרמקולים לגמרי לשמוע באמצעות 2.1 טובים ולהתשמש ביציאה של הפנאל הקדמי לאזניות. כרגע אני עובד עם שניהם- עם הג'וליה וכרטיס הקול המובנה לשם שמיעה באזניות אבל זו איכות מבאסת.

פורסם

סליחה התכוונתי לומר שאין במגבר כניסה לאזניות ואני לא מעונין במגבר אזניות נפרד וכו'.

כן בכוונתי להפטר מהמערכת והרמקולים לגמרי לשמוע באמצעות 2.1 טובים ולהתשמש ביציאה של הפנאל הקדמי לאזניות. כרגע אני עובד עם שניהם- עם הג'וליה וכרטיס הקול המובנה לשם שמיעה באזניות אבל זו איכות מבאסת.

אם ככה אז אין שום צורך בכרטיס קול נפרד - פשוט תקנה מערכת 2.1 למחשב שיש לה כניסה לאוזניות (לרובן יש, אבל תבדוק בכל מקרה).

זה הכי פשוט והכי יעיל (טוב זה אמנם מאריך את הכבל ומוסיף עוד חיבור לאוזניות, אבל מכיוון שלא מדובר פה בציוד HIGH END אז זה זניח).

פורסם
  • מחבר

וואלה איך לא חשבתי על זה... צודק!

יש לך איזו המלצה על 2.0 או 2.1 טובים עם שלט אלחוטי? מישהו שמע את האלטק 6021?

פורסם

וואלה איך לא חשבתי על זה... צודק!

יש לך איזו המלצה על 2.0 או 2.1 טובים עם שלט אלחוטי? מישהו שמע את האלטק 6021?

פה יש המלצות למערכות לפי תקציב, אני רואה שזה מאוד מומלץ (וגם יש לזה יציאה לאוזניות):

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0

פורסם

מסכים עם shantax. עדיין קשה לי לחשוב על להחליף את הרמקולים בשביל מערכת 2.1 למחשב.

זה תלוי בתקציב שלך, גם, ואם אתה מעוניין ביד2. כי אתה יכול לרכוש רמקולים+סאב בצורה עצמאית וגם בתור יד2 ולקבל תמורה די טובה לכסף שלך.

לגבי כרטיסי הקול - אני גם חושב שלא כדאי לך להחליף. מה שכן, בניגוד למה שshantax אמר, הAsus לא עולה על ה Creative בכל דבר. לCreative יש יתרון ב5.1 ובהאצה חומרתית כזו או אחרת לפעמים.

פורסם
  • מחבר

אין ספק שאין טעם להחליף את הכרטיס קול פשוט לכרטיס הקול הנ"ל אין חיבור לפנאל הקדמי של המחשב וshantax צודק זה אכן מיותר מכיון שממילא כניסה יש ברמקולים. יוצא שאם אני קונה רמקוליים יעודיים ומשתחחר מהמגבר והרמקולים שלי אני יכול להשאר עם כרטיס הקול המעולה של JULIA ואם אני מחליץ להישאר עם המגבר וכו' אז יש לי בעיה של כניסה לאזניות עדיין לא החלטתי סופית עם ללכת על הצעד הזה של רמקולים 2.0 או 2.1 ייעודיים כי בכ"ז אני מרוצה מאד מהמגבר.

פורסם

תראה, כמו שכבר אמרתי אין שום ספק שרמקולים "אמיתיים" ומגבר יתנו תוצאה הרבה יותר טובה מכל מערכת רמקולים למחשב.

איזה דגם של רמקולים של MISSION יש לך? אם מדובר ברצפתיים או מדפיים גדולים אתה יכול לשקול להחליף אותם לדגם קטן של מדפיים שלא יתפוס הרבה מקום.

לגבי אפשרות לחבר בו זמנית גם רמקולים וגם אוזניות (במקרה שלך שאין יציאה לאוזנית במגבר) - אתה תמיד יכול לקנות מפצל אודיו בכמה שקלים וככה לחבר את המגבר ואת האוזניות לאותה יציאת אודיו במחשב.

אין לי נסיון עם זה, אבל מכיוון שמפצל כזה לא עולה הרבה כסף אני חושב ששווה לנסות אם זה יפתור לך את כל הבעיות.

פורסם
  • מחבר

732 mission מדפיים אני רוצה משהו קטם בהרבה אולי להשאר עם המגבר וללכת על דגם כלשהו של BOSE ולעשות משהו כמו שאמרת עם מפצל או משהו טיפה יותר רציני, האמת היא שלא שמעתי אף פעם את המערכות היותר יקרות של רמקולים למחשב וקשה לנחש דרך ביקורות בלבד עד כמה זה רחוק ממה שיש לי כרגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים