עבור לתוכן

הבדלי OC בין E6300 ו E5300

Featured Replies

פורסם

בס"ד

1 מה ההבדל בOC בניהם ב?MHZ (אני יודע שE5300 יותר טוב)

2 לאיזה מהירות מגעה כל אחד עם קירור מובנה ומה עם קירור mugen 2?

3 ויש לי לוח אם GA EP31 DS3L יש משהוא שהוא יהיה מוגבל בלוח ועד איפה

4 והאם זה משמעותי במשחקים במהירות FSB ואם זה מגביל אותי בעתיד (יעשה צוואר בקבוק בשדרוג כ.מ)ואם יש עוד הבדלים בן המעבדים ?

5ומה זה VT ובמה הוא משפיע על W 7 ?

6 והאם הספק Antec NSK4480 ATX Mid Tower - 380W Antec PSU יגביל אותי ב OC +כ.מ 4870/4850 ואם אפשר המלצות

תודה

פורסם

רוב השאלות שלך ספציפיות מידי. אני בספק אם מישהו התנסה עם שני המעבדים האלה והקירורים שציינת, או ראה השוואה שעונה על הקריטריונים האלה. פשוט תגיד לנו לכמה אתה רוצה להגיע ואם איזה מעבד\לוח\קירור ונגיד לך אם זה אפשרי.

לגבי שאלה 4, לא ממש הבנתי אותה, אני אשמח אם תסביר למה התכוונת.

לגבי שאלה 5 - VT זה מה שנקרא "מכונה וירטואלית" - שזה אומר שאם תרצה, תוכל להפעיל עוד מערכת הפעלה מתוך מערכת ההפעלה הראשית שלך, כדי לפתור בעיות תאימות וכאלה. מדברים על זה בהקשר של ווינדוס 7 די הרבה בעיקר בגלל שאם תרצה להתקין תוכנה קצת ישנה שלא נתמכת במ"ה הזאת, תוכל להתקין גם XP למשל וככה תפתור את הבעיה. זה ממש הסבר על קצה המזלג, ולא מדויק כלל, חיפוש בפורום יענה לך על זה יותר בפירוט.

לגבי הספק - זה לא הפורום המתאים בשביל זה, אבל אני רק ארמוז ש4850 הוא יחזיק. אני לא חושב שהוא מספיק ל4870. אם אתה רוצה עוד עזרה לגבי זה פנה לפורום המתאים.

פורסם

ה-P31-DS3L לא יגביל את שניהם.

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2183&page=4

אם במקרה תיפול על E5200 M0 אז בוא נאמר שעדיין ה-E6300 החדש יהיה עדיף לאוברקלוק:

http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-252804_11_0.html

וזה רק עם V1. ;)

אם עוד לא רכשת לוח אז תחשוב על זה כי אולי יש לוחות עדיפים במחירים דומים.

פורסם
  • מחבר

אז איזה לוח אתה ממליץ ?

ולא הבנתי מה זה V1 ?

ומה שאמרתה שתמיד הE6300 יותר טוב לOC,נכון?

ומה ששאלתי זה יש לE5300 FSB של 800 ולשני של 1066 אז מה ההבדל בביצועם (במשחקים בעיקר) ?

תודה

פורסם

לוח- מה הדרישות שלך?

V1- קירור מבית Thermaltake.

ה-E6300 אכן עדיף בשביל אוברקלוק כפי שנראה ממבחנים ראשוניים.

ההבדלים במשחקים- תלוי במשחק, אבל לרוב ההבדל זניח מאוד.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לחסוך ולקנות E5200 ולעשות OC עד 3200 צריך קירור יותר טוב מימה שמקבלים עם המעבד? ומתי צריכים כבר לעלות מתח בערך?

לא יהיה שינוי מבחינת הביצועים של כרטיסי מסך בין ה FSB הנמוך ל FSP של E6300 (אני רוצה לקנות 65NM 260 GTX )?

והדרישות שלי מבחינת הלוח הם שהוא יהיה טוב לOC ועדיף עם E SATA וPCIE2

פורסם

אז תחסוך, אמרתי כבר שההבדל קטן בניהם. אגב- 3200Mhz עם E5200 זה בכלל לא אוברקלוק רציני/ממוצע, קרוב לוודאי שתוכל לעשות זאת עם הקירור של אינטל.

לגבי מתח- כשתבצע אוברקלוק אז תתייעץ עם פורום 'OC וקירור'.

אין השפעה על כרטיס המסך.

לוח אם- שיהיה טוב ל-OC? כבר אמרתי ש-3200Mhz הם בקושי אוברקלוק, אתה לא צריך לוח אשר טוב ל-OC. בכל אופן יש ב-PCNow לוח P43 של Biostar בכ-360 שקלים, עד כמה שאני יודע אין בו eSATA אבל זה לא נורא כי תוכל לקנות לשם כך Bracket בנפרד.

פורסם
  • מחבר

אני יתכוונתי בכללי שאני רוצה שיהיה לי אופציה שאני יוכול להשקיעה יותר בOC עד איפה אני יכול להגעה עם MUGEN 2

והלוח שהבאתה הוא טוב ל OC?

תודה רבה על העזרה

פורסם

הלוח של ביוסטאר לא יגביל את ה-E5200.

פורסם

סתם שאלה ,אתה מדבר על ה e6300 החדש או על הישן ,עם זה הישן אז הוא רחוק בהרבה מה e5200 .

פורסם
  • מחבר

החדש ברור

ויש עוד לוח טוב?

פורסם

יש סטיקי לוחות מומלצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים