פורסם 2009 ביולי 1216 שנים שלום, אני רוצה לקנות מחשב מיני נייד [10''] לצורכי עבודה משרדית-אינטרנט, מוזיקה, וורד- בתקציב של עד 2000 שקל, ואם צריך אפשר לחרוג עד 2500.רציתי לקבל את דעתכם גם בנוגע לדגם הבא:מחשב נייד "10 Asus eeePC 1000HE 160GBhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3265בתודה.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אני בטוח שיש פה כאלה שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי עבור כל מי שאין לו צורך קריטי במיוחד בניידות, מכשירים כגון זה מהווים לא יותר מצעצועים. עבודה משרדית מזדמנת? בסדר. עבודה משרדית קבועה, רציפה ומתמשכת? על מחשב מיניאטורי? ממש לא נוח, לא לידיים ולא לעיניים. אם אתה צריך מדי פעם לערוך מסמכים או לגשת לאינטרנט וצריך מחשב שלא תרגיש אותו בתיק, אזי הEEE למיניהם הם ממש בשבילך. אם אתה מתכוון לנייד אותו מדי פעם אך לעבוד עליו פרקי זמן ארוכים לעיתים קרובות, אני מציע לך לחשוב בכיוון של מחשב נייד "רגיל" קומפקטי.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים גם ה1000HE של ASUS.וגם הMSI WIND מוצלחים מאד או הLG X110. שים לב רק שבכולם שהסוללה צריכה להיות 6 תאים.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים קח בחשבון שאם אתה הולך לעבוד על המחשב הזה הרבה זה לא נוח.אחותי קנתה אותו לצרכים סטודנטיאלים והיא מתחרטת על זה.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מסכים איתך הוא ממש לא מחשב ראשי ואולי אפילו לא משני אלא שלישי הוא לא בנוי לעבודה ממושכת זה כאב עיניים בגלל זה הצעתי את האופציה של 11.6
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר אני בטוח שיש פה כאלה שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי עבור כל מי שאין לו צורך קריטי במיוחד בניידות, מכשירים כגון זה מהווים לא יותר מצעצועים. עבודה משרדית מזדמנת? בסדר. עבודה משרדית קבועה, רציפה ומתמשכת? על מחשב מיניאטורי? ממש לא נוח, לא לידיים ולא לעיניים. אם אתה צריך מדי פעם לערוך מסמכים או לגשת לאינטרנט וצריך מחשב שלא תרגיש אותו בתיק, אזי הEEE למיניהם הם ממש בשבילך. אם אתה מתכוון לנייד אותו מדי פעם אך לעבוד עליו פרקי זמן ארוכים לעיתים קרובות, אני מציע לך לחשוב בכיוון של מחשב נייד "רגיל" קומפקטי.כן יש פה צורך קריטי בניידות במקרה הזה...ד"א מישהו ממליץ על חנות טובה או בירושלים או באילת אשמח לקבל המלצות....
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אתה יכול לקנות Ksp ישלהם שני סניפים בישרושלים ה 1000HE עולה אצלהם 1920ש"ח או שאתה יכול לקנות את החדש של אייסר - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7549&perur=2&t=1&c=483הוא יותר נוח בגלל המסך הגדול יותר בזה אין ספק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.