עבור לתוכן

כן ! גם אני אקנה אייפון ב-800 שקל בתשלומים !

Featured Replies

פורסם

אני גם מתבעס שעכשיו יהיה לכל ערס אייפון...

מה אתם חופרים בספקולציות עוד לפני שהתפרסמו המחירים

בסופו של דבר אני יעשה את החישוב הזה

כמה יעלה לי המכשיר מחו"ל ללא התחיבות אך בסיכון של חוסר אחריות (ה 3GS אמור להיות דיי עמיד... יש לי את הראשון והוא עמיד הרבה יותר מכל חרא שהביאו לי בארץ) + שיחות במסלול שלי שיוצא לי בערך 100 שקל ~

לעומת

עלות המכשיר + עלות החבילה (ומה היא נותנת לי ביחס למה שאני צריך)+ יתרון האחריות + שיעבוד הנשמה שלי אחרי שאני מת

לפי החישוב הזה, אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר יקר זה עדיין ישתלם אך אם לא תמיד יש את האופציה הראשונה.

• תגובות 34
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
מי שרוצה לקנות אייפון, אין לו חשבון חודשי של מאות שקלים, לא אכפת לו מאחריות של ספקית הסלולר ורוצה מכשיר ללא התחייבות - יקנה בחו"ל.

סליחה על הבורות אבל אייפון מחול אפשר לעשות לו תמיכה מלאה בעברית ? או שיש בעיות מעצבנות בזה ?

פורסם

סליחה על הבורות אבל אייפון מחול אפשר לעשות לו תמיכה מלאה בעברית ? או שיש בעיות מעצבנות בזה ?

על תדאג גם לזה ימצאו פתרון

מקסימום אחרי כמה חודשים תהיה כבר למעבדות הפרטיות את עברית של אורנג או פלאפון שהם מתקינים וזה אותם מכשירים ...

פורסם

האייפון מגיע עם שפות מובנות, בשום מקום הספקית לא "מתקינה" בו שפות

והחל מגירסה 3 של מערכת ההפעלה יש גם עברית

פורסם

גם בלי העברית מובנית (שהיא לא משהו אגב) יש חבילות עברית חינמיות שניתן להוריד ולהתקין על המכשיר כמו Open hebrew

פורסם

כמובן (ותודה רבה לICEBREAK :xyxthumbs: )

אבל זה לא משהו שהרשתות יעשו כי זה מצריך JAILBREAK

בכל מקרה אני מניח שבגירסה הבאה העברית תשתפר פלאים

ברגע שיש את הבסיס (BIDI) כל השאר פחות מסובך

פורסם

אבל זה לא משהו שהרשתות יעשו כי זה מצריך JAILBREAK

הוא לא דיבר על הספקיות, הוא דיבר שעדיף לקנות בחו"ל גם אם אין עברית שאפשר להתקין עברית בכל מקרה..

פורסם

אבל כל הקטע שיש עברית מובנית

פשוט תיקנתי מישהו שכתב שיקחו את הגיור שהספקיות בארץ יעשו

פורסם

אבל כל הקטע שיש עברית מובנית

פשוט תיקנתי מישהו שכתב שיקחו את הגיור שהספקיות בארץ יעשו

ולהוסיף על זה , הדבר הכי יפה כרגע באייפון זה שלחברות סלולר אין אפשרות בכלל לגייר את המכשיר כפי שהן עושות למכשירים שנמצאים היום בקטלוגים שלהן.

אפילו לשים מדבקת לוגו על הכיסוי של האייפון , אפל לא מרשה להן.

פורסם

אייפון עם לוגו של פלאפון = :puke:

הבנתי גם שאפל תקבע את הפרסומות לאייפון אצל הספקיות, לא יודע אם זה נכון.

הכי טוב שישאר כמה שיותר נקי.

פורסם

הבנתי גם שאפל תקבע את הפרסומות לאייפון אצל הספקיות, לא יודע אם זה נכון.

לפי מה שגם אני שמעתי זה אמור להיות נכון...

פורסם

דיברתי עם נציג מכירות של אורנג' והוא אמר שהאייפון צריך להתחיל להיות משווק בסביבות ה24 לחודש..

אז כנראה שיש למה לחכות :)

פורסם

ולהוסיף על זה , הדבר הכי יפה כרגע באייפון זה שלחברות סלולר אין אפשרות בכלל לגייר את המכשיר כפי שהן עושות למכשירים שנמצאים היום בקטלוגים שלהן.

אפילו לשים מדבקת לוגו על הכיסוי של האייפון , אפל לא מרשה להן.

אני תמיד מוחק את הקקי הזה עם אצטון כשאני מביא מכשיר

חוצפה שכזאת, שמים לי את האהבל הזה שאומר נשמע מצויין נשמע אורנג' בBOOT ועוד 2000 תוכנות של גניבת כספים על המכשיר כולל מדבקה של אורנג', ועוד מליון פרסומות כאילו שהם נתנו לי את המכשיר בחינם ולא שילמתי עליו סכום מופקע !

אין איזה חוק נגד זה ?

תארו לכם שהייתם קונים מקרר בזיק אור והוא היה מדפיס לכם בדיוק על המקרר "זיק אור" בגדול שכולם ידעו שזה ממנו...

נכון, זה ממנו, אבל מה פאקינג הקשר של "אמקור" לזיק אור ?

אורנג' -סלקום-פלאפון- אם לא יצרתם את זה, אל תגעו בזה.. רוצים להיות דילרים ? בבקשה, אבל זה לא המכשיר שלכם.

פורסם

זה אותו דבר עם החולצות של TNT/KENVELO/FOX (אגב, כן-ולא עדיין קיימת? הרבה זמן שלא ראיתי אותם)

כל החולצות מכילות (בעיקר) את המותג בגדול ואנשים משלמים על זה מחירים מופקעים, חולצות כאלו צריכים לחלק בחינם.

פורסם

זה אותו דבר עם החולצות של TNT/KENVELO/FOX (אגב, כן-ולא עדיין קיימת? הרבה זמן שלא ראיתי אותם)

כל החולצות מכילות (בעיקר) את המותג בגדול ואנשים משלמים על זה מחירים מופקעים, חולצות כאלו צריכים לחלק בחינם.

זה ממש לא קשור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים