פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אני גם מתבעס שעכשיו יהיה לכל ערס אייפון...מה אתם חופרים בספקולציות עוד לפני שהתפרסמו המחיריםבסופו של דבר אני יעשה את החישוב הזהכמה יעלה לי המכשיר מחו"ל ללא התחיבות אך בסיכון של חוסר אחריות (ה 3GS אמור להיות דיי עמיד... יש לי את הראשון והוא עמיד הרבה יותר מכל חרא שהביאו לי בארץ) + שיחות במסלול שלי שיוצא לי בערך 100 שקל ~ לעומתעלות המכשיר + עלות החבילה (ומה היא נותנת לי ביחס למה שאני צריך)+ יתרון האחריות + שיעבוד הנשמה שלי אחרי שאני מתלפי החישוב הזה, אם המחיר בארץ יהיה טיפה יותר יקר זה עדיין ישתלם אך אם לא תמיד יש את האופציה הראשונה.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מי שרוצה לקנות אייפון, אין לו חשבון חודשי של מאות שקלים, לא אכפת לו מאחריות של ספקית הסלולר ורוצה מכשיר ללא התחייבות - יקנה בחו"ל. סליחה על הבורות אבל אייפון מחול אפשר לעשות לו תמיכה מלאה בעברית ? או שיש בעיות מעצבנות בזה ?
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים סליחה על הבורות אבל אייפון מחול אפשר לעשות לו תמיכה מלאה בעברית ? או שיש בעיות מעצבנות בזה ? על תדאג גם לזה ימצאו פתרון מקסימום אחרי כמה חודשים תהיה כבר למעבדות הפרטיות את עברית של אורנג או פלאפון שהם מתקינים וזה אותם מכשירים ...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים האייפון מגיע עם שפות מובנות, בשום מקום הספקית לא "מתקינה" בו שפותוהחל מגירסה 3 של מערכת ההפעלה יש גם עברית
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים גם בלי העברית מובנית (שהיא לא משהו אגב) יש חבילות עברית חינמיות שניתן להוריד ולהתקין על המכשיר כמו Open hebrew
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים כמובן (ותודה רבה לICEBREAK ) אבל זה לא משהו שהרשתות יעשו כי זה מצריך JAILBREAK בכל מקרה אני מניח שבגירסה הבאה העברית תשתפר פלאים ברגע שיש את הבסיס (BIDI) כל השאר פחות מסובך
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אבל זה לא משהו שהרשתות יעשו כי זה מצריך JAILBREAKהוא לא דיבר על הספקיות, הוא דיבר שעדיף לקנות בחו"ל גם אם אין עברית שאפשר להתקין עברית בכל מקרה..
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אבל כל הקטע שיש עברית מובניתפשוט תיקנתי מישהו שכתב שיקחו את הגיור שהספקיות בארץ יעשו
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אבל כל הקטע שיש עברית מובניתפשוט תיקנתי מישהו שכתב שיקחו את הגיור שהספקיות בארץ יעשוולהוסיף על זה , הדבר הכי יפה כרגע באייפון זה שלחברות סלולר אין אפשרות בכלל לגייר את המכשיר כפי שהן עושות למכשירים שנמצאים היום בקטלוגים שלהן.אפילו לשים מדבקת לוגו על הכיסוי של האייפון , אפל לא מרשה להן.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים אייפון עם לוגו של פלאפון = הבנתי גם שאפל תקבע את הפרסומות לאייפון אצל הספקיות, לא יודע אם זה נכון. הכי טוב שישאר כמה שיותר נקי.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים הבנתי גם שאפל תקבע את הפרסומות לאייפון אצל הספקיות, לא יודע אם זה נכון.לפי מה שגם אני שמעתי זה אמור להיות נכון...
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים דיברתי עם נציג מכירות של אורנג' והוא אמר שהאייפון צריך להתחיל להיות משווק בסביבות ה24 לחודש.. אז כנראה שיש למה לחכות
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים ולהוסיף על זה , הדבר הכי יפה כרגע באייפון זה שלחברות סלולר אין אפשרות בכלל לגייר את המכשיר כפי שהן עושות למכשירים שנמצאים היום בקטלוגים שלהן.אפילו לשים מדבקת לוגו על הכיסוי של האייפון , אפל לא מרשה להן.אני תמיד מוחק את הקקי הזה עם אצטון כשאני מביא מכשירחוצפה שכזאת, שמים לי את האהבל הזה שאומר נשמע מצויין נשמע אורנג' בBOOT ועוד 2000 תוכנות של גניבת כספים על המכשיר כולל מדבקה של אורנג', ועוד מליון פרסומות כאילו שהם נתנו לי את המכשיר בחינם ולא שילמתי עליו סכום מופקע !אין איזה חוק נגד זה ? תארו לכם שהייתם קונים מקרר בזיק אור והוא היה מדפיס לכם בדיוק על המקרר "זיק אור" בגדול שכולם ידעו שזה ממנו...נכון, זה ממנו, אבל מה פאקינג הקשר של "אמקור" לזיק אור ? אורנג' -סלקום-פלאפון- אם לא יצרתם את זה, אל תגעו בזה.. רוצים להיות דילרים ? בבקשה, אבל זה לא המכשיר שלכם.
פורסם 2009 ביולי 1516 שנים זה אותו דבר עם החולצות של TNT/KENVELO/FOX (אגב, כן-ולא עדיין קיימת? הרבה זמן שלא ראיתי אותם) כל החולצות מכילות (בעיקר) את המותג בגדול ואנשים משלמים על זה מחירים מופקעים, חולצות כאלו צריכים לחלק בחינם.
פורסם 2009 ביולי 1716 שנים זה אותו דבר עם החולצות של TNT/KENVELO/FOX (אגב, כן-ולא עדיין קיימת? הרבה זמן שלא ראיתי אותם) כל החולצות מכילות (בעיקר) את המותג בגדול ואנשים משלמים על זה מחירים מופקעים, חולצות כאלו צריכים לחלק בחינם.זה ממש לא קשור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.