עבור לתוכן

המלצה לזיכרונות - הרחבה ל 8GB תקציב סביבות ה 300 +-50

Featured Replies

פורסם

זה פחות קריטי "למשחקים" ולא נראה לי זה השימוש שלו

פורסם
  • מחבר

זה פחות קריטי "למשחקים" ולא נראה לי זה השימוש שלו

אכן, אני לא מחפש FPS

פורסם

פירסמתי את ההשוואה הזאת רק כדי להדגים שאין הבדל גדול בכללי.

אני גם מעונין לדעת אם יש הבדל יותר ממשי בתוכנות שונות (ואפילו בפעילות של מערכת ההפעלה).

פורסם
  • מחבר

אני מחר יעשה את זה בטוח

אבל איזה באנצ'ים לעשות?

אני לא מתכוון לשים סטופר, אין לי ממש את הסבלנות לזה.

פשוט תגידו איזה תוכנות באנצ' ואני יעשה מחר

פורסם

אם אתה רוצה לעשות עם תוכנות בנצ'מארקינג - אין טעם. אנחנו מחפשים תוצאות במציאות, לא בתוכנה סינטטית שתיתן תוצאה חסרת משמעות.

אם אתה רוצה לבדוק במשחקים - הכי פשוט יהיה לבדוק עם משחק שיש לו בנצ'מארק פנימי משלו, לדוגמא קרייסיס... ככה רק תצטרך את ההבדל בFPS ונגמר הסיפור.

אם אתה רוצה לבדוק בתוכנות - זה כבר תלוי איזה תוכנות יש לך שיעמיסו על המחשב.

פורסם
  • מחבר

היי,

היו לי יומיים קשים בעבודה.

מחר אני מקווה שאני אתחיל את הבדיקות. אני יעשה PRINT SCREEN של כל דבר

זה יכיל CPUZ

EVEREST

SUPERPI

ואם תסבירו לי איך מפעילים את הבאנצ' ב crysis / crysis warhead אני אתקין ויעשה את זה

פורסם

שני דברים..

1. לא רצית מערכת לשימושים של עריכה? המטרה הייתה לבדוק את הביצועים בתוכנות מהעולם האמיתי ולא במשחקים ולא בתוכנות סינתטיות.

2. אתה יכול לחסוך לעצמך הרבה זמן אם רק תחפש בגוגל השוואות וביקורות בנושא, סביר להניח שגם תמצא השוואות יותר מדויקות ונכונות מאשר התוצאות שתפיק בעצמך.

פורסם

אנחנו לא מתעלמים, אנחנו אנשים בדיוק כמוך - יש לנו את המערכת שלנו, וזה בערך כל החומרה שלנו, אין לנו מלאי של זכרונות.

ננסה למצוא מישהו שיכול לעזור לנו בזה. למרות שאני לא מבין למה זה כזה משנה כשאתם רואים באינטרנט בנצ'מרקים דומים...

פורסם

בהחלט יש משהו במה שאתה אומר, וזה אפילו נשמע די מאתגר ;D

אם יש לך עוד מה להגיד בנושא אני אשמח לדבר איתך בהודעות פרטיות, אנחנו סוטים מהנושא של הדיון הזה.

פותח הדיון - אם יש לך את קרייסיס (לא וורהד, אני לא יודע איך מפעילים בנצ' בוורהד) תוריד את Crysis Benchmarking Tool, ולדעתי הכי טוב שתגדיר את הבנצ'מארק על 1680X1050 (רזולוציה של מסכי 22", נפוצים למדי) והגדרות High.

פורסם

עדיף לעשות את זה ולגמור עם העניין ( עד הפעם הבאה :lol: ),

1. לגמור עם איזה עניין? העניין גמור מאז צאת ה-DDR כשיצאו בדיקות ברשת שהוכיחו זאת. אם לא הקשבת אז אני אומר גם בפעם האלף- תחפש ברשת.

1. אם אתה רוצה לעשות אז תעשה, אף אחד לא עומד בדרכך.

2. זה לא הדיון שלך ועם כל הכבוד בעמודים האחרונים נשמע כאילו שזה כן, אז אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח דיון חדש אבל אל תגנוב דיון של מישהו אחר.

נא לא להגיב להודעה זו על גבי הפורום. שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים