עבור לתוכן

סוללות AA נטענות לשימוש צילום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני באמת אשמח אם מישהו ימצא השוואה בין הסוללות.

יש לי שאלה על ההבדל בין הRECYCO/EVELOOP לבין ה-2700 "הרגיל"

מבחינת איבוד עוצמה, אומרים שהראשונות מאבדות 10-15% אחוז לאחר שנה אחת.

כמה ה-2700 מאבדות לאחר שנה אחת? חישוב מהיר אומר שאם היא מאבדת פחות מ-35% אז בשנה הראשונה יש לה קיבולת גבוהה יותר.

פורסם

למה לא ללכת על GP ועכשיו בלי לחכות וזה גם יותר יותר זול , נכון..

כי יש הרבה מצלמות שבהן GP רגילות יתנו לך לא יותר מ10-15 תמונות כשהן מלאות לגמרי כי הן לא מצליחות לשמור על מתח כמו שצריך..

פורסם

כמה ה-2700 מאבדות לאחר שנה אחת? חישוב מהיר אומר שאם היא מאבדת פחות מ-35% אז בשנה הראשונה יש לה קיבולת גבוהה יותר.

כל GP שהיא לא RECYKO, ובדומה לכל סוללת NI-MH רגילה אחרת, תוך חודש אחד בהמתנה על המדף היא איבדה יותר מ 50 אחוז תפוקה ורוב הסיכויים שתזדקק לטעינה חוזרת לפני השימוש.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!!

לפי דבריך יש סיכוי לא קטן שה-2700 לא יהיו אפקטיביות במהלך השנה הראשונה והם לא זולות מה-Recyko (מטען מהיר).

אם כך אני אקנה GP Recyko+ Fast Charger

פורסם

תתדנדש. :xyxthumbs:

טיפ אחרון - כשאתה קונה Recyko/Eneloop, אין צורך בטעינה ראשונית. הן מגיעות טעונות ומוכנות לשימוש, בדיוק כמו סוללות אלקליין חד-פעמיות.

פורסם

זה לא עניין של עני/עשיר

כל אחד יעשה את השיקולים שלו

בדיוק

אני לדוגמה רואה שאני צריך לקנות בנפרד את הסוללות ואת המטען,

והמטען לא בהרכח מקורי של יצרן הסוללות (אני לא רוצה להסתכן כבר קרה לי שסוללות העלו ריח חזק של שריפה תוך כדי טעינה) וזה עוד מחו"ל ויקח לזה זמן להגיע

חבל שאתה "מדביק" למטען סיכונים שלא קיימים בו רק בגלל שאתה לא מעוניין להוציא עליו את סכום הכסף הזה. אתה לא צריך לסמוך על המילה שלי (אני מטעין בעזרתו מדי שבוע), אתה יכול לקרוא בלינק שהבאתי לך.. הוא מכיל הרבה אינפורמציה יבשה מהיצרן, מעבר למכירה.

למה לא ללכת על GP ועכשיו בלי לחכות וזה גם יותר יותר זול , נכון..

נכון, לשיקולך..

יש איזה מקום שמשווה בין GP RECYCO, GP 2700, EVELOOP? סתם מתוך סקרנות

לא שידוע לי.

יש לי שאלה על ההבדל בין הRECYCO/EVELOOP לבין ה-2700 "הרגיל"

מבחינת איבוד עוצמה, אומרים שהראשונות מאבדות 10-15% אחוז לאחר שנה אחת.

עד כמה שזכור לי לאחר שנה שלמה של חוסר מעש הן יתרוקנו לגמרי, או לפחות יהיו מאוד מאוד קרובות לכך.

תודה רבה על העזרה!!

לפי דבריך יש סיכוי לא קטן שה-2700 לא יהיו אפקטיביות במהלך השנה הראשונה והם לא זולות מה-Recyko (מטען מהיר).

אם כך אני אקנה GP Recyko+ Fast Charger

הן יהיו לא אפקטיביות רק אם הן ישכבו חסרות מעש. אם תוציא מהטענה סט של ריסייקו וסט רגיל מיד לתוך שימוש, אז הרגיל ייתן לך בסביבות 25% יותר זמן עבודה.

תתדנדש. :xyxthumbs:

טיפ אחרון - כשאתה קונה Recyko/Eneloop' date=' [b']אין צורך בטעינה ראשונית. הן מגיעות טעונות ומוכנות לשימוש, בדיוק כמו סוללות אלקליין חד-פעמיות.

לא בהכרח, אני קיבלתי את האנלופ שלי אמנם טעונות, אבל כמעט ריקות, ככה שזה לא חוק ברזל. לא ביג דיל, שישים אותן במצלמה ויראה אם הן צריכות הטענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים