עבור לתוכן

מה יהיה איתך NVIDIA nForce4 Ultra שלי, למה אתה חם?

Featured Replies

פורסם

בעבר ניסיתי להתקין HR 05 SLI עליו, אבל שברתי את הצ'יפסט (בטעות, כן? :hat:)

הצ'יפסט החמוד שלי עומד כרגע על 64 צלזיוס ב IDLE

המארז מקורר היטב (12 ממ מכניס בפרונט, 2של 8 שמכניסים בדלת, 12 שמוציא בגב, ו2 מאווררים לספק)

אבל החדר שלי חם יחסית לבית (קצת בעיה כשיש שמש בחוץ.. 10בבוקר עד 7בערב בערך),

הקירור של הכרטיס מסך לדעתי, מפריע לזרימה של האויר באזור של הציפסט, ומכאן גם נראה לי מגיע רוב הרעש מהמארז.. כי שאר המאווררים נורא שקטים, חוץ משל המעבד(סטוק), רק כשעמבד מתאמץ.

ת'ריד מעניין צריך להיות, ויש כאן הרבה כאלה עם NFORCE4..

;)

יש תמונות

[attachment deleted by admin]

פורסם

צר לי, ילדון. 64 זה די מגניב ל ULTRA IV.

פורסם
  • מחבר

לקח לי דקה להבין מה רשת :kopfpatsch:

אני יודע שהוא צריך לעבוד בסיבובת ה 55+ אבל תכלס אף פעם לא מצאתי על זה באינטרנט משהו רשמי מNVIDIA.. בכל מקרה, יהיה נחמד לקררו עוד לא אבאלה?

פורסם

הטמפ' שלך סבירה בהחלט..ולא ממש הבנתי איך "שברת את הציפסט"..התכוונת לקירור ?

ואם אתה רוצה אפשר להתקין צלעות קירור או מאוורר חזק יותר..מעבר לזה..אין לך מה לעשות..מה גם שהטמפ' שלך סבירות..ולהתעסק עם זה יותר מדי יהיה מיותר..

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לציפסט.. עם הקירור שניסיתי להתקין

כעת ציפסט חדש

אז יש לי אחלה קירור שאני מפחד שוב להתקין אותו..

הוא לא צריך מאוורר ומוריד לך 10 מעלות לפחות מהציפסט

לא בטוח שיש מקום שם למאוורר גדול יותר

פורסם
  • מחבר

כן.. מסתבר..

אבל האחריות תפסה למזלי..

מאיפה אתה? רוצה לעזור לי להרכיב את ה HR SLI על הציפסט?

פורסם

לי יש דגם דומה: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/chipset/hr05_sli_ifx/product_chitset_cooler_hr05_sli_ifx.htm

הטמ"פ על כ-44 מעלות, ללא שום מאוורר על הצלעות. לא נתקלתי בבעיות בהרכבה שלו. יש לך גומיה שאתה אמור לשים מתחת לסינק, בדיוק בשביל למנוע שבירה של משהו...

פורסם
  • מחבר

לי יש דגם דומה: http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/chipset/hr05_sli_ifx/product_chitset_cooler_hr05_sli_ifx.htm

הטמ"פ על כ-44 מעלות, ללא שום מאוורר על הצלעות. לא נתקלתי בבעיות בהרכבה שלו. יש לך גומיה שאתה אמור לשים מתחת לסינק, בדיוק בשביל למנוע שבירה של משהו...

כן

זה הדגם

אבל תראה בהודעה הראשונה יש קצת בעיה של מקום אצלי, בגלל ה 8800.

אתה גם עם nforce4?

הקירור הזה פשוט אלוף! מוריד לך 10 מעלות בכיף בלי מאוורר.. מטורף

אבל מה אני פוחד שכל החום ייפלט ישרררר לכרטיס מסך (שוב, ראה תמונה בתחילת הת'ריד) :nixweiss:

פורסם

אצלי הכרטיס מסך בסלוט בודד אז אין לי בעיה של מקום, גם לא של חום.

היות והקירור המדובר לא בא עם קליפסים מפלסטיק, אלא עם ברגי מתכת גבוהים יחסית, יכולה להיות אצלך בעיה עם הבורג הימני העליון (בתמונה שלך), והמעטפת גוף קירור של הכרטיס מסך. צריך למדוד בשביל לוודא זאת.

דבר נוסף, הבסיס עצמו יכול להסתובב מעט, ואז יהיה ניתן למקם את הצלעות אלכסונית למאוורר, כך שהעסק יעבוד. בשביל שימוש ללא OC אני בספק רב אם תהיה בעיה.

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע עם 2 סוגי הברגות, ואני לא מדבר על הברגים אלא על המייצב של הקירור, ככה שלא נראה לי שתהיה פה בעיה עם הגובה של החיבור. יש חיבור גבוה יותר וחיבור נמוך יותר

מה הכוונה בסלוט בודד?

לא מתוכנן OC כרגע, אני רוצה להנות מטמפ' נמוכות.. אם אפשר אז למה לא הקירור סתם יושב בארון

שלחתי להם מייל אם אפשר איכשהו לקבל את הגומי שאמור להדביק מסביב לציפסוט.. הדבקתי אותו (בטעות, כן? :xyxthumbs:) בפלטה של הקירור.. ועיקמתי גם את החיבור הנמוך מבין השניים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים