עבור לתוכן

מבקש את חוות דעתכם על מפרט מחשב שבניתי ב KSP עד 2700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ספק ששמת לא כל כך טוב להיות והוא מיושן ונותנים עליו רק שנה אחריות שזה לא משתלם במיוחד.

קירור סטוק בהחלט יהיה סבבה אבל אם אתה רוצה טיפה יותר שקט אתה יכול לקנות את ה AC אלפין 7 שיעשה את העבודה מצויין ויותר שקט.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ביררתי והמסך הולך להית 19 אינץ' LCD של חברת LG

הכרטיס מסך הנ"ל יפעיל בכיף משחק כמו CRYSIS ?

ד"א איך הספק של

GOLDEN TIGER ? ה 550 WAT

ותסבירו לי מה ההבדל בין כל הספקיהאלו למה המחירים שוני כ"כ ? בגלל מותג או מה אשמח לדעת !

פורסם

4830 יספיק ל19' לדעתי חופשי.

הספק גולדן משהו זה לא חברה וזה לא כלום זה ג'נרי לחלוטין.

ההבדל הכספי הוא באיכות וטיב המוצר... זה לא שאתה משלם 200 שקל שיהיה כתוב עליו את השם שלו אלא שהוא יהיה אמיתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי =]

ובקשר לכרטיס מסך והמסך עצמו

הקטע אם הא ירצה להחליף בעתיד את המסך אז יהיה חבל קצת שלא שילמו עוד 100 שקלים ל

4850 ?

דבר נוסף כשרשמת לי בתחילת האשכול שהמעבד לא קשור למשחקים

אז בשביל מה העיקר ? למה למשל לא לקחת מעבד 4 ליבות ?וכן לקחת מעבד 2 ליבות

אשמח להבין יותר לעומק תודה

פורסם

אם הוא לא מחליף מסך שנה הקרובה ואפילו בחצי השנה אז לא כדאי... פשוט הכ.מסך 4850 נהיה גם ישן.. והמחליף שלו אמור להיות 4770...

אז עד אז יצאו עוד איזה כמה כ.מסך חדשים.. ואלו לא יהיו שווים.

בקשר למעבד כתבת לגלישה ולמשחקים משחקים לא צריכים מעבד יותר מ 2 ליבות משום שהרוב המוחלט של המשחקים לא תומכים במרובעי ליבות.

לכן אין הבדל.. המעבד שלקחת בהתחלה ממש חלש ולא שווה את הכסף שלו.. המעבד E8400 חזק ממנו בכמה עשרות אחוזים ובאותו כסף.

לגלישה באינטרנט ועבודות אופיס גם לא יהיה לך הבדל... לכן לא מומלץ מרובעי אלא אתה עובד עם תוכנות שכן תומכות בזה.

לגבי תמיכה עתידית אני ישר יגיד משהו שאומרים ללקוחות שתהיה תמיכה במרובעי ליבות כבר מספר שנים... עדיין רואים מאט מאוד תוכנות משחקים שתומכים הם פשוט בודדים...

פורסם
  • מחבר

המון תודות אש יקר ! הסברת מעולה :xyxthumbs:

פורסם

אנחנו כן בשביל לעזור..

שמחים שעזרנו בהצלחה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים