עבור לתוכן

אוזניות לפעילות גופנית, עד 300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!

מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו...

אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה

עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה.

האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (לא יודע מה הדגם, גם לא מתעניין...), אני שומע מטאל, רוק, אלקטרו,קלאסיקה...

רצוי שהאוזניות יהיו זמינות בחנות כמו KSP או TMS FOX. או כל חנות אמינה באזור תל אביב.

תודה מראש.

פורסם

אוזניות IN EAR .

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7405&perur=2&t=12&c=308

יש להם הרבה מתאמים.

מתאם לעטיפת האוזן שזה טוב לכושר\ספורט.

ואחלה אוזניות מנסיון.

יש מצב יפריע לך שאתה שומע את כל התזוזות שלך אבל מתרגלים.

פורסם

shure S102

משמשות אותי מצוין בדיוק למה שאתה רוצה, האפשרות לסובב אותן סביב האוזן גורמות להן להיות יציבות ולא ליפול כשרצים

פורסם
  • מחבר

הן חסינות זיעה? כי הלכתי לניסיון עם אוזניות ב50 שקל (IN EAR) והן נהרסו בגלל הזעה...

פורסם

הן חסינות זיעה? כי הלכתי לניסיון עם אוזניות ב50 שקל (IN EAR) והן נהרסו בגלל הזעה...

:lol: תסביר לי בבקשה איך הם נהרסו מזיעה?
פורסם
  • מחבר

כשאי רץ אני מזיע בצורה לא נורמאלית.. כניראה היה קצר או משהו :nixweiss:

פורסם

אני לא יודע אם הן חסינות זיעה :lol: אבל הן לא יעשו לך שום בעיות עם זה, הספיקרים עצמם בנויים טוב

פורסם
  • מחבר

ואיך האיכות שלהן? לא צורחות באוזן? צליל רך או עוקצני?1

פורסם

האיכות טובה, כמצופה מSHURE.

היא מפורטת, והרבה אומרים שאין מספיק באסים, אבל לדעתי זה פשוט נובע שהרוב משתדרגים אליה מאוזניות זולות עם באסים מזויפים.

למטאל היא מעולה.

מה שאני לא אוהב זה שהכבל נורא קצר, ומקבלים כבל מאריך שחייבים להשתמש בו, לדעתי עדיף כבר כבל אחד ארוך.

הכבל שמחובר לאוזניות דק מדי ועושה הרגשה של צעצוע לפעמים, אבל מצד שני זה יושב מצוין מאחורי האוזן ולא מפריע.

פורסם

JBL 220 עברו לי מכונת כביסה...והכל בסדר גמור איתם:)

הצליל שלהם מעולה...לא יודע לגבי זיעה.....כי הם לא פעלו בזמן שהם בכביסה.

ואם אתה מזיע כמו מטורף, אז יכול להיות שהם יחליקו לך מהאוזן...בשביל זה יש שם קשת, אבל היא לא הכי נוחה...

ערן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים