עבור לתוכן

שאלה| בנוגע להבדלים בין FREEZER 7 PRO | ALPINE 7 PRO | ALPINE

Featured Replies

פורסם

כרגע אני "מחפש" קירור למעבד כאילו אני די סגור אבל אחרי בירור נוסף (כרגיל) קצת נכנסתי לבלבול ולא מבין את הנתונים שהAC מביא לנו.

המעבד שאני רוצה לקרר זה Intel® Pentium® 4 Processors 511

CPU Speed: 2800 GHz

Bus/Core Ratio: 21.0

Bus Speed: 533 MHz

L2 Cache Size: 1 MB

Manufacturing Technology:90 nm

Package Type: LGA 775

Thermal Design Power: 84W

Thermal Specification: 67.7°C

כנראה שגם אחרי החלפה לא יהיה OC לפחות ממש לא רציני.

הטמפ' המקסימלית שמגיע המעבד כרגע זה 63C והבעיה שהוא רועש אז אני רוצה להרגיע אותו :-).

לתכלס חשבתי ללכת על הALPHINE 7 או על הALPHINE 7 PRO לא ממש מבין איך הPRO יכול להיות יותר קטן ממנו כל משקל ב200G ולהביא ביצועים יותר טובים.

אבל זה התמונות מאתר של AC.

Alpine7PWM.gif

Alpine7Pro_chart.gif

Freezer7Pro_chart.gif

איך יוצא מצב ש F7P מקרר פחות טוב??? לא מבין את זה בגרוש... במיוחד שהוא עם מהירות סיבוב וזרימת אוויר יותר גדולים מהאלפין.

נ.ב אם יש הצעות נוספות על קירור שדי זול ומביא ביצועים\מחיר דומה כמו אלפין מוזמן לפתוח לי את העיניים. בעיקרון חשבתי להשקיע את 55 ש"ח שעולה אלפין בKSP (אותו מחיר לפרו ולרגיל איזה עדיף)???

פורסם

זה בדיקות של AC... או שתאמין להם או שלא, המדוע הביצועים כאלו ואחרים לא חשוב האמת

ה ALPHINE 7 PRO עדיף אז קח אותו

פורסם
  • מחבר

סתם נהיה מעניין ראיתי הרבה סיקורים בין ALPINE 7 ל F7P אבל לא ראיתי בדיקות בין האלפינים למיניהם...

ועוד שאלה על הדרך... כדאי לסמוך על המשחה המרוחה כבר על הHS? כי אין לי מושג איפה הMX2 שלי :-) היה לי כמעט מלא...

ולא בא לי להוציא עוד 30 ש"ח על משחה (לא רואה באופק שאני ממשיך להתעסק בתיקונים)....

פורסם

אם אין לך כסף לבזבז בכל מקרה אז תסמוך

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של כסף את האמת זה עניין של הטיוב המינימלי לMX2 הוא 4 גרם עד כמה שזכור לי ואין לי מה לעשות עם כמות ענקית כזאת :-)...

כאילו אם המשחה שלהם הם אומרים שזה אמור להיות MX2 או MX1 שעם הMX1 לא היה לי נסיון אבל עם זה לא כל כך עקרוני אז חפיף...

פורסם

שים לב שבבדיקה של ה F7P הטמפרטורה של המעבד עם הקירור הרגיל יותר גבוהה, אז לא כל כך אפשר להשוות.

לדעתי Alpine 7 Pro קירור מעולה אם אתה לא עושה OC. שמתי אותו על E7400 במקום הקירור של אינטל שעשה הרבה רעש.

הטמפרטורה במנוחה היא 35-40 מעלות ובעומס מלא 50-55 מעלות. אפשר להגיע להרבה פחות, אבל כיוונתי אותו כך שלא ישמעו אותו במנוחה ושבעומס מלא ישמעו אותו בקושי.

הוא מגיע עם MX2, ואין צורך להוסיף.

פורסם
  • מחבר

אמ.... באמת שלא שמתי לב שהקירור סטוק בבדיקה עם ה F7P היה ב 8.3 מעלות יותר גבוה...

מפה אפשר להסיק שהקירור ALPINE היה אמור להיות משהו כמו 55 מעלות... עכשיו זה מסתדר לי :-)...

אחלה... תודה רבה לעוזרים :-)

עכשיו נשאר רק לדבר עם אישתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים