עבור לתוכן

עזרה בקניית מודם סלולרי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים.

המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר.

הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם.

השאלה היא בעצם כזאת:

יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך?

300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.

פורסם

לבאס אותך או לא?

נו טוב, נבאס אותך.

מאחר והמחשב הנייד שלך הוא HP, אז יש לך בעיה קטנה, אתה צריך לקנות או מודם סלולרי פנימי, בחיבור MINI PCI-E אבל, אחד כזה שמאושר על ידי חברת HP, כלומר שהשם שלהם נמצא על המדבקה, אחרת הם כנראה לא יעבדו אצלך, או פשוט לקנות מודם סלולרי EXPRESS CARD, החסרון פה שהוא בולט...

וכמובן יש גם מודם USB...

פורסם

נניח, תקנה. ומה תעשה איתו?

אצל מי תעשה מנוי ללא התחייבות?

פורסם

הוא יכול לקחת סים ומתי שירצה לשים חבילה גדולה, ומתי שהוא לא יצטרך להקטין לחבילה המינימלית, כמו כן מאחר והוא לא קונה מכשיר מהם, הוא יכול לנסות לבטל את ההתחייבות על חבילת הגלישה... אחרי הכל מה יגידו לו? לא תשלם על חבילת הגלישה אז ינתקו אותך?

זה לא כמו שאתה קונה מכשיר מהם, ואז הם מחייבים אותך על הערך השיורי של המכשיר וכו'...

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם USB או express card. למה החיסרון בולט? (חוץ מבולט פיזית החוצה :))

כך או כך, המחשב הוא מהעבודה אז אין לי באמת אופציה של מודם פנימי.

בקשר למנוי, אפשר לעשות חבילה למנוי הטלפון (אותו מחיר, בלי התחייבות) ולבקש sim נוסף.

ה sim הנוסף לא יכול להתחבר לאינטרנט, אבל ממש לא יחסר לי אינטרנט בטלפון (אולי אפילו יכסוך לי את העצבים כשלוחצים בטעות על הכפתור חיבור ;))

פורסם

סים נוסף, הכוונה כמו סים נוסף לרכב? (מה שנקרא באורנג' ORANGE 2?)

העניין שהם בולטים קצת בעייתי, למרות שהEXPRESS CARD פחות, הUSB בעייתי כי מכה קטנה יכולה להרוס אותו, כמו אלפי הDOKים שנהרסו בצורה הזאת לאנשים שונים.

פורסם
  • מחבר

בדיוק. פשוט עוד סים לטלפון.

בכל אופן, נצתרך לסתדר עם חיצוני. כך או כך זה רק לרכבת, אז אולי עדיף משהו שלא צורך בטריה\משקל כשלא צריך.

אז מה? אני לא אצליח לקבל הכוונה בנושא?

פורסם

אתה סך הכל צריך מודם EXPRESS CARD או USB שעובד בתדרים של סלקום, ופתוח לכל הסימים.

כמובן שזה לקחת סיכון שהמוצר לא אמיתי וכו'.

ודרך אגב, בשביל לקחת עוד סים יש לך תשלום קבוע נוסף, ממליץ לך לבדוק קודם מה הסכום.

ולא משנה איזה מודם תקח הוא יוסיף קצת משקל וכמובן יצרוך יותר סוללה...

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר "בתדרים של סלקום"?

חוץ מזה, רוב הממש זולים גם מאד איטיים. הדבר הכי זול שגם מתאים לדרישות שלי זה כבר לא כ"כ זול...

כואב הלב להוציא 300 שקל על מודם שמתברר כבעל קליטה ממש מעפנה למשל.

כמעט ואין ביקורות ברשת למוצרים כאלה. בטח שלא לזולים בניהם.

פורסם

נניח, תקנה. ומה תעשה איתו?

אצל מי תעשה מנוי ללא התחייבות?

באורנג' הוא יכול לקנות סים בלבד שבתור התחלה מגיע ללא חבילת גלישה וללא התחייבות כלשהי (אלא אם הוא יתעקש להצטרף לתכנית שכרוכה בהתחייבות אך אין סיבה הגיונית שיעשה זאת). אחרי הפעלת הסים הוא יכול לבקש שיוסיפו לו חבילת גלישה על הקו שאותה הוא יכול לבטל מתי שבא לו והוא יוכל לנתק את הקו בכל עת.

גילוי נאות - אני עובד באורנג'.

פורסם
  • מחבר

תקשיבו... זה הכל מגניב, ואני מעריך את העניין של כולם, אבל מאיפה להשיג איזה סים וכל מני דברים כאלה פשוט לא היתה השאלה.

יש מצב שמישהו יכול לעזור לי אשכרה בלדעת איזה מודם (ואולי מאיפה) לקנות?

פורסם

אם 300 שקל זה התקציב שלך, זה לא משנה, מודם נורמאלי עולה 250-350 דולר, וזה המודמים שמוכרים בארץ ב2000 שקל בספקיות הסלולאריות עם התחייבות ל18 שנה...

פורסם
  • מחבר

טוב... אז הנה מה שעשיתי, חיפשתי ב e-bay את הדרמים שסלקום מוכרת. ככה חשבתי שאני אהיה בטוח שזה יעבוד...

מצאתי רק שניים:

http://cgi.ebay.com/UNLOCKED-SIERRA-WIRELESS-COMPASS-885-USB-MODEM-AIRCARD_W0QQitemZ260436126837QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3ca333ec75&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

http://cgi.ebay.com/NEW-UNLOCKED-AT-T-SIERRA-875U-AIRCARD-MODEM-3G-HSDPA_W0QQitemZ250402338968QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a4d247898&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50

איך שהו אני בטוח שיש אופציות יותר טובות...

אז אלא אם יש למישהו נסיון איתם או משהו חכם אחר להציע נראה לי שאני אלך על הראשון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים