עבור לתוכן

המלצה לעכבר בלוטוס' עד 200¤, יקנה מKSP \ אייבורי.

Featured Replies

פורסם

מיועד לשימוש על מחשב נייד.

צריך שיהיה אמין, פשוט בגלל מקור הקנייה, ועדיף קטן, אבל לא על חשבון נוחות שימוש.

חשבתי על החמוד הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=4962

יש אופציות עדיפות עליו? הערות \ הארות וכל דבר שאולי יעזור לי?

פורסם
  • מחבר

תודה.

קצת נסיון אישי ממישהו?

פורסם

אח יאני אישית ממחליץ לך על מה שאתה הבאתה יש לי ניסיון אם העכרב הזה השתמשתי בו פעם הוא נוח רק לאנשים אם ידים קטנות יש לו כפתור הקודם והבא ובקיצור אחלה עכבר

פורסם

עכבר מצויין אני עובד איתו כבר שנה. הוא נוח למרות שהוא קטן, איכות הבנייה טובה +. אין לך סטיק שבולט המהחשב וכל העתעסקויות שבאות יחד עם הסטיק גם שזה פחות חלק לאבד ;D

מה שחסר לי בו זה המקש "קדימה" בזמן שאני גולש או מסייר בסיפריות קבצים. (אבל ממש בקטנה)

לגבי הסוללות אצלי הוא דלוק 12 - 14 שעות רצוף ביום. בעבר השתמשתי בסוללות רגילות וכל חודש הן היו נגמרות .

עד שקניתי נטענות ועכשיו אני מטעין אותן פעם בחודשיים שלושה. ממליץ לקנות 4 סוללות נטענות ומטען אם אין לך ביחד עם העכבר!

פורסם

למרות שביקשת בלוטות, אני ממליץ על logitech vx nano הוא נמכר ב KSP ב315 ש"ח, יש לי אחד כמעט שנתיים, באמת עכבר קטן ואיכותי.

המשדר שלו הוא ממש קטן, אתה יכול לראות בתמונה באתר KSP , וגם אין בעיה להשאיר אותו מחובר לנייד בצורה קבועה מכיוון שהוא כמעט לא בולט.

מלבד זה יש לעכבר לחצן קדימה ואחרוה (ניתנים לתכנות) כפתור חיפוש וגלגלת בעלת שני מצבי גלילה חופשי/רגיל.

הוא גם ממש חסכוני בסוללות ויש לו כפתור כיבוי, החסרון היחיד הוא שהוא קצת קטן ואולי לא יתאים לבעלי ידיים גדולות (אגב הוא מתאים גם לשמאליים)

פורסם

עכבר Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000

יש לו אותו כשנה

מאוד נוח, שבוע שעבר החלפתי לראשונה סוללות.

חסרון יחיד אני שמאלי וכפתור "חזרה" לא כל כך שימושי בשבילי.

נקנה מאייבורי.

פורסם

חבר שלי לעומתכם התאכזב מאוד מה5000...

החליף לו סוללות כל 3 שבועות בערך.

פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון אישי על הV470,יש לי אותו כשנה,מאז שיצא בעולם בעצם.

סה"כ היה מאוד נחמד להשוויץ בו לעומת החבר'ה מהלימודים עם המשדרים התקועים בצד וגם מבחינת טווח הקליטה הגדול שלו.

עכבר פשוט ונוח יחסית,ניתן לתכנת בו כפתורים,ניתן להזיז את הגלגלת ימינה ושמאלה,2 כפתורים ראשיים ולא טוחן סוללות נטענות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

איך הגודל שלו? רגיל או קטן?

פורסם

קטן יותר מעכבר סטנדרטי,לא קטן מדי.

פורסם
  • מחבר

עדכון-

קניתי היום את ה5000, קטן, חמוד ונוח.

80¤ באריזת BOX באייבורי.

פורסם

נשמע זול מידי מכדי להיות מוצר חדש.

יש מצב שנדפקת עם מחודש, או עם עכבר לא של MICROSOFT

פורסם
  • מחבר

סמוך עליי שלא.

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1438&CatCode=412

תראה יש כמה אופציות

1) אתה עובד IVORY עם הנחה מטורפת, שזה גם לא הגיוני, כי לפי המשכורות שהם נותנים לעובדים, אז בטוח שהנחות כאלו הם לא יקבלו

2) שקנית מוצר משומש ואתה לא יודע את זה

3) שהיה לך זיכוי כרגיל מקניית מוצר שהוחזר ושכחת לציין שהשתמשת בו

4) שאתה סתם עובד עלינו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים