עבור לתוכן

12.4V - גבוה מידי?

Featured Replies

פורסם

זה לא טוב?

אני גם רוצה לעשות OC עם הספק הזה, אפשרי?

פורסם

99% שה520 זו סתם מדבקה.

הכי טוב שתבדוק לפני הOC מתחים ואחרי הOC מתחים, אם אחרי הOC המתחים קיצוניים אז תרד לאט לאט ואם הם בסדר והמערכת יציבה אז תשאר עם הOC.

פורסם
  • מחבר

99% שה520 זו סתם מדבקה.

הכי טוב שתבדוק לפני הOC מתחים ואחרי הOC מתחים, אם אחרי הOC המתחים קיצוניים אז תרד לאט לאט ואם הם בסדר והמערכת יציבה אז תשאר עם הOC.

מה זה בשבילך מתחים קיצוניים?

פורסם

10% +-

פורסם
  • מחבר

10% +-

ב +12V במקום 12V, אז בערך 13.2V?

פורסם

לדעתי 12.8~ זה כבר לא טוב...

{אז פחות 10%...}

פורסם
  • מחבר

לדעתי 12.8~ זה כבר לא טוב...

{אז פחות 10%...}

עכשיו הוא על 12.4

פורסם

קנה ספק של חברה ידועה חבל סתם להידפק עם ספק ג'נרי. אפילו שרשום לך במדבקה 520 זה יכול להיות גם 400 והאיכות של הג'נריים {אם אפשר לקרוא לזה איכות...} ממש שווה לת*ת.

פורסם

ספקים ג'נריים הם לא אמינים בכלל, אפילו לא לעבודה שוטפת.

יש המון אנשים שמשתמשים בהם בלי שום בעיה, ואז אחד מ 100 נשרף ולוקח איתו חצי מהמחשב.

הסיכון לא שווה את זה, עדיף לקחת ספק 300-400 וואט במחיר הגיוני של 150-300 ש"ח.

גם אם אין לך ממש תקציב גדול לחסוך 50-100 ש"ח ולהסתפק בספק שאתה לא יכול לסמוך עליו זה לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

ספקים ג'נריים הם לא אמינים בכלל, אפילו לא לעבודה שוטפת.

יש המון אנשים שמשתמשים בהם בלי שום בעיה, ואז אחד מ 100 נשרף ולוקח איתו חצי מהמחשב.

הסיכון לא שווה את זה, עדיף לקחת ספק 300-400 וואט במחיר הגיוני של 150-300 ש"ח.

גם אם אין לך ממש תקציב גדול לחסוך 50-100 ש"ח ולהסתפק בספק שאתה לא יכול לסמוך עליו זה לא משתלם.

כבר יש לי את הספק.

מה, V12.4 זה כזה גרוע.

פורסם

אתה יכול לקחת מכשיר מדידה ולראות, הרבה פעמים החיישנים בלוח מזיפים.

ה 12V צריך להיות בתחום של +-10% אז 12.4 זה בסדר, זה רק 3% יותר מדי (אם המדידה נכונה).

פורסם

עם הEpox שלי לשעבר וספק ג'נרי 300 וואט זה עמד על 12.76 במשך איזה חודש ככה, והעסק שרד יפה מאוד. ;D

פורסם

12.4 במאמץ או מנוחה?

פורסם

12.4 זה לא גבוה מדי, חלאס להגיד לו לקנות ספק חדש בגלל זה, אם הוא לא מפעיל 4 כוננים אופטיים ו2 הארדיסקים אז הספק שלו יחזיק טוב מאוד.

פורסם

אצלי יש אנרמקס 350 W ומשום מה לפי SPEED FAN ב 12V הוא נותן ברגע זה 11.43. ??? כל שאר המתחים טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים