עבור לתוכן

עדכון: צריך המלצה למסך - כנראה 24 - תקציב עד 1500 ש"ח..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אח שלי מעוניין במסך מחשב.

כרגע הוא עובד על CRT 19''..(הגיע הזמן להשתדרג לLCD, אה..)

בכל אופן, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים..(הוא לא מתעסק בגרפיקה ודברים כאלה)..

התקציב בעיקרון הוא עד 1500 ש"ח.. וחשבנו על מסך 22..

(במידה ויש מסך משתלם שעולה פחות - אז אחלה - אין צורך באמת לנצל את התקציב עד סופו..).

יש איזשהם פרמטרים שאנחנו צריכים לקחת לפני שאנחנו קונים?

בכל מקרה נשמח לקבל המלצות,

תודה רבה מראש!

היי לכולם

עדכון קטן - אני צריך בסוף המלצה למסך 24..

האם עד 1500 זה ריאלי?

ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר?

שוב תודה! (:

פורסם

בגדול שלוש אפשרויות:

*הולכים על ה-DELL 2209WA האיכותי ומנצלים את התקציב עד סופו.

*הולכים על משהו זול יותר ועם פאנל פחות איכותי, וחוסכים כמחצית התקציב (Samsung 2243BW/2253BW/T220).

*הולכים על מסך 24" כמו ה-Samsung 2443BW בסביבות ה-1300 שקלים.

פורסם
  • מחבר

היי

תודה, דבר ראשון..

כמה שאלות:

1. כשאתה אומר איכותי - למה אתה מתכוון? איפה באה האיכות? אם הכוונה בסוג הפאנל ובצבעים יותר חדים וכו'.. השאלה האם זה נחוץ, שכן מדובר במחשב שמשמש למשחקים ולא לגראפיקה וכו'..

2. אני מניח שאלו הדגמים המומלצים? ובכל זאת - מה מהם יותר/פחות מומלץ? (בכלל, שלושתם של סמסונג, אז איפה בא לידי ביטוי השוני ביניהם?)

3. 24 תמיד מצטייר לי כמשהו גדול מדי.. אבל אני מניח שזה כבר עניין של טעם וריח..

פורסם

1. כשאתה אומר איכותי - למה אתה מתכוון? איפה באה האיכות? אם הכוונה בסוג הפאנל ובצבעים יותר חדים וכו'.. השאלה האם זה נחוץ, שכן מדובר במחשב שמשמש למשחקים ולא לגראפיקה וכו'..

פאנל איכותי יותר. זה לא נחוץ, כמו ששום דבר כמעט לא "נחוץ". זה פינוק שיש מי שרוצה להשקיע בו ויש מי שלא. אפשר גם לומר שהשדרוג עצמו הוא פינוק (אפשר הרי להישאר עם ה-CRT, לא?) ספציפית לאנשים שבאים מ-CRT לפעמים זוויות הצפייה המוגבלות של מסכי TN זולים פוגמים לעיתים בחוויית השימוש, אבל לא תמיד.

2. אני מניח שאלו הדגמים המומלצים? ובכל זאת - מה מהם יותר/פחות מומלץ? (בכלל, שלושתם של סמסונג, אז איפה בא לידי ביטוי השוני ביניהם?)

לא יכול להגיד לך. תחפור בפורום, תמצא דעות לכאו ולכאן. הייתי אומר שלטעם האישי מבחינת מראה ועיצוב מסגרת המסך יש פה משקל מכריע.

פורסם
  • מחבר

לגבי הנחוץ - מסכים, אני עדיין עם CRT ולא רואה שום צורך לשדרג.. עד שהמסך יעשה בעיות, הכוונה..

בכל אופן סבבה, תודה רבה, עזרת המון!

אם למישהו יש עוד עצות/המלצות, אשמח לשמוע

תודה!

פורסם
  • מחבר

שוב שלום לכולם

עדכנתי את הנושא - בסוף צריך המלצה למסך 24.

האם עד 1500 זה ריאלי?

ראיתי את הסמסונג 2443BW שאתם ממליצים פה די הרבה (כולל אפילו בנושא הזה פה) - האם 5 מילי שניה זה לא "איטי" מדי למשחקי מחשב? או שזה בסדר?

שוב תודה! (:

פורסם

זה בסדר, וה-2443BW באמת מומלץ.

T240 גם אופציה לא רעה, אם אתה אוהב את העיצוב שלו (שזה עניין של טעם) ומוכן לוותר על הארגונומיה של ה-2443BW (אפשרויות כוונון גובה, סיבוב).

פורסם
  • מחבר

עדכון - רכשנו את ה-2443BW

נראה מדהים, אחלה מסך!

QttP - תודה רבה על כל העזרה! (:

פורסם

תתחדש. :yelclap: מקווה שתהנה מהמסך, ונשמח שתשתף את הפורום בחוויותיך כשהמסך יגיע. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים