פורסם 2009 ביולי 1216 שנים http://up95.siz.co.il/up3/mtmezy0wyziz.jpgככה זה נראה בMITהCPU CLOCK RATIO בסטוק מוגדר על 13.5 ובגלל שזה פעם ראשונה שלי אני לא כל כך מביןאני שמתי בהתחלה 222X13.5 ובכל השאר לא נגעתי , המחשב עלה הטמפרטורות בסדר אבל OCCT מפסיק לאחר שניה , ORTHOS בBLEND מפסיק תוך שניה אבל בבדיקה של הCPU בלבד בORTHOS הכל בסדר , מה שרציתי לדעת זה מה וכמה להגדיר לפי התמונהתודה רבה מראש ואם החסרתי פרטים נא להגיד לי
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מתן ההגדרה שציינת היא המכפלה של המעבד..ואם אתה לא עובר בדיקת BLEND..ובדקית עמבד כן..א תעלה מתח לNB/PLL/FSB..
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר אתה יכול להגיד לי בדיוק מה זה NB /PLL / FSB לפי התמונה שהבאתי ? אין יותר מזה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים CHIPSET זה הNB..כמו כן את הROBUST תוריד לסטנדרט..תגדיר תדר זיכרון MEMORY CONTROLLER..כמו כן בדוק בתפריט אחרים אם יש לך אופציה לעלות מתחים לPLL או FSB (נקרא גם VTT)..
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר הוספתי מתחים להכל חוץ מהCPU שכן הביעה היא לא בו..ואז עדין קורס בבדיקת RAM + CPU בORTHOS
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר ניסיתי בהתחלה קצת , אחרי זה כמעט הגעתי לסוף ( מספיק רחוק , אני די נזהר ) ועדין עושה לי בעיה
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר איפה לעזעל אני מגדיר מחלק של הזכרון ואת המתח של הFSB לא מצאתי אין בשום מקום
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים בדוק מה האופציה של הMEMORY CONTROLLER לפני הכל..ולגבי המחלק..יש לך SPD או RATIO בביוס..חפש..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.