פורסם 2009 ביולי 1116 שנים שלום חברים... הבטחתי לפני כמה זמן לכתוב מדריך על התוכנה. כיוון שאני מתחיל בדיוק כמו כולם (השתמשתי בה פעם אחת בלבד - תוכלו לבקר בת'רד קודם בפורום) אני לא מתיימר להיות מקצוען..מי שמבין ויכול להוסיף, שתבוא עליו הברכה! שלב ראשון - התקנת התוכנה: איפה לעזזל מוצאים אות התוכנה?!?! - לא צריך לקלל, פשוט מחפשים בגוגל או שנכנסים ללינק: http://sketchup.google.com/download/ שלב שני - המדריך: עקרונות זהו, כמו שאמרתי תוכנה ידידותית מאוד. צריך פשוט סבלנות ע"מ לצבור ניסיון. תוכנה טובה מאוד ומומלצת לתכנון כל דבר שדורש סקיצה. בהצלחה!
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מגניב מגניב מגניב!!רק חבל שהתמונות בSIZ הם לא נשמרות שם הרבה זמן וילכו לאיבוד. לעלה לאימג'שק או לכאן
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים תודה, יפה.חשוב להדגיש שלתוכנה הנ"ל יש דרישות לכרטיס מסך גרפי של 512MB לעבודה נורמלית.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים כל הכבוד לך על ההשקעה!!!!!ממש יפה אני אישית אהבתי התרשמתי וממש קל לביצוע!!!שוב המון תודה
פורסם 2009 ביולי 1616 שנים אחלה מדריך תמשיך ככה אני עכשיו מנסה אותורק בעיה קטנה יכול להיות שהיא רק אצלי למה לא רואים את כל התמונה? ניסיתי בתצוגה קידוד מימין לשמאל אבל אני עדיין לא רואה את כל התמונה היא חתוכה מצד שמאל
פורסם 2009 ביולי 1816 שנים מחבר תודה חברים על הפירגון.... אכן ישנה בעייתיות בהצגת התמונות.. דבר הנובע מחוסר ניסיון שלי...אשמח לקבל הערות יותר פרקטיות... דבר שיכול לעזור בהצגת התמונה בגודל מלא היא לשחק אם הזום (CTRL+ גלגלת של העכבר)..
פורסם 2009 באוגוסט 916 שנים מדריך נחמד!קצת לא מובן אבל בסדר...ועצה שלי דרך הרבה יותר קלה לעשות את המארז היא לבחור בכלי הריבוע ואז אחר כך לתת לו נפח...
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים שאלה, האם אתם מצליחים לעבוד בגוגל סקטש-אפ עם מידות קטנות מ1 מ"מ לדוגמא 0.2, 0.03 מ"מ וכו'..
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים יש לך טעות בסיסית במדריך, בתמונה השנייה אתה כותב שלא ממש משנה איזה תבנית בוחרים ולאחר מכן אתה קובע מידות, לשם כך עשו את התבניות ובשביל מודינג וכדומה כדאי לבחור ב:Product design and woodworking - millimetersוכך כל המידות הם במילימטרים שזה הכי טוב בשביל מודינג ואין צורך לשנות מידות בתוכנה כי גם כך לרוב לא עובדים עם מספרים יותר קטנים מ"מ בעבודה ידנית.לשאלת I-PINK אני משרטט בתוכנה עד לחצי מ"מ ולא פחות מזה כי לדעתי התוכנה לא מיועדת עד כדי כך לעובדה ממש מדויקת לשם כך יש תוכנות מקצועיות יותר כמו solidworks, inventor וכדומה.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים כמו שאתה מבין אני צריכה לסרטט את המחשב שלי מאפס, אני לא יודעת באיזה תוכנה לבחור, וממה להתחיל.אשמח להכוונה בעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.