פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים התקנתי בפעם הראשונה את המחשב במפרט שלי, שמתי עליו ווינדוס XP SP1 בפעם הראשונה, עד שהוא עולה זה שנה עד שפותחים חלון עוד שנה ההארד דיסק בחשיבה מתמדת המאוורר על 6000 סל"ד ו5 מאווררים על פול ספיד למה זה? זה אמור לקרות בהתחלה? ד"א, זה הרושם הראשוני שלי מ AMD .. מעבד זבל
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים לבדוק קל אבל לשנות קשהתהליך הבדיקה ל- XP באנגלית (יש כנראה גם דרכים קצרות יותר)startcontrol panelperformance & maintenancesystemhardwaredevice managerלפרוס את ide ata/atapi (עם +)primary ide channeladvance settingsמה המצב של device 0 ?
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים ההיטסינק יושב כמו שצריך על המעבד ויש לו פד טרמי/משחה טרמית ? אם היה פלסטיק להגן על ההיטסינק מלמטה, הורדת אותו ?הבאס על 133 מה"ז ?הזיכרון תקין ? www.memtest86.com אני עבדתי עם מערכות של אינטל ו AMD ואני מבטיח לך ששתיהן יכולות לעשות בעיות ושתיהן מצויינות ברגע שהכל פועל כמו שצריך, אל תהיה מודאג מהביצועים של המעבד של AMD.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר Okive decided that im buying 80gb 8nb by wd,,,but before the ordering,, how can i be sure that the crolling problem is from the hard drive and not from anything else?btwicq installation takes about 10min on clock deamon tools installation takes 4-5 min clock.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים מחבר dma its not that the cooling is ok the heatsink is ok what is it?!?!?! its really slow... installing things is imposible its a 7200 rpm hd...
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים אני לא מכיר כזה מצב כמו שציינת dmaתבדוק מה רשום בשדה: Current Transfer Modeצריך להיות בכולם ultra dma mode 5 או דומה
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים תבדוק שאין לך וירוס.לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, וכשהוא עלה הוא היה ממש איטי.התברר שהיה לי את וירוס הBlast, ואחרי שהסרתי אותו, הכל חזר להיות נורמלי.
פורסם 2003 באוגוסט 2322 שנים Okive decided that im buying 80gb 8nb by wd,,,but before the ordering,, how can i be sure that the crolling problem is from the hard drive and not from anything else?btwicq installation takes about 10min on clock deamon tools installation takes 4-5 min clock.גמ לי היה את זה,וזה קרה אחרי שאני התקנתי את כול התוכנות במכה אחת,וזה אומר שאתה דפקת את הinstallerאני מניח שזה בדיוק מה שקורה אצלךתפרמט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.