עבור לתוכן

מחפש מחשב מיני נייד לצורכי עבודה משרדית... עד 2-2.5K

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה לקנות מחשב מיני נייד [10''] לצורכי עבודה משרדית-אינטרנט, מוזיקה, וורד- בתקציב של עד 2000 שקל, ואם צריך אפשר לחרוג עד 2500.

רציתי לקבל את דעתכם גם בנוגע לדגם הבא:

מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000HE 160GB

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265

בתודה.

פורסם

שווה מאוד

תבדוק גם את האופציה של acer ao751 הוא 11.6" גדול יותר

פורסם

אני בטוח שיש פה כאלה שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי עבור כל מי שאין לו צורך קריטי במיוחד בניידות, מכשירים כגון זה מהווים לא יותר מצעצועים.

עבודה משרדית מזדמנת? בסדר. עבודה משרדית קבועה, רציפה ומתמשכת? על מחשב מיניאטורי? ממש לא נוח, לא לידיים ולא לעיניים.

אם אתה צריך מדי פעם לערוך מסמכים או לגשת לאינטרנט וצריך מחשב שלא תרגיש אותו בתיק, אזי הEEE למיניהם הם ממש בשבילך. אם אתה מתכוון לנייד אותו מדי פעם אך לעבוד עליו פרקי זמן ארוכים לעיתים קרובות, אני מציע לך לחשוב בכיוון של מחשב נייד "רגיל" קומפקטי.

פורסם

גם ה1000HE של ASUS.

וגם הMSI WIND מוצלחים מאד או הLG X110. שים לב רק שבכולם שהסוללה צריכה להיות 6 תאים.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה הולך לעבוד על המחשב הזה הרבה זה לא נוח.

אחותי קנתה אותו לצרכים סטודנטיאלים והיא מתחרטת על זה.

פורסם

מסכים איתך הוא ממש לא מחשב ראשי ואולי אפילו לא משני אלא שלישי הוא לא בנוי לעבודה ממושכת זה כאב עיניים בגלל זה הצעתי את האופציה של 11.6

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שיש פה כאלה שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי עבור כל מי שאין לו צורך קריטי במיוחד בניידות, מכשירים כגון זה מהווים לא יותר מצעצועים.

עבודה משרדית מזדמנת? בסדר. עבודה משרדית קבועה, רציפה ומתמשכת? על מחשב מיניאטורי? ממש לא נוח, לא לידיים ולא לעיניים.

אם אתה צריך מדי פעם לערוך מסמכים או לגשת לאינטרנט וצריך מחשב שלא תרגיש אותו בתיק, אזי הEEE למיניהם הם ממש בשבילך. אם אתה מתכוון לנייד אותו מדי פעם אך לעבוד עליו פרקי זמן ארוכים לעיתים קרובות, אני מציע לך לחשוב בכיוון של מחשב נייד "רגיל" קומפקטי.

כן יש פה צורך קריטי בניידות במקרה הזה...

ד"א מישהו ממליץ על חנות טובה או בירושלים או באילת אשמח לקבל המלצות....

פורסם

אתה יכול לקנות Ksp ישלהם שני סניפים בישרושלים ה 1000HE עולה אצלהם 1920ש"ח

או שאתה יכול לקנות את החדש של אייסר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7549&perur=2&t=1&c=483

הוא יותר נוח בגלל המסך הגדול יותר בזה אין ספק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים