עבור לתוכן

צריך כרטיס קול למערכת 2.1

Featured Replies

פורסם

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

פורסם

האמת היא שכדאי להשקיע עוד קצת ולרכוש רמקולים טובים יותר.

התשובה קשורה לתכנון שלך ולצרכים שלך.

קודם כל, אתה רוצה את זה למוסיקה? משחקים? גם וגם?

אם אתה חושב שתרכוש רמקולים רציניים מאוחר יותר (גם אם זה יהיה עוד שנתיים) אז אולי כדאי לחשוב קדימה וללכת על כרטיס קול נחמד למוסיקה כמו ה Asus Xonar D2X או משהו בסגנון (מניסיון, ה Xonar DX הקודם לו נשמע הרבה יותר טוב מהCreative באותו טווח מחיר).

אם אתה מתכוון להישאר עם רמקולים בסביבות המחיר של 400ש"ח, אז לך על כרטיס קול פשוט. אפילו משהו יד2 כמו ה Audigy

פורסם
  • מחבר

האמת היא שכדאי להשקיע עוד קצת ולרכוש רמקולים טובים יותר.

התשובה קשורה לתכנון שלך ולצרכים שלך.

קודם כל, אתה רוצה את זה למוסיקה? משחקים? גם וגם?

אם אתה חושב שתרכוש רמקולים רציניים מאוחר יותר (גם אם זה יהיה עוד שנתיים) אז אולי כדאי לחשוב קדימה וללכת על כרטיס קול נחמד למוסיקה כמו ה Asus Xonar D2X או משהו בסגנון (מניסיון, ה Xonar DX הקודם לו נשמע הרבה יותר טוב מהCreative באותו טווח מחיר).

אם אתה מתכוון להישאר עם רמקולים בסביבות המחיר של 400ש"ח, אז לך על כרטיס קול פשוט. אפילו משהו יד2 כמו ה Audigy

זה למוזיקה. אתה יכול להסביר לעומק מה רע ברמקולים בסביבות 400 שקל ולמה זה יגביל את הכרטיס?

תודה על ההמלצה

עריכה: אני אדיוט... הכרטיס הזה בנוי בשביל 7.1, ברור לי שזה לא ינוצל. אממממ יש דגם ספציפי שיותר מתאים למה שיש לי כרגע אבל עדיין איכותי וסביר יותר במחיר? (יותר בכיוון של 400 מ-650, שזה הכי זול שמצאתי את ה-Xonar)

פורסם

"רע" זה בטח לא. אם יש מוסיקה ואתה נהנה, זה לא רע. יש כאן חבר'ה שיחלקו עלי, אבל יש במוסיקה יותר מאיכות הרמקולים/כרטיס קול.

העניין הוא שיש יחס בין האיכות שמוציא כרטיס הקול למה שהרמקולים מסוגלים להוציא.

אין טעם לרכוש כרטיס קול של 200 ש"ח בשביל רמקולים של 20ש"ח, ו400ש"ח זה כבר הגבול שמתחילים לשמוע את ההבדל בין האיכויות של כרטיס הקול בצורה משמעותית.

זה גם תלוי מאוד איזה כרטיס קול מובנה יש לך כרגע. אם אתה אומר שהוא לא עובד כמו שצריך זה עניין אחר ואתה צריך לרכוש כרטיס קול, אבל תבדוק קודם שזה לא עניין של דרייברים או מי יודע מה.

בנוגע לסכום שאתה רוצה להשקיע: שוב, עדיף ב 650ש"ח שלך לרכוש רמקולים (אפילו, להוסיף עוד קצת), למכור את הרמקולים הישנים ולרכוש כרטיס קול מובנה. ככה תקבל את יחס המחיר/ביצועים הטוב ביותר כמעט ללא שאלה.

כמעט כל כרטיסי הקול מCreative וAsus הם ל 5.1 ו 7.1. כנראה שגם המובנה שלך. זה ממש לא משנה.

אם בכלזאת אתה רוצה להישאר עם הרמקולים האלה ורק לרכוש כרטיס קול, אז שוב, המלצתי היא לרכוש כרטיס קול משומש כמו ה Audigy2 או משהו בסגנון. אין שום סיבה לרכוש משהו אחר.

פורסם
  • מחבר

"רע" זה בטח לא. אם יש מוסיקה ואתה נהנה, זה לא רע. יש כאן חבר'ה שיחלקו עלי, אבל יש במוסיקה יותר מאיכות הרמקולים/כרטיס קול.

העניין הוא שיש יחס בין האיכות שמוציא כרטיס הקול למה שהרמקולים מסוגלים להוציא.

אין טעם לרכוש כרטיס קול של 200 ש"ח בשביל רמקולים של 20ש"ח, ו400ש"ח זה כבר הגבול שמתחילים לשמוע את ההבדל בין האיכויות של כרטיס הקול בצורה משמעותית.

זה גם תלוי מאוד איזה כרטיס קול מובנה יש לך כרגע. אם אתה אומר שהוא לא עובד כמו שצריך זה עניין אחר ואתה צריך לרכוש כרטיס קול, אבל תבדוק קודם שזה לא עניין של דרייברים או מי יודע מה.

בנוגע לסכום שאתה רוצה להשקיע: שוב, עדיף ב 650ש"ח שלך לרכוש רמקולים (אפילו, להוסיף עוד קצת), למכור את הרמקולים הישנים ולרכוש כרטיס קול מובנה. ככה תקבל את יחס המחיר/ביצועים הטוב ביותר כמעט ללא שאלה.

כמעט כל כרטיסי הקול מCreative וAsus הם ל 5.1 ו 7.1. כנראה שגם המובנה שלך. זה ממש לא משנה.

אם בכלזאת אתה רוצה להישאר עם הרמקולים האלה ורק לרכוש כרטיס קול, אז שוב, המלצתי היא לרכוש כרטיס קול משומש כמו ה Audigy2 או משהו בסגנון. אין שום סיבה לרכוש משהו אחר.

עשיתי כל דבר אפשרי בנוגע לדרייברים. הכרטיס המובנה עושה בעיות עם מגוון תכנות.

הכרטיס הזה מתאים לדרישה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=469868

מה שמעניין אותי זה מה הצורך להחליף את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704612. אני מסוגל לעכל את המידע, אז אני אשמח לשמוע פירוט

פורסם

ממש לא אמרתי שאתה "צריך" להחליף.

אמרתי רק שיש עניין של מחיר/תועלת.

אין טעם לרכוש כרטיס קול ב 400 ש"ח בשביל הרמקולים שלך.

הכרטיס שהבאת הוא חביב אבל מאוד מיושן. לא הייתי רוכש אותו במחיר הזה.

יש לך התנגדות ליד2?

פורסם
  • מחבר

ממש לא אמרתי שאתה "צריך" להחליף.

אמרתי רק שיש עניין של מחיר/תועלת.

אין טעם לרכוש כרטיס קול ב 400 ש"ח בשביל הרמקולים שלך.

הכרטיס שהבאת הוא חביב אבל מאוד מיושן. לא הייתי רוכש אותו במחיר הזה.

יש לך התנגדות ליד2?

כן :S

אין שום כרטיס מתאים בטווח המחירים הזה?

פורסם

אולי כל מיני כרטיסי OEM שאפשר למצוא שם בזאפ.

גם מה שהבאת "יתאים" וייתן לך תוצאות נורמליות בהחלט.

למוסיקה נטו, אתה יכול לעבוד עם ה XtremeAudio. בטח יש עוד כמה שיתנו תוצאות נחמדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים