עבור לתוכן

סוללות AA נטענות לשימוש צילום

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט מה כדי לקנות.

אני מניח שמן הסתם GP

מה יותר טוב הסוללות 2700 או הסוללות RECYCO?

פורסם

Eneloop של Sanyo. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה זה?למה? ואיפה קונים את זה בארץ? זה לא מופיע בזאפ

פורסם
  • מחבר

ומה עם מטען?

פורסם
  • מחבר

אז זה ממש לא משתלם

אני יכול בסכומים האלה לקנות לפחות שני סטים של RECYCO

פורסם

מה זה לא משתלם? זה לא מטען חובה, ביקשת הצעה למטען, נתתי לך לינק למטען משוכלל שיש ברשותי ושאני יכול להמליץ עליו. ברור לי שהוא יקר (וכל אחד יחליט האם לדעתו זה משתלם או לא). אם אתה רוצה מטען כלשהו בלי שום דרישות מיוחדות, אז אתה יכול לעיין פה: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.401~search.battery%20charger%20eneloop

יש פה פשוטים וזולים ומתוחכמים יותר ומעט זולים פחות.

ואגב, אתה ממש לא מוכרח לקנות את האנלופ. ביקשת המלצה, אז קיבלת המלצה על משהו איכותי, לאו דווקא זול. במקרה שלי להשתמש באנלופ זה הכרח מפני שהמצלמה (Pentax K200D) 'רגישה' לכל סוג אחר ולא מתפקדת כנדרש.

ההבדל בין האנלופ/ריסייקו לכל 2700, הוא שלאחרונות יש יותר קיבולת בסה"כ (2000-2100 מול 2700), ואילו הראשונות מאבדות הרבה פחות מכוחן בזמן שהן שוכבות חסרות שימוש (5% לערך בחצי שנה, במקרה של האנלופ).

פורסם
  • מחבר

כנראה לא התנסחתי כראוי:

אני התכוונתי לסט בתור 4 סוללות AA כולל מטען תואם

התרשמתי מהסוללות שהמלצת אבל יוצא שהן יקרות יותר

פורסם

קח את GP הזול והטוב למה להשקיע כל כך הרבה במטען לסוללות :פ

פורסם

עני קונה פעמיים. כשהGP 2700 ימותו לך, האנלופ עדיין יחיו.

לפעמים על איכות משלמים.

פורסם
  • מחבר

זה לא עניין של עני/עשיר

כל אחד יעשה את השיקולים שלו

אני לדוגמה רואה שאני צריך לקנות בנפרד את הסוללות ואת המטען,

והמטען לא בהרכח מקורי של יצרן הסוללות (אני לא רוצה להסתכן כבר קרה לי שסוללות העלו ריח חזק של שריפה תוך כדי טעינה) וזה עוד מחו"ל ויקח לזה זמן להגיע

למה לא ללכת על GP ועכשיו בלי לחכות וזה גם יותר יותר זול , נכון..

יש איזה מקום שמשווה בין GP RECYCO, GP 2700, EVELOOP? סתם מתוך סקרנות

פורסם

תמיד טוב לקנות מטען אחד ומספר סוללות שאפשר להטעין שתמיד יהיה מצב של "סרט נע" אחד בטעינה ואחד בשימוש.

קנה לפי הכיס שלך אז נכון שיש משהו יותר טוב בשוק ו?? זה לא אומר שצריך להשקיע לא מעט כסף על זה.

ולא מדובר פה על עני כמו שאמרו לפני אלה על עיקרון האם שווה להשקיע כל כך הרבה במוצר מסוים ;פ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים